Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ατρόμητος - Δάφνη 2-1

Δίκαιη νίκη για τον Ατρόμητο στο ντέρμπι της αγωνιστικής επί της Δάφνης με 2-1. Οι Αγιωργούσοι πλήρωσαν το νωθρό ξεκίνημα, με συνέπεια ύστερα από ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Σκούφαλος στο 9΄με ωραία εκτέλεση άνοιξε  το σκορ, στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του κήπερ Γωνιά.


Μετά το 20λεπτο ο Ατρόμητος ισορρόπησε  και ισοφάρισε στο 30΄ με προβολή του Ζαννίκου. Προηγήθηκε σύγχυση στην περιοχή των Δαφνούσων, με τον σκόρερ να το εκμεταλλεύεται άψογα.


Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ήταν γενικά καλύτερος. Κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα, έκανε όμορφους συνδυασμούς και είχε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες με το Νύχτα και τον Παντελή Σούκα. Τη νίκη έδωσε ο Κώστας Νύκτας στο 48΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος , γύρισε στον ίδιο, ο οποίος με νέο σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο.


Ως τελική εικόνα μπορούμε να πούμε πως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα, αφενός μεν είδαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες και αφετέρου θα συμφωνούν πως η νίκη του Ατρομήτου ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Η διαιτησία δεν είχε προβλήματα. Μία δύσκολη φάση υπήρξε στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Παντελής Σούκας πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε καθώς κατά τον κύριο Γιάχο, προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Δεν έχουμε άποψη, συνεπώς δεχόμαστε την κρίση του.
   
Συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές μας, στον προπονητή μας και τους φιλάθλους μας. Καλή συνέχεια.


 

  

7 σχόλια:

  1. Για να προλάβω παρατράγουδα. Όποιος τυχών παρεκτραπει έστω και κατ΄ελάχιστον, τα σχόλια θα σβήνονται παραυτα. Για αυτό μην μπείτε στο κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ZENΙΩΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ 13 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ...ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟ ..ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ...ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΕΜΑΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ....ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΑΝΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΗ ΑΣΠΡΟΠΡΩΣΩΠΟΥΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΝΥΚΤΑ...ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΝΑΛΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΓΑΠΗ ...ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ......ΖΕΝΙΩΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια !!!!!!!! Και στα αλλα με καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ .ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ Κ ΣΘΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η τελευταία φωτογραφία τα λέει όλα
    κι οι 10 παίκτες πανηγυρίζουν μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H OMADA HTANE MIA GROTHIA, ENOMENOI OLOI TOYS PARA TA LEGOMENA KAI TA YPONOOYMENA POY AFHSAN KAPOIOI EPITHDES STON AGONA STO KYPELLO.
    ANTIKEIMENIKA H OMADA FETOS PAIZEI TO KALYTERO PODOSFAIRO STH XIO. SYNEXISTE ETSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή