Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Συνεχίζει ο Παπαθεοδώρου στον Ατρόμητο.


Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση στον Αι Γιώργη, μεταξύ της διοίκησης του Ατρομήτου και του Στέφανου Παπαθεοδώρου, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ένα ακόμα χρόνο.

Η συμφωνία των δύο πλευρών δείχνει ότι οι στόχοι του Ατρομήτου και την επόμενη χρονιά θα είναι υψηλοί. Προσωπικά η είδηση αυτή μας ικανοποίησε απόλυτα πρώτα διότι ο Ατρόμητος έκανε κατά την άποψή μας, την καλύτερη επιλογή που υπάρχει στη Χίο και δεύτερον διότι ο Στέφανος που είναι εξαιρετικός φίλος και συνάδελφος, έμεινε στην ομάδα που αγαπάμε.

Επί δυόμιση χρόνια ο κόουτς με την βοήθεια φυσικά των διοικήσεων και των παικτών του Ατρομήτου, έφτιαξε μία ομάδα που ειδικά φέτος πρόσφερε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η ανανέωση της συνεργασίας δημιουργεί προσδοκίες για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, ιδίως από την στιγμή που ο Ατρόμητος την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά θα παίζει στο δικό του γήπεδο.  


10 σχόλια:

  1. ξέρουμε τι θα κάνει η ΜΙκρα; προπονητή βρήκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στο δσ του ατρομητου για την επιλογη. πρεπει να κοιταξοθν λιγο και τα μικρα παιδια του χωριου ιδιως τωρα με το γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ! ΕΠΙΣΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ!

      Διαγραφή
  3. ZHTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.39, eisai gia gelia.....
    ti sxolio itan auto;
    mou tin eipes tora;
    emas den to diaxeirizetai kaneis to site kai ithela na kano mia erotisi se auto.
    toso kako einai;
    orismenoi anthropoi einai toso stenomialoi kai prokaloun me tin siberifora tous, kali ora san esena.
    akiro file, signomi pou ekana tin erotisi, to sxolio sou itan poli psarotiko kai tromaksa!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Ευχάριστο το γεγονός ότι ο Ατρόμητος θα ασχοληθεί πιο σοβαρά με τα παιδιά του χωριού. Σε συζητήσεις που είχαμε από καιρό εις καιρό με μέλη της διοίκησης της ομάδας, τονίστηκε πολλές φορές πως μέλλον ο Ατρόμητος θα έχει μόνον αν κοιτάξει τα παιδιά του.
    2) Όσον αφορά τον φίλο που ρώτησε για την Μικρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει πληροφόρηση για το θέμα. Δεν γνωρίζουμε τα θέματα της Μίκρα ωστόσο αν μας επιτρεπόταν να έχουμε άποψη, θα λέγαμε πως ο κύριος Τσατσαρώνης θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο. Η Δ΄Εθνική είναι σαν το κουπί στην γαλέρα και σίγουρα τράβηξε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Your post is very interesting information about related topic is awesome. I was finding this type of information from long time. I think you should going on to make this type of blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ19 Ιουνίου 2012 στις 9:55 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ,ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή