Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Καρυές - Ατρόμητος 1-1



Άτυχος χαρακτηρίζεται σήμερα ο Ατρόμητος, αφού χωρίς να απειληθεί, έφυγε από το Φαφάλειο στάδιο με την ισοπαλία κι απογοητευμένος.

Πολύ καλύτεροι οι παίκτες του Ατρομήτου, με σταθερότητα στις επεμβάσεις τους οι αμυντικοί,  δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα με τους γρήγορους επιθετικούς του, αλλά αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. 


Έχασαν πέναλτι και κλασικές ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν με απίθανο αυτογκόλ. Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Π.Σούκα στον πάγκο, που δεν ξέρουμε γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε απέναντι σ’αυτήν την άμυνα των Καρυών.

Οι Καρυές επιστράτευσαν το δυνατό τους παιχνίδι, αλλά είχαν πολλά προβλήματα μεσο-αμυντικά με αρκετές λάθος μεταβιβάσεις, επιθετικά «λίγοι» κι έδειξαν ότι αυτό που ήθελαν ήταν η καταστροφή του παιχνιδιού του Ατρομήτου.


1ο Ημίχρονο

8’ έξοδος του Έξαρχου διώχνει με τα πόδια, ο Μπουρνιάς κατεβάζει ωραία και πλασάρει ψηλοκρεμαστά, αλλά η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι.

18’ φάουλ του Μπουρνιά έξω από την περιοχή, λίγο πάνω από τα δοκάρια των Καρυών.



29’ χέρι μέσα στην περιοχή από τον Μαμουτάϊ σε σουτ των παικτών του Ατρομήτου, πέναλτι δίνει ο Σπυριάδης. Το εκτελεί ο Σ.Σούκας, χαμηλά πέφτει στη σωστή γωνιά κι αποκρούει ο Έξαρχος.



31’ τετ-α-τετ του Καρανικόλα, αποκρούει ο Μαρολαχάκης, στη συνέχεια της φάσης νέο πλασέ από τον Ντεμίρι στα χέρια του τερματοφύλακα.

33’ συρτή σέντρα από αριστερά του Μπουρνιά, παράλληλα στο ύψος του πέναλτι, ο Ξενάκης πιεζόμενος σημειώνει ένα απίθανο αυτογκόλ 0-1.

2ο Ημίχρονο 

49’ δυνατό σουτ του Σκουφάρα, στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

50’ Μακρινό σουτ του Κιάφα, δίπλα σπό το δεξί δοκάρι.

55’ Φάουλ από το κέντρο του γηπέδου από τον Σ.Σούκα, με τα 2 χέρια διώχνει ο Έξαρχος, χτυπώντας και στο οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.

70’ κόρνερ για τον Ατρόμητο, με δυσκολία διώχνουν σε νέο κόρνερ οι παίκτες των Καρυών.

82’ νέο φάουλ του Σ.Σούκα από πλάγια στο 2ο δοκάρι ο Μίζερος δεν βρίσκει την μπάλα σε κενό τέρμα.

86’ τετ-α-τετ Καρανικόλα, αργεί να πλασάρει, φεύγει προς την γραμμή του άουτ, γυρίζει την μπάλα στο ύψος της περιοχής αλλά το σουτ που επιχειρείτε κοντράρετε και φεύγει πλάγιο.

90+1’ διαγώνια μπαλιά στην άμυνα του Ατρομήτου, στην πλάγια γραμμή της περιοχής, ο Καρανικόλας περιμένει τον αμυντικό και την κατάλληλη στιγμή τσιμπάει την μπάλα με το κεφάλι, κερδίζει το πέναλτι αφού τον γκρεμίζει ο αμυντικός. Το εκτελεί ο Τσαφαράς δυνατά και κάνει το τελικό 1-1.

Ο Σπυριάδης παρόλο που άκουσε πολλά δεν έκανε λάθη.



Καρυές (Ξύδας) : Έξαρχος, Μπαστιάνος, Μαμουτάι, Παπαγεωργίου, Παπαμιχαλόπουλος, Καρανικόλας, Αμπαζής, Κυριακούδης, Ξενάκης, Λελάκης, Ντεμίρι, Κατσαρός, Ρες, Μουτάφης, Μωραϊτης, Βαστάζος, Μπιρμπάκος, Τσαφαράς.

Ατρόμητος (Πασβάντης) : Μαρολαχάκης, Μ.Ποδιάς, Τσόφλιας, Φερχατί, Σ.Σούκας, Κυδωνάκης, Μπουρνιάς, Στ.Ποδιάς, Σκουφάρας, Κιάφα, Σαχλάνης, Ντούλος, Π.Σούκας, Τώρας, Χαβιάρας, Πατούνας, Ανδρεάδης, Μίζερος.


8 σχόλια:

  1. o ανταποκριτης σουπρεπει να ηταν σε αλλο γηπεδο.
    το νουμερο 4 των καρυων επρεπε να εχει δει δευτερη κιτρινη σε καθαρο χερι που εκανε απο τις αρχες του αγωνα . Αρα επρεπε οι καρυες να παιζουν με 10παιχτες

    Στο 90 εγινε καθαρο πεναλτι απο τον Μπαστιανο πανω στον Σκουφαρα. Μαλλον ο ανταποκτριτης σου δεν το ειδε η ειχε φυγει απο το γηπεδο . Πεναλτι το οποιο το παραδεχτηκαν ακομα και οι καρουσοι μετα αγωνα
    ο ανταποκριτης σου ουτε καν τη φαση δεν αναφερει ευγε του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. klasiski antidrasi xoriati, pou thelei mono na kerdizei

      Διαγραφή
    2. σιγα ρε πρωτευουσιανε
      να ξερες απο που κρατα η σκουφια σου

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ???
    ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ? Ή ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ "ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ" Τ'ΑΥΤΑΚΙΑ.
    ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΤΥΧΟΣ
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ??
    ΧΑΛΙΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ,
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΧΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΤΩΝ ΧΙΩΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ (Κ.Κ.) ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που πας ρε με το γδιλα? Σε λίγο για να συμπληρώσετε 11αδα θα κατέβει και ο ραβανελι με το ζιζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο blogger ειναι σε αργια και ομολογω οτι μας ελειψε Δε γραφει και ο νιας τιποτα να υπαρχει ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΔΙΛΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή