Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Λαίλαπας - Ατρόμητος 2-3


Άλλη μια κακή εμφάνιση για την ομάδα μας, που συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική θέση της.
Η ομάδα του Λαίλαπα εκμεταλλεύτηκε άριστα τα κενά στις γραμμές του Ατρομήτου, πέτυχε δύο υπέροχα γκολ κι αν έβαζε και το πέναλτυ ίσως η κατάληξη του παιχνιδιού να ήταν διαφορετική.

Φάσεις και γκόλ :

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά εκμεταλλευόμενη τη νωθρότητα της αντιπάλου και με διαγώνιο σούτ του Π.Σούκα από κεφαλιά πάσα του Νύκτα σημειώνει το 0-1.

Στα μέσα του ημιχρόνου σε σέντρα από αριστερά του Ναρλιάν, ο Μουλάκης βγαίνει μπροστά από τον αμυντικό και πιάνει την γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ισοφάριση για τον Λαίλαπα όταν το πλασέ του Μαθιούδη στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, δεν άφησε περιθώρια στον Σάλβια και 1-1.

Ο Ζανίκος «τσιμπάει» την μπάλα με το κεφάλι μπαίνοντας στην περιοχή, και συγκρούεται με 2 παίκτες της ομάδας μας. Πέναλτι δίνει ο διαιτητής. Το εκτελεί στα δεξιά ο Πιτσικούλης αλλά έξω από τα δοκάρια.

Για την συνέχεια κάποιες μακρινές μπαλιές στους επιθετικούς του Λαίλαπα που κινούνταν στην πλάτη των αμυντικών μας και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάση στα καρέ της ομάδας μας και ένα γκολ του Μουλάκη, προς το τέλος του ημιχρόνου, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε το 1ο με κακό ποδόσφαιρο και αν κάτι ξεχώρισε ήταν οι προσωπικές ενέργειες κάποιων παικτών.

Σε μία τέτοια φάση από τα δεξιά, στο σημαιάκι του κόρνερ, αφού ελίχθηκε ανάμεσα σε 2 παίκτες του Ατρομήτου ο Πολίτης, έβγαλε την σέντρα στο πέναλτι κι ο επερχόμενος Ζαννίκος με απευθείας σούτ έκανε το 2-1.

Η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει, αλλά βρισκόταν μακριά από τον καλό της εαυτό, και με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και μακρινές μπαλιές δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Λαίλαπα. Αντίθετα με επικίνδυνες αντεπιθέσεις ο Λαίλαπας έδειχνε ότι μπορούσε να σημειώσει και 3ο τέρμα.

Ο προπονητής έκανε όλες τις αλλαγές προσπαθώντας να τονώσει την επιθετικότητα του Ατρομήτου.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα γινόταν η έκπληξη, κάτι η ικανότητα των παικτών μας, κάτι η αδράνεια των αντιπάλων φθάσαμε από το ναδίρ στο ζενίθ μέσα σε 8 λεπτά.

Από κόρνερ αριστερά του Σ.Σούκα, στο 2ο δοκάρι ο Τομάζος με κόντρα σημειώνει την ισοφάριση 2-2.

Φάουλ από αριστερά του Σταματελόπουλου, γυριστή κεφαλιά του Μουλάκη στην απέναντι γωνία, παρόλη την προσπάθεια του τερματοφύλακα δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκόλ και 2-3.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα τελείωνε «ήσυχα κι όμορφα» το παιχνίδι, κάποιος αποφάσισε να τραβήξει πάλι τα φώτα της δημοσιότητας. Ο διαιτητής Σταφίδας βέβαια, που τον είχαμε ξεχάσει τώρα τελευταία.

Έδειξε δύο κίτρινες κάρτες – κόκκινες στους αδελφούς Πιτσικούλη και απ’ευθείας κόκκινη στον Τομάζο επειδή νόμιζε ότι τον σχολίαζε με τον Ζαννίκο που μιλούσε. Ωραία πράγματα δηλ. Να δούμε πάλι τι θα σκαρφιστεί να γράψει στο Φ.Α. για να δικαιολογήσει τις αποφάσεις του. Να τον χαίρεστε που τον έχετε και να τον κρατήσετε στο απυρόβλητο διότι μόνιμα όλοι οι άλλοι κάνουν λάθος. Αυτός ποτέ.

Χαρακτηριστική σκηνή στο τέλος του παιχνιδιού, να βρίζουν παίκτες και φίλαθλοι και να κινούνται κατά του διαιτητή, η προπονήτρια στο μπάσκετ να ικετεύει να μην βρίζουν γιατί προπονούσε μικρά κορίτσια κι άκουγαν κι ο προπονητής του Λαίλαπα να λέει «θα μας πας φυλακή εσύ τελικά…»

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣΟΥΚΑΣ) : Σάλβια, Καρανικόλας, Κύλης, Δασκάλου (Κρητικός), Γεωργούλης (Μίζερος), Τομάζος, Σ. Σούκας, Ναρλιάν (Σταματελόπουλος), Νύκτας, Π.Σούκας, Μουλάκης, Σέργης, Γεωργιάδης, Ποδιάς.

18 σχόλια:

  1. ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΣΕ ..... ΜΙΛΗΣΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ...ΔΕ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟΣΠΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΤΟΓΛΥΦΑΝΕ.
    ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΡΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na leme ta pramata me to onoma toys. Kafeneio imastan simera poli xalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dikio exeis, i omada plisiazei sto xorio sas, na ginei ena me ta kafeneia sas, asorti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΕΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΨΗ...ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ...ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΜΨΗ...ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ?....ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαθε να διαβαζεις..."δείχνει να περνά αγωνιστική κάμψη" λεει. Δείχνει να περνά...δεν ειμαστε βεβαιοι τι περνα ακομα. Μπορεί να περνάει ανεμοβλογιά ή να έχει έχει κοκίτη...δεν ξερουμε ακομα θα μαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ καλο θα ηταν να επισκεφθεις ενα ψυχιατρο θα σου κανει καλο

      Διαγραφή
  8. μπειτε τωρα στην σελίδα του BBCsports εχει ρεπορταζ για το λαίλαπα-ατρόμητος
    έγκυρο γιατί εσείς μόνο έγκυρα και επίσημα διαβάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eimaste deuteroi kai wraioi. Eseis pou sxoliazete me xoli gia tin omada mas ti eiste? Posa temaxia eispraxate? Asxolitheite me tis omadoules sas kai oti ki an kanei o Atromitos afora ti dioikisi kai to xwrio.
    Ki an i omada den apodidei kalo podosfairo den peirazei, toulaxiston pairnei apotelesmata kai exoun parei eukairies polla pitsirikia.
    Kai sto katw katw oi podosfairistes den einai mixanakia!
    Atromitara mia zwi mazi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι δυο ποδοσφαιριστες του Λαιλαπα διαμαρτυρονταν συνεχως μετα το 3 2
    τι επρεπε να κανει ο διαιτητης
    οσο για την αποβολη του τομαζου νομιζω οτι αδικα πηρε την κοκκινη ,
    Φανταστειτε τι θα γινόταν αν επεφταν πανω στον διαιτητη οι παικτες του Ατρομητου στην ακυρωση του γκολ του Μουλάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ...ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΠΑΜΕ....ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
      ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ
      ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΙ ΕΝΑΙ

      Διαγραφή
  12. ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ Ή ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ?
    ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΚΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ....ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. E ANTE STO EPISHMO KAI PARATA MAS RE ADELFE....TI THES KAI PATAS EDO MESA...MELI EXEI?...AME STO KALO KAI ESY MAS ZALISES....ANTE ENAS ENAS....EXETE MAGAZI DIKO SAS...STO KALOOOOOOOOOO KAI NA MAS GRAFETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO EPISIMO EINAI PIO SOSTO AYTO EDO EINAI MONO NA BAZEI TON KOSMO NA MALONEI NA DIXAZEI K NA SPEIREI TO MISOS TO K TON FTHONO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KALA TA LES ASXETA AN DEN JEREIS TI LES.
    ANTE LOIPON ESY STO XORIOUDAKI SOY POY MOY EMATHES KAI TA SAIT NA PAIJEIS TO TABLAKI SOY NA PIEIS TH SOYMA SOY KAI ASE EMAS NA MALONOYME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή