Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

O «MALAKAS» πέρασε, αλλά….



Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τυφώνας «MALAKAS» πέρασε και τα έκανε λίμπα. Είχε προβλεφθεί με τεράστια ακρίβεια. Αυτό συμβαίνει με τους τυφώνες καθώς η από δεκαετίες παρατήρηση των καιρικών αυτών φαινομένων, έχει δώσει στους επιστήμονες την γνώση ώστε με ακρίβεια να ξέρουν την συμπεριφορά τους. Εκείνο που ακόμα η επιστήμη δεν μπορεί να υπολογίσει, είναι τον ακριβή χρόνο και τον τόπο που θα χτυπήσει. 


Οι δύσμοιροι όμως άνθρωποι μάλλον δεν πρόκειται να ησυχάσουν.Τώρα έρχεται κανούργιος από άλλο μέρος.
Όπως βλέπεται στην παρακάτω σημερινή φωτογραφία, εκεί που υπάρχει το κόκκινο X, υπάρχει μία ανωμαλία στο σύστημα, με τους επιστήμονες να περιμένουν να περάσει λίγος χρόνος, για να δουν πως θα εξελιχτεί το νέο αυτό φαινόμενο. Στην περίπτωση δε που εξελιχτεί και αυτό σε τυφώνας θα πάρει το επόμενο όνομα. Πάντως τα καιρικά μοντέλα μέχρι στιγμής είναι λίγο πιο καθησυχαστικά και δείχνουν 40% πιθανότητα να τα κάνει και αυτός λίμπα. Ωστόσο τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Η εντροπία του συστήματος θα μελετηθεί διεξοδικά. 

Σας βάζω την φωτό και παρακάτω το λινκ που παρακολουθεί νυχθημερόν την πορεία των φαινομένων.


Οι κάτοικοι που ακόμα γλύφουν τις πληγές τους από το πέρασμα του «MALAKA», εύχονται τουλάχιστον αυτή τη φορά να  λυπηθεί ο Μεγαλοδύναμος τους επόμενους, διότι πάει πολύ στο καπάκι και δεύτερος τυφώνας.

Υ.Γ 1 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί μας έχουν μπερδέψει.  Ισχύει ότι τελικά αυτός που επιλέγει το σύστημα και τους παίκτες (ο μεγάλος coach δηλαδή ) ξύπνησε έστω και αργά και άλλαξε 100% τρόπο παιχνιδιού; Από εκεί που έδινε όλες τις επιθέσεις στον έξω δεξιά τώρα παίζει  φουλ με τον έξω αριστερά. Και γιατί αφήνει στον πάγκο το βαρύ σέντερ φορ που απόκτησε στο τέλος των μεταγραφών.  Για να δούμε θα παίξει τώρα η ομάδα ή θα αρχίσουν τα αντιαθλητικά φάουλ οι αντίπαλοι;

Υ.Γ.2 Το πάθος με την μετεωρολογία ανάγεται προ πολλών ετών. Οι καιρόφιλοι καταλαβαίνουν. Χρειάζεται όμως να ασχολείσαι χρόνια, να ενημερώνεσαι συνεχώς, να έχεις υπομονή και πείσμα. Όπου πας, να φροντίζεις να αφήνεις και τουλάχιστον ένα μετεωρολογικό σταθμό, για να  τροφοδοτείσαι καθημερινά με νέα μετεωρολογικά δεδομένα. Αν δε μπορείς βρίσκεις πολλά και στο ιντερνετ.
 

3 σχόλια:

  1. ντροπη σου τιποτα αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετος ο κόουτς. Ακούς εκεί στον πάγκο το βαρύ φορ και να παίζει με τα άκρα. Άσε που για να τον κλείσει η ομάδα έδωσε μάχη στις μεταγραφές. Άλλη μια λάθος επιλογή του κόουτς. Καποιος να τον ξυπνήσει ή να τον απολύσει επιτέλους ή να του απαγορέψει να ασχολείται με την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός ο Γιωργος .. ο Ραπτάκης. Ο άλλος τκ ένα λάθος μετά το άλλο.
    Με αυτα που γίνονται πάλι δώσαμε μαθηματα στους άλλους.
    Η μόνη ένωση (μπορεί και σε όλα τα αθλήματα) που έγιναν Πρόεδρος ένας που χτπησε φιλαθλο και ενας που γραφτηκε στο φυλλο αγωνα για πέσιμο στο διαιτητή. ΜΟΝΟ ΕΔΩ με ευθυνη ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή