Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ατρόμητος - Καρυές 2-1


Άλλη μια εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας, αλλά χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή της.

Ίσως η βαθμολογική αδιαφορία να έπαιξε τον ρόλο της, αλλά όταν είσαι η πιο παραγωγική ομάδα με την καλύτερη επίθεση κι έχεις απέναντί σου την 2η χειρότερη άμυνα, τουλάχιστον δεν πρέπει ν’ αφήνεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα. Αντιθέτως η εικόνα του παιχνιδιού έδινε την εντύπωση ότι αναμετρώνται δύο ισοδύναμες ομάδες και μόνο οι φωνές των φιλάθλων προϊδέαζαν για τον γηπεδούχο.

Οι Καρυές χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι, προσπάθησαν για την ιστορία τους, κρατώντας όσο μπορούσαν μακριά από την εστία τους τους επιθετικούς της ομάδας μας, και ψάχνοντας με μακρινές μπαλιές τον γρήγορο Ζώη και τον κινητικό Κοϊνάρη, κατάφεραν να προηγηθούν στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και τελικά να χάσουν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Φάσεις και γκόλ :

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

15’ από πάσα του Νύκτα στον Π.Σούκα μέσα στην περιοχή, ο 2ος πιάνει το διαγώνιο σούτ αλλά η μπάλα φέυγει έξω από το δεξί δοκάρι των Καρυών.

21’ σέντρα Σ.Σούκα στο 2ο δοκάρι, κατεβάζει με το δεξί και γυρίζει ταυτόχρονα ο Καρανικόλας κι απ’ευθείας με το αριστερό το σούτ, αναγκάζει τον τερματοφύλακα σε ωραία απόκρουση.

22’ φάουλ για τις Καρυές, εκτελείτε στο 2ο δοκάρι, προσπαθεί για την κεφαλιά ο Πάγκαλος αλλά κοντράρεται και μπλοκάρει ο Γεωργιάδης.


26’ μακρινό σούτ του Σ.Σούκα, στα χέρια του Μπουζάνη.

30’ νέο φάουλ για τις Καρυές, πάλι στο 2ο δοκάρι η εκτέλεση, κεφαλιά πάσα στο πέναλτι, ανάποδο ψαλίδι του Ζώη πάνω από τα δοκάρια του Γεωργιάδη.

33’ φάουλ για τον Ατρόμητο έξω από την περιοχή, το εκτελεί ωραία ο Σταματελόπουλος, εντυπωσιακά στην αρ. γωνιά του πέφτει και διώχνει ο Μπουζάνης, στην επαναφορά κεφαλιά του Νύκτα πάνω από τα δοκάρια.

45’ δυνατό σούτ έξω από την περιοχή του Κοϊνάρη, στο οριζόντιο δοκάρι του Γεωργιάδη κι άουτ.

45’+1 ωραία προσπάθεια του Νύκτα από δεξιά, πασάρει στον Π.Σούκα το πλασέ με το αριστερό άσχημο κι άουτ.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

50’ φάουλ στο κέντρο για τις Καρυές, με γέμισμα στην μικρή περιοχή του Ατρομήτου, πιάνει το διαγώνιο σούτ ο Κοϊνάρης και 0-1.

51’ προσπάθεια του ΚΑρανικόλα από αριστερά μέσα στην περιοχή, βρίσκεται στο έδαφος, πέναλτι δίνει ο διαιτητής. Αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Μουλάκης στην δεξιά γωνία, πέφτει κι αποκρούει σε κόρνερ ο Μπουζάνης.


66’ κόρνερ Σταματελόπουλου στο 1ο δοκάρι, κεφαλιά του Νύκτα ισοφαρίζει το σκόρ 1-1.

73’ σέντρα Νύκτα στο 1ο δοκάρι, απ’ευθείας το πλασέ στην κίνηση από τον Μουλάκη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

77’ απ’ευθείας κόκκινη για τον Σταματελόπουλο για εξύβριση σύμφωνα με τον διαιτητή. Εδώ να πούμε ότι στην κόντρα της μπάλας πάνω στον διαιτητή, ο Σταματελόπουλος κάτι είπε, οπότε εάν ο διαιτητής έκρινε ότι αναφερόταν στον ίδιο μάλλον σωστά του έδειξε την κάρτα. Αν το είπε γενικά για την φάση της κόντρας, τότε κακώς την έδειξε.

78’ μπάσιμο του Π.Σούκα από δεξιά και παράλληλη μπαλιά, αφήνει ο Μουλάκης στο 1ο δοκάρι, αλλά ο επερχόμενος Νύκτας δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.

82’ απ’ευθείας φάουλ του Νύκτα, έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρετε στο τείχος κι αλλάζει πορεία, αλλά περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.



84’ λύτρωση για τον Ατρόμητο, όταν σε σέντρα του Νύκτα στο 2ο δοκάρι, ο Σέργης γυρίζει υποδειγματικά στον Μουλάκη στο πέναλτι, που με πλασέ κάνει το 2-1.


85’ γύρισμα του Νύκτα στον Σέργη, το σούτ από το ύψος του πέναλτι με εξωτερικό φάλτσο, καταλήγει άουτ.

90’+1 πάσα Καλογερά στον Ρούσσο, αυτός πιάνει το δυνατό σούτ, με υπερένταση αποκρούει ο Γεωργιάδης και κρατάει την νίκη για τον Ατρόμητο.

90’+2 ωραίο δυνατό σούτ του Ναρλιάν, έξω από την περιοχή, τραντάζει το αριστερό δοκάρι του Μπουζάνη, που απλά έβλεπε την μπάλα.

Η διαιτησία του κ.Στουπάκη δεν είχε προβλήματα, ελέγχεται μόνο για την αποβολή του Σταματελόπουλου.

Ατρόμητος (Γ. Σούκας) : Γεωργιάδης, Τσιρνίκας (Σέργης), Κύλης, Τομάζος, Κρητικός, Καρανικόλας, Σ.Σούκας, Σταματελόπουλος, Π.Σούκας (Ναρλιάν), Μουλάκης, Νύκτας (Ποδιάς Στ.), Δασκάλου, Σάλβια, Τσόφλιας, Κολύβας.

15 σχόλια:

  1. Giati o Niktas efage kitrini? Giati egine allagi? Giati paraligo na ginei xontros tsampoykas me to Souka? Ayta giati de mas ta grafete gia na blepoun merikoi to mpaxalo poy exoyme ginei gia na mi mas ftene sinexeia oi alloi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Απρεπες σχόλιο για αυτο κοπηκε

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δουλειά μας δεν είναι να βγάζουμε στη φόρα κάθε τρεις και λίγο, τις όποιες ενδεχόμενες κακές στιγμές των μελών της ομάδας. Έχεις διαβάσει πολλά «κουτσομπολιά» εδώ μέσα ή λες να μην έγινε ή να μην μάθαμε ποτέ τίποτα? Αυτή όμως ήταν και είναι δουλειά μερικών ρουφιάνων, που έχουν φροντίσει από καιρό για το «καλό» της ομάδας και να είσαι σίγουρος πως οσονούπω θα τα βρουν μπροστά τους. Σε αυτούς να θέσεις το ερώτημα να σου πουν που έχουν ειδικότητα και όχι σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opoios den goustarei na afisi ta rouxa kai sto kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ομαδα Α αυτη για το περιβαλλον θα δώσει τη λυση
    από οτι εμαθα μερικα μελη της ομαδας αυτης παρακολουθησαν το παιχνιδι
    καποιος απο αυτους κρατουσε και σημειωσεις
    Τυχαιο δε νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EIPA KAI GO...KAIRO EIXAME NA AKOYSOYME GIA TH DASOPROSTASIA....XATHIKATE RE PAIDIA TI EGINE KANATE PROEDREIO PYRKAGIAS

      Διαγραφή
  6. GIATI THA MEINEI KAI KANEIS XAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
    ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
    ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ομαδα τον ιουνιο θα εχει νεο συμβουλιο και μαλιστα γυναικα θα ειναι επικεφαλης απο την ομαδα δασοπυροσβεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala krasia asxetoi...tha sas bali ta dyo podaria se ena papoytsi o zen....perimenete ligo kai ua deite...ampaloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή