Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Κάτω Λεστινίτσα Χίου έκανε τον Κανάρη



Ο εκνευρισμός μερικών ξεπερνά τα όρια. Ο πρόεδρος του Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τον Κανάρη λέγοντας… «μην μας αδικήσετε για να ανέβει κάποια Κάτω Λεστινίτσα Χίου κύριε Σαρρή».

Βέβαια στις ίδιες δηλώσεις του, απαξιωτικα μίλησε και για το πρόεδρο της ΕΠΟ τον οποίο κατηγόρησε ότι εξυπηρετεί την ποδοσφαιροεκλογικη πελατεία του, «σμπρώχνοντας» (ήμαρτον…σμπρώχνω…τι ρήμα είναι αυτό πάλι?)  προς την άνοδο ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και απείλησε ότι θα το μετανιώσει πικρά (πως άραγε?).

Ώρες αργότερα επανήλθε λέγοντας «…ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΑΡΡΗ».

Περιμένουμε για τον συγκεκριμένο κύριο να εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί και για απαξιωτικές δηλώσεις προς το πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, εκτός των υπόλοιπων άλλων απειλών.  

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις της ΕΠΟ για τον συγκεκριμένο κύριο. Για να δούμε θα πέσει ο πέλεκυς ή θα πάρουν φόρα και άλλοι? 


Υ.Γ.

Κάτω Λεστινίτσα να θυμίσουμε ήταν το "χωριό" (δεν υπάρχει τέτοιο όνομα) όπου εξελίχθηκε η ανεπανάληπτη κωμωδία του Ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο «η κυρά μας η μαμή».
 

1 σχόλιο:

  1. ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή