Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Αυτός ήξερε ότι δεν θα παίξει ποτέ στην εθνική Ελλάδας



Τοπικό πρωτάθλημα της Αχαϊας. Αναμέτρηση ανάμεσα στην Αστραπή Ψαροφαΐου κόντρα στην ομάδα του Λιμνοχωρίου. Σκοράρει και χαιρετά αλλά Κατίδη ο Σουγλέρης. 


9 σχόλια:

  1. το οτι χερετουσαν οι γερμανοι ναζι ετσι δεν σημαινει οτι ο παικτης ειναι χιτλερικος.μπορει να ειναι λατρης του αρχαιου ελληνικου πολιτισμου αφου ετσι χερετουσαν οι προγονοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6.19 ωραιο το ανεκδοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκτος απο καρπαζοεισπρακτορες και χαμηλου IQ οι νεοναζι της χρυσης αυγης ειναι και κοτες αφου κανουν οτι κανουν και μετα λενε οτι δεν το ηθελαν,δεν ειναι νεοναζι κλπ!αυτα περι αρχαιοελληνικου χαιρετισμου εντασσονται στις γνωστες τους κωλοτουμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήλωση με αφορμή τον ναζιστικό χαιρετισμό του ποδοσφαιριστή της Αστραπής, Σπύρου Σουγλέρη, ο έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής εξηγώντας πως αυτά τα φαινόμενα πρέπει να απορριφθούν.

    Ανησυχείτε ότι υπάρχει πλέον "ιός" ακροδεξιός στο ποδόσφαιρο;
    «Αυτά είναι σημεία των καιρών και φαινόμενα μιας εποχής, που ζούμε, λίγο περίεργης. Θεωρώ ότι με αφορμή κάποια τέτοια συμβάντα, ένα θέμα έχει πάρει έκταση, χωρίς να αξίζει τόσο πολύ τον κόπο. Πάντως αυτά τα φαινόμενα το ποδόσφαιρο πρέπει να τα απορρίψει».

    χαχαχα ρε γιωργάκη, αφού δεν έχει πάρει τόσο έκταση εσύ γιατί σκούζεις ??? και γιατί τιμώρησες δια παντός τον Κατίδη ??? αυτό δεν είναι φασισμός ??? δημοκράτη ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ESEIS EDO DEN THA SXOLIASETE THN EPISTROFH KOYKH? POS ETSI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Koυκής ισον ο Ιωάννης Μελισσανίδης της Χίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βλέπω να πεφτει κανένα γιαουρτάκι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή