Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Φταίμε που σας αποκαλούμε άσχετους;
Κάποιοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Χίου συνεχίζουν σχεδόν καθημερινά να αποδεικνύουν ότι δεν το κατέχουν με τίποτα το αντικείμενο.

Διαβάσαμε και μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο το παρακάτω δημοσίευμα.

Να εξηγήσουμε λοιπόν τι ισχύει για να μαθαίνει ο κόσμος ώστε όταν διαβάζει αρλούμπες  να μην παρασύρετε σε λάθος συμπεράσματα.

Η πειθαρχική κάλεσε τις ομάδες σε απολογία στις 26 Οκτωβρίου ημέρα Τέταρτη.  Συνεπώς και το ίδιο βράδυ να ανακοίνωνε την απόφαση της , η ποινή θα έπρεπε να εκτελεστεί στο επόμενο εντός έδρας αγώνα της Μικρασιατικής και όχι σε αυτόν του Σαββάτου. Ακόμα και την Δευτέρα  24-10-2016 να έβγαζε απόφαση και πάλι θα έπρεπε η ποινή να εκτελεστή μετά τον αγώνα του Σαββάτου της Μικρασιατικής.

Ως γνωστόν η απόφαση βγήκε σήμερα  συνεπώς ουδεμία αδικία υπάρχει για κανέναν αλλά το μόνο που υπάρχει είναι η επιβεβαίωση μας για μία ακόμα φορά μερικοί  παραμένουν παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο και παραπληροφορούν τον κόσμο.

Ορίστε τι αναφέρει η σχετική διάταξη από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ στο άρθρο 33. Διαβάστε μπας το μάθετε επιτέλους


Το παραπληροφορημένο δημοσίευμα που σας δείξαμε αποτελεί κατά την γνώμη μας ευθεία βολή στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου, που ως τώρα έχει αποδείξει ότι κάνει άριστα την δουλειά της.

Θα θυμίσουμε ακριβώς αντίστοιχη περίπτωση άλλης πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Χίου σε δημοσίευμα μας http://atromitosags.blogspot.gr/2012/10/50.html
Ευτυχώς η τωρινή Πειθαρχική Επιτροπή ήταν προσεχτική και εφάρμοσε τον κανονισμό με ακρίβεια χιλιοστού. 

2 σχόλια:

  1. πολύ σωστά εσύ τους τα γράφεις. Στην ΕΠΣ ακόμα κοιμούνται και αφήνουν να υποθέτει ότι θέλει ο καθένας. Για να δούμε θα βγει ο κ Πρόεδρος να απαντήσει και να καλύψει και την πειθαρχική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΕΠΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ....ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή