Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΠ: Οικονομική Οργάνωση – Επιστασία και Διαχείριση Αγώνων

Μας ρώτησαν διάφοροι φίλοι τι λέει ακριβώς ο ΚΑΠ για το θέμα των ημερών. Από δύο τοπικές ΕΠΣ (Ηρακλείου και Αιτωλοακαρνανίας), σας μεταφέρω τα αποσπάσματα των προκηρύξεων τους, που ενδιαφέρουν

EΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σε περίπτωση υποβολής χρηματικής ποινής σε σωματείο σύμφωνα με τις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα, αν αυτή δεν εξοφληθεί εντός είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης της διοργανώτριας, κάθε αγώνας της ομάδος που οφείλει δεν ορίζονται και κατακυρώνονται υπέρ της αντιπάλου. Σε περίπτωση δε ορισμού του αγώνα ή διεξαγωγής του, οποιοσδήποτε δύνανται να προσβάλει τον ορισμό και το αποτέλεσμα του αγώνα. Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σε περίπτωση επιβολής χρηματικής ποινής σε σωματείο σύμφωνα με τις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα, αν αυτή δεν εξοφληθεί, εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης, στην διοργανώτρια, κάθε αγώνας της ομάδος που οφείλει δεν ορίζεται και κατακυρώνεται υπέρ της αντιπάλου. Σε περίπτωση δε ορισμού του αγώνα ή διεξαγωγής του, οποιοσδήποτε δύνανται να προσβάλει τον ορισμό και το αποτέλεσμα του αγώνα.
Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. 8a h8ela se parakalw epeidh eisai swstos s auta pou grafeis(den einai eirwniko to ufos mou) na grapseis ton kanonismo gia to pote ksekinaei enas podosfairikos agwnas se periptwsh broxhs. giati an krinw apo auto edw-> http://www.youtube.com/watch?v=XSGUD9mT01c&feature=channel_video_title mallon ksekinaei PANTA xwris kamia eksairesh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή