Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

"Εαυτούς εξεθεάτρισαν"

ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 23/5 ΕΦΑΓΕ Η "ΜΑΡΜΑΓΚΑ" ΚΑΙ ΕΞΕΘΕΑΤΡΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΣ ΧΙΟΥ


… δηλαδή «έγιναν θέατρο» όπως  είπε κάποτε ο μέγας ιστορικός Πολύβιος. Δηλαδή και πάλι θέατρο εντός και εκτός νησιού (βλέπε ΔΙΚΗ).  Βέβαια όποιος δεν γνωρίζει το τι συμβαίνει θα μπορούσε να πει ότι ο Αισχύλος «τριχός ορθίας πλόκαμος ίσταται» δηλαδή μου σηκώθηκε η τρίχα.

Όταν εδώ και τόσο καιρό σας γράφαμε για το μπάχαλο που επικρατεί μερικές φορές στην ΕΠΣ Χίου, μας λέγατε εμπαθείς και κακοπροαίρετους, με τους κάθε λογής «μπροστάρηδες» και  «υπομπροστάρηδες να μας βρίζουν  στα σχόλια.  Τώρα ποιος δικαιώνεται όταν τους λέμε ότι ως μία κουστωδία ολετήρων ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΤΟ ;

Είναι προφανές  ότι η σπίθα είχε ανάψει από καιρό στην ΕΠΣ Χίου, μία φωτιά που σιγόκαιγε και το μόνο που έμενε ήταν μία «αιτία» για να φουντώσει και να κάψει μερικούς από τα μέλη της. Την ουσιαστική αιτία θα την καταλάβετε παρακάτω. Η λάθος καταχώρηση του αποτελέσματος ήταν η πρόφαση.

Στη σέντρα λοιπόν εντελώς στεγνά έβγαλε σήμερα ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΕΣΠ Χίου, τον αναπληρωτή ταμία τη ΕΠΣ Χίου «λαλίστατο»  κύριο Νικολαΐδη ο οποίος άκουσε (διάβασε για να ακριβολογούμε) σήμερα κυριολεκτικά τα εξ αμάξης (δηλαδή τον περνάει γενεές 14), με πιο χοντρή μπηχτή ότι εκτός των άλλων είναι και…αγράμματος.


Η πρωινή καλλαβίς   πήρε αμπάριζα άθελα τους και άλλα μέλη της ΕΠΣ Χίου δηλαδή τους «υπομπροστάρηδες» (αδόκιμος όρος, εννοώντας μάλλον όσους συμφωνούν με τις απόψεις του κυρίου Νικολαίδη αλλά είναι «υπό» του «μπροστάρη») αλλά και τις δύο κυρίες που καταγγέλλονται έμμεσα ως «αδιάφορες»  και επίσης «αγράμματες», διότι δεν τσέκαραν ούτε το αποτελέσματα αλλά ούτε και τους «χιαστούς» του κυρίου Νικολαΐδη αν κόπηκαν…

Βέβαια από βιασύνη για να προλάβουμε πρώτοι την τεράστια «είδηση», υιοθετήσαμε τους «χιαστούς» Νικολαίδη που θέλουν χειρουργείο αλλά αυτό το ξεπερνάμε με ελαφρά πηδηματάκια…..


Το Λήμνιον πυρ   πήρε και τους διαιτητές που έστειλαν λάθος sms (η καταχώρηση των αποτελεσμάτων των αγώνων γίνετε αυτόματα και την ευθύνη έχουν οι διαιτητές που στέλνουν sms  σε συγκεκριμένο νούμερο) μπερδεύοντας τους Ολυμπιακούς.  

Μόνον ο «αρχηγός» έμεινε έμμεσα απέξω. Και λέμε έμμεσα διότι και αυτόν τον πήρε χοντρά η μπάλα.  Την ευθύνη των συνεργατών που επέλεξε να έχει στην ΕΠΣ Χίου ποιος την έχει; Μήπως αυτός του οποίου τα μέλη σήμερα κατηγορούνται δημόσια ότι εκτός των άλλων στήνουν «πηγαδάκια»; Ότι σπέρνεις θερίζεις, το θέρος πλησιάζει και η σοδειά αναμένεται να είναι πλούσια…  

Διαβάσαμε λοιπόν για τους γκαφατζήδες της ΕΠΣ Χίου που βγάζουν γέλιο (το αθάνατο ΓΚΑΦΟΛΟΓΙΟ το θυμάστε μήπως; Πάρτε το τώρα εκ των έσω), για εξυπηρετήσεις και εκδουλεύσεις υμετέρων, για επιδερμική αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων (α ναι ε; Από πότε;),  για ασυνεννοησία και απουσία ενημέρωσης μεταξύ τους (κρίμα δεν το περιμέναμε), αδιαφορία και για παρασκήνιο (πηγαδάκια) μεταξύ των μελών  της ΕΠΣ Χίου. Δικαιωθήκαμε σε ένα προς ένα και μάλιστα με ομολογία από τον «Δούρειο ίππο» τους. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΗΤΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.  Ποιος διαφωνεί πλέον;

Μέσα στα πολλά, δύο θέματα ξεχωρίσαμε. Μία από τις πολλές κατηγορίες προς τον κύριο Νικολαίδη έχει να κάνει  περί των εξυπηρετήσεων  προς «δημοσιογραφίσκους της συμφοράς».  Οι δημοσιογραφίσκοι θεωρούμαι ότι  είναι μόνον ένας, και για απλούστευση θα τον ονομάζουμε «3D».Πώς βγάλαμε  τη «μύγα» ….L.A., αυτόν θα τον λέμε…. «3D».

Υπάρχουν  οι επαγγελματίες γραμμένοι καθόλα νόμιμα στις ενώσεις τους δημοσιογράφοι (όπως ο «3D»), οι οποίοι δηλώνουν στην φορολογική τους δήλωση δημοσιογράφοι και οι οποίοι  έχουν τα τηλέφωνα όλων σχεδόν των εμπλεκόμενων στον τομέα της δουλειά τους (π.χ. ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, πόλο) ώστε να έχουν επικοινωνία μαζί τους για ειδήσεις και ότι άλλο. Είναι η δουλειά τους. Αυτό ισχύει παντού στο κόσμο.


Υπάρχουν όμως και αυτοί  χωρίς τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των δημοσιογράφων, με το ίδιο σχεδόν καρνέ τηλεφώνων (ίσως και μεγαλύτερο)  οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το ίδιο με τους επαγγελματίες. Εκμεταλλεύονται βέβαια  την ανομία του κράτους διότι στην Ελλάδα ο επαγγελματίας δεν προστατεύεται όπως πρέπει καθώς εξακολουθεί να ισχύει πως είσαι ότι δηλώσεις.

Αυτοί  χωρίς τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα  κάνουν συνεχώς μυριάδες λάθη (π.χ. λάθη βιασύνης, λάθη συντακτικά, λάθη ορθογραφικά, λάθη λόγω άγνοιας και ασχετοσύνης από κανονισμούς περί των αθλητικών κ.λ.π.) που βγάζουν γέλιο από τα κόβαλα που γράφουν που δεν κάνει συνήθως ο επαγγελματίας.  

Παράδειγμα άγνοιας κανονισμών και νόμων αντλούμαι από το συγκεκριμένο άρθρο. Αναφέρεται ότι το λάθος αποτέλεσμα του αγώνα προκάλεσε «αλλοίωση πρωταθλήματος».  Αυτό είναι χοντροειδές και βασικό λάθος λόγω άγνοιας του θέματος, διότι «αλλοίωση πρωταθλήματος»  γίνεται μέσα από λανθασμένες αποφάσεις και όχι από λάθος καταχώρηση ενός στατιστικού μεγέθους.

Κοινός στόχος και σκοπός και των δύο κατηγοριών είναι να γεμίσει το «λαπούδι».

Βέβαια σε ποιους απευθύνεσαι είναι το θέμα, τι καταλαβαίνουν αυτοί που σε διαβάζουν, τι εναλλακτικές έχουν και πως μπορούν να ξεχωρίσουν την ποιότητα από την σαβούρα.  Αν το κράτος έκανε αυτό που έπρεπε, οι επαγγελματίες και οι αναγνώστες θα ήταν προστατευμένοι και θα γλύτωναν από τα λάθη και τις χοντρές ανακρίβειες (από άλλα κινδυνεύει ο αναγνώστης από τους επαγγελματίες).

Στη Χίο υπάρχουν ουσιαστικά πολύ λίγα  είδη μέσων που ασχολούνται αναλυτικά με τα αθλητικά. Τέσσερα ηλεκτρονικά, δύο έντυπα, δύο τηλεοράσεις και ένα ραδιόφωνο σε ορισμένες ώρες της ημέρας.  Ούτε το SportFM, ούτε η Nova ούτε κανένα άλλο μέσο δεν ασχολείται με τα αθλητικά της Χίου. Όμως το ένα μόνον από αυτά επιδίδεται σχεδόν μόνιμα σε ένα ανούσιο αγώνα δρόμου, με ατάκες του στυλ «πρώτοι εμείς», λες και γίνεται κανένας διαγωνισμός ανάμεσα σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης στη Χίο, για το ποιο είναι ποιο γρήγορο. Θυμάστε πριν χρόνια την λεγόμενη «μάχη της τηλεθέασης» που μας είχαν ζαλίσει τα «μέδεα»  στην  τηλεόραση, βγάζοντας πρώτοι ότι μαλακία είδηση υπήρχε, αρκεί να την πουν πρώτοι, για να δείξουν τηλεθέαση τα  μηχανάκια της AGB, που θα είχε αντίκτυπο στις διαφημίσεις. Ευτυχώς αυτή η ηλιθιότητα σταμάτησε τουλάχιστον να αναφέρεται εδώ και χρόνια διότι η διαφημιστική πίτα μειώθηκε κατά πολύ. Στη Χίο η «μάχη της τηλεθέασης» έχει μεταλλαχτεί ως  η «μάχη του κλικ».


Είναι λοιπόν δυνατόν, να έχω εγώ μέσο ενημέρωσης, να είμαι μέσα στην πηγή των ειδήσεων για να τα βγάλω πρώτος και κάποιος άλλος να εξυπηρετεί «δημοσιογραφίσκους»; Είναι δυνατόν να με καταδακτυλίζουν λέγοντας  ότι πρώτα θα ανεβαίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα και μετά οπουδήποτε αλλού? Εμένα, του απάγελου, του λαπιδόρχα;

Το δεύτερο θέμα που μας έκανε εντύπωση είναι προς στον επίλογο του «πονήματος», όπου ο κύριος Νικολαίδης με τις «φαεινές» ιδέες του, εμφανίζεται  να «κάνει εξυπηρετήσεις εκεί που θέλει» αλλά στερείται ικανότητος μέτρησης του «ύψους» του (σε πόντους;).  Η νταβανόπροκα αυτή τι θέλει να πει; Τι είδους εξυπηρετήσεις;  Προς ομάδες;

Περιμένουμε μία δημόσια απάντηση από το μέλος της ΕΠΣ Χίου κύριο Νικολαίδη, ο οποίος έχει εκτεθεί, ελπίζουμε όχι ανεπανόρθωτα. Και ελπίζουμε όχι διότι μερικές από τις κατηγορίες που δέχεται (π.χ. στο θέμα της δημοσιοποίησης ειδήσεων), ακούγονται ως «αποψόφησις».

Αυτή είναι δυστυχώς  κατάσταση στην ΕΠΣ Χίου ανάμεσα στα μέλη της. Η παραίτηση ή ο εξαναγκασμός σε παραίτηση ή η πρόταση μομφής είναι μερικές φορές πράξη συνέπειας,  ουσιαστικής προσφοράς και ευθύνης. Θα περιμένουμε  αντιδράσεις, των εκτιθέμενων, του νυν προέδρου της ΕΠΣ Χίου αλλά και του τέως, για τα σημερινά πολύ σοβαρά ΔΗΜΟΣΙΑ  καταγγελλόμενα από μέλος τους. Εκτός και τους αρέσει είτε ο ρόλος του απάλαμνου είτε να παίζουν την χάσκα.  

 Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ 23/5 ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ "ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΑΤΡΙΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ"



Υ.Γ.1 Συμβουλή προς τους «μπροστάρηδες» και τους «υπομπροστάρηδες». Όταν το γυαλί γίνει κομμάτια, ο Ιορδάνης ποταμός δεν θα σας φτάνει. Εκείνη την ώρα θα μας θυμηθείτε.
Υ.Γ.2 Για τυχών άγνωστες λέξεις έχουμε χώρο για επεξηγήσεις στα «σχόλια».

ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο "3D";;;;;;;;;;;;;;

 

42 σχόλια:

  1. κύριε χρησιμοποιείται λέξεις που δεν γνωρίζουμε, πιο λαικα να γράψετε σας παρακαλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νόημα μερικές φορές πρέπει να δοθεί με τις κατάλληλες λέξεις. Τα Ελληνικά είναι υπέροχη γλώσα.Ποια λέξη δεν γνωρίζεται κύριε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από "Ιπποκράτη" ( αλογοβαστας στα αρβανίτικα ) σε Αισχύλο, Πολύβιο, Λήμνιον πυρ , απάλαμνους, χάσκα (όχι η Χαρά της γνωστής σειράς ) μέχρι τριχός ορθίας πλόκαμος ίσταται ( Αισχύλος-Επτά επί Θήβας).
    Δεν είναι συζήτηση ποδοσφαιρική αυτό....... Φροντιστήριο αρχαίων ανοίξαμε.
    Μεγάλες στιγμές ζούμε πάλι, στιγμές περηφάνιας και τιμής για τη Χίο ( όπως γράφει συνήθως κάποιος αναγνώστης στα σχόλια του) κα για όλους εμάς τους ΜΑΛΑΚΕΣ που γουστάρουμε τις ομάδες μας και το ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα το οποίο έπαιζαν οι αρχαίοι Έλληνες. Τότε τι λες να έλεγαν αμα τους σηκωνόταν η τρίχα; Να μην το μάθουμε;

      Διαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ

    Χιώτης αυτοκαταγγελόμενος
    http://www.chiospress.gr/athlitika/podosfairo/35497-gafa-olkis-apo-tin-eps-gelaei-o-kosmos

    Διαβάστε το απαύγασμα της Δημοκρατίας στη Χίο.Ο σύμβουλος της ΕΠΣ Χίου Βασίλης Μήτσουρας, φιλόλογος και διαχειριστής της ιστοσελίδας chiospress, καταγγέλει τους συναδέλφους του στο Δ.Σ. της Ενωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο L.A. ΜΑΘΑΜΕ... Ο 3D ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ?...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ 3D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ωραία τα λέτε, αλλά για να διαβάσει κάποιος πρέπει να έχει τελειώσει τουλάχιστον την φιλοσοφική σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο μπίλης είναι καλό παιδί, βοηθάει τις ομάδες μην το πειράζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανως κάνεις πλάκα 11:14.Ποιες ομάδες βοηθάει; Αμάν πια με τις εξακριβωμένες πληροφορίες και τις έγκυρες πηγές του,βοηθάει την τσέπη την δική του και κάποιων ποδοσφαιριστών. Αν είναι δυνατόν, μέλος της επσ, αντί να αγωνίζεται να βοηθήσει το χιώτικο ποδόσφαιρο, αυτός το εκμεταλλεύεται για μερικά κλικ παραπάνω, κάτι που μεταφράζεται σε διαφημίσεις και χρήμα. Ας μας πει και πόσες ειδήσεις που έβγαλε, τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν....φυσικά αυτό είναι δύσκολο γιατί θα χρειαστεί άλλα δύο μπλοκ για να τα προλάβει. Κάποιος να τον μαζέψει, δεν θα βρεθεί;. Όσο για τους ξένους. Μια χαρά κάνουν οι ξένοι και ασχολούνται μαζί μας, τουλάχιστον αυτοί είναι πιο σοβαροί και αξιόπιστοι από κάτι άλλους ντόπιους....και τέλος ένα ΥΓ , γράφοντας μια παροιμία αφού διαπιστώνω ότι αρέσουν τα καλολογικά στοιχεία στη γραφή " απ τη μύγα βγάζει ξίγκι"...o όποιος συνειρμός με οποιαδήποτε ....μύγα είναι αποδεκτός! Καληνύχτα, καλή συνέχεια Ατρόμητος block!

      Διαγραφή
  8. ουστ από εδω παλιοξένοι, μαγαρίζεται το νησί μας, μακρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία η πλάκα αλλά με τα σοβαρά των γραφόμενων της chiospress τι θα γίνει;
    Λέει σαφέστατα ότι ο κος Νικολαΐδης εξυπηρετεί δικούς του. Αν δε θέλει ο ίδιος ας μην απαντήσει αν και επιβάλλετε. Αλλά έχει υποχρέωση απέναντι στις ομάδες ο κος Μήτσουρας να βγει και να πει ποιους δικούς του εξυπηρετεί ο κος Νικολαΐδης.
    Το αυτονόητο φυσικά είναι να πάρει θέση και επίσημα το Δ.Σ. της ΕΠΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΑ ΕΠΣ?....ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ....ΠΟΙΣΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ?...ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.....ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. GIA NA DOUME TWRA POION THA DIALEKSEI O MEGALOS. MHTSOURA H NIKOLAIDH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΑΟΣ: ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ.
    ΑΚΟΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
    ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ.; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΓΑΡΓΑΡΑ ΠΑΛΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ) ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???? ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ) ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ????
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΡΡΗΣ??? ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΝ??? ΔΙΩΧΤΕ ΡΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗς ΕΠΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι έγινε ???? Το λαμ....ιο το απέσυρε το άρθρο???? Καταλαβε την μαλ...α του????Πολύ αυστηρή η ανακοίνωση της ΕΠΣ, του έκανε την μούρη κρέας. Τουλάχιστον κάλυψαν Τον Νικολαίδη. Ρε διώχτε το λαμ....ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πριν πω τη γνώμη μου και προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης λέω ότι σέβομαι και εκτιμώ απολύτως τον Κο Φρατζέσκο.
    Κρίμα κι άδικο λοιπόν για αυτόν να βγαίνει τώρα μπροστά να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Οι υπόλοιποι που είναι; που είναι οι " υπομπροστάρηδες"; ή κάποιος άλλος από το ΔΣ. να απαντήσει. Μόνο στον Κο Ρούλη είχαν τη δύναμη να απαντήσουν και μάλιστα μέσω του συγκριμένου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης. Αλλά είπαμε γλαστράκια...
    Δύο παρατηρήσεις τώρα για την ανακοίνωση που υπογράφει ο κος Φρατζέσκος οπότε παρατηρήσεις προς αυτόν:
    1) Όλοι Πρόεδρε γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο εννεαμελείς Δ.Σ. της ΕΠΣ δεν εκλέχθηκε αλλά επιλέχθηκε από το προκάτοχο Σας.
    2) Σωστή λειτουργία μιας ΕΠΣ είναι πρώτα η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ εφαρμογή των κανονισμών της Ε.Π.Ο. και του καταστατικού, πράγματα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ εδώ δεν γίνονται.( πολλά παραδείγματα τη φετινή χρονιά με πιο πρόσφατο την απόφαση για τα τζούνιορ. Επανάληψη αγώνα λόγω αντικανονικής συμμετοχής δεν υπάρχει!!!)
    Πάρτε λοιπόν πρώτα όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως λέτε για να λειτουργήστε σωστά απαιτώντας εφαρμογή 100% των νόμων και θα δείτε μετά ότι τα παιδιαρίσματα των μελών σας θα περνούν απαρατήρητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OYSIA TOY OLOY ΘEMATOS EINAI OTI O BENETHS POY EINAI KOLHTOS ME TON EPHXHRHMATIA LIOYNTRH DEN APEBALE THN OMADA APO TO PROTAΘHMA META THN LAMOGIA POY EKANE O KAKOYSIOS OPOS LEEI KAI H PROKHRHΞΗ ALLA O AGONAS EPANALAMBANETAI,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΤΑ ΚΟΝΕΔΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.......ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σαρρη διώξε τον νταβατζή του ποδοσφαίρου μας. Είναι αμαρτία να τα ακούεις εσύ γι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ 7:18 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΡΕ ΦΙΛΑΚΙ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?Ο ΣΑΡΡΗΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΧΕΣΤΗΚΕ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ.ΜΙΑ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΡΕ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

      Διαγραφή
  19. EINAI ANAXIOI KAI LIGOI 5:49 AKOMA KAI ENA PROTATHLIMA JUNIOR NA KANOYN ME KANONES POY BAZOYN OI IDIOI.....H XEFTILA SE OLO THS TO MEGALEIO. OYTE ME TA PAIDAKIA REEEEEEE?????. RE BENETH POSO ROMPA AKOMA THA GINEIS? KAI ME TA PAIDAKIA LAMOGIES RE?TSAMPA TREXOYME KAI KAIME TA LEFTA MAS SE BEZINES PALIOXEFTILES.

    GIA TA YPOLOIPA.....TELIKA OTAN SAS TA GRAFOYN OI ALLOI XERETE MONO NA TOYS BRIZETE .TORA POY TA GRAPSANE MONOI SAS TA SBHNETE KANETE MOYGKA KAI GINESTE EXAFANIZOL GATAKIA.. KALA KANEI KAI SAS TA XONEI AYTOS EDO RE KAI SAS KANEI ROMPA...SAS AXIZEI TO KRAXIMO KAI ME TO PARAPANO ME AYTA POY KANETE KAI LIGA SAS GRAFEI TON DIKAIOSATE GATAKIA.

    RE FRATZESKO ESY EISAI SOBAROS ANHTROPOS ME AXIOPREPEIA POS TA ANEXESE AYTA TA PRAMATA? GIA DE MILAS? THA XEFTILISTHS KAI ESY EKEI MESA DEN TO KATALABAINEIS. SHKO FYGE RE.

    MH STAMATAS ESY EDO RE MH MASAS TIPOTA RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για προσεκτικοτερη προσεγγιση στο θεμα που γραφουν καποιοι στα σχολια, σας βαζω την τελευταια παραγραφο της προκυρηξης. Απο την στιγμή που το διαβασαν αυτο οι ομαδες και συμφωνησαν, προβλημά τους. Η ΕΠΣ οτι μα οτι να γινει...καλυφθηκε στην οποια απόφασή της. Οτι γουσταρει θα κάνει και ας κράζει ο κάθε Κοφινάς ή επισκέπτης εδώ. Βέβαια το θέμα είναι οτι αν έκανε αλλαγή στην προκύρηξη μετά την έναρξη των αγώνων που είναι?

    ΑΡΘΡΟ 6ο: ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ
    Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Χίου διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα για μερική ή ολική τροποποίηση της προκήρυξης αυτής και μετά την έναρξη των αγώνων.

    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπουνιά στο μαχαίρι θα χτυπησει ο Σαρρης για αυτούς που λένε οτι θα έχουμε αλλαγές στην ΕΠΟ. Χτυπά πρώτα μπουνιά στο μαχαίρι στην ΕΠΣ Γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΕΠΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΓΙΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ραπτάκη με αυτά που γράφεις ούτε στα 10 μίλια από τη χιο δεν θα εμφανίζεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή στα 18,52 χιλιόμετρα απόσταση. Μάλιστα. Και γιατί φίλε μου δεν καταλάβα?
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
    2. 11:36 , φερε σκουπα και φαρασι να μαζεψουμε την αγριαδα... σου φταιει αυτος που τα γραφει κι οχι αυτος που τα κανει. τουλαχιστον αυτος εχει τα κακαλα να αφηνει αναρτημενα τα κειμενα του και να μην τα σβηνει ή παραποιει κατα πως φυσηξει ο ανεμος. ποσοι το κανουν αυτο; να ενα κριτηριο για το ποιος ειναι δημοσιογραφος και ποιος δημοσιογραφισκος. η πλεον αντιφατικη συμπεριφορα! καταγγελει το δσ στο οποιο ειναι μελος, κραζει ακομα και τους συνεργατες του οταν νομιζει οτι "δεν τον παιζουν" , θελει να δημοσιογραφει ομως το κανει με "εξακριβωμενες πληροφοριες" που σε λιγη ωρα διαψευδονται απο τα γεγονοτα.
      και ολα αυτα υπο τη σκεπη της επσ. ξυπνηστε, δεν χρειαζεται να φερομαστε σαν προβατα παντου!

      Διαγραφή
  24. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΠΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ....ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ.....ΓΕΛΙΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Η απάντηση στον αυτοκαταγγελόμενο και αυτοδιαγραφόμενο Χιώτη

    http://www.epsxiou.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=35

    Iδού και η απάντηση της ΕΠΣ Χίου στο αυτοκαταγγελόμενο μέλος της Β.Μήτσουρα, ο οποίος -πάντως-φρόντισε να διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση.

    Την συνυπογράφει και ο Γ.Σαρρής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. το θέμα παίρνει διαστάσεις τελικά
    βρε τι εγινε επειδή δεν παιζετε το άλλο αγοράκι
    το κουβαδάκι μου φέρε μου
    είστε συμβούλιο για κλάματα. Γιώργη Φρατζέσκο φύγε όσο είναι νωρίς. Είσαι σοβαρός άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε παιδια ειμαι γονεας παιδιου απο αυτην την ομαδα. Τι φταίνε ολα τα υπόλοιπα παιδάκια της ομαδας???? γιατι να μην ξαναπαιξουν???? και απο οτι ξέρω η ΠΑΧ προς τιμην τη ς ζητησε να ξαναγινει το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 4.02 σωστός. Τ α παιδιά δεν φταίνε τίποτα για την ανυπαρξία ων παραγόντων. Σωστή παρατήρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 4:022 και 4:27 , πάρτε το λίγο αλλιώς. Δηλαδή,κάνεις δεν έχει το δικαίωμα να σταματήσει τα παιδιά να παίζουν την μπαλίτσα τους. Αυτό όμως όταν παίζουν σαν παρέα. Από τη στιγμή που γίνονται οι αγώνες μέσα στα πλαίσια κάποιας διοργάνωσης από επίσημο φορέα που βάζει κανόνες, αυτοί οι κανόνες πρέπει να ακολουθούνται. Αλλιώς τι μαθαίνουμε στα βλαστάρια μας; Από μικρά τα γαλουχουμε στην λογική του να μην λογαριάζουν τους κανόνες σε ένα παιγνίδι, σαν ενήλικες αργότερα καταλαβαίνουμε ότι δεν θα συμπεριφερθούν αλλιώς. Το ποδόσφαιρο πέρα από διασκέδαση προσφέρει και παιδεία. Αν όντως λοιπόν o κανόνας δεν προβλέπει επανάληψη αγώνα, οι ίδιοι οι γονείς πρέπει να επιμείνουν στην εφαρμογή του. Έτσι τα παιδιά παίρνουν ένα μάθημα ζωής. Θα στεναχωρηθούν τώρα αλλά θα ωφεληθούν αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 5:16 Εχεις εν μέρη δίκιο. Αλλά θα πρέπει να ξέρεις οτι κάπου στην μέση υπάρχει η αλήθεια. Απο οσο ξέρω χωρίς να επιμένω οτι αυτη η διοργάνωση (νομίζω προ τζούνιορ λέγεται) δεν υφίσταται γιατι τα παιδιά δεν παίζουν με δελτία, εφοσον ηλικιακά δεν μπορούν να βγάλουν και παίζουν μόνο με πιστοποιητικά γέννησης που απο κάποιους ο θεός να τους κάνει παράγοντες μέχρι και παραποιούνται. Δεν μπορεί με σχεδόν κανέναν τρόπο να ελεγχθούν για την γνησιότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το θέμα είναι πάρα πολύ απλό και τσάμπα ξενυχτάτε και γράφετε. Όντως είναι ΄χοντρό η αποβολή μιας ομάδας τζούνιορ επειδή κάποιος πήρε στα χέρια του ένα μη έγκυρο πιστοποιητικό ενός παιδιού με "ιδιαιτερότητες". Δεν φταίνε τα άλλα δεκάχρονα να μείνουν θεατές.
    Ας μηδενιζόταν η ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα και ΤΕΛΟΣ.
    Μια ερώτηση καθαρά ποδοσφαιρικού περιεχομένου τώρα προς τους κυρίους της ΕΠΣ:
    Αν υπάρχει αντικανονική συμμετοχή τη νέα χρονιά στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ κατηγορίας τι θα γίνει; Θα τους βάλετε να ξαναπαίξουν εφαρμόζοντας μια δική σας απόφαση; Μην επικαλεστείτε την προκήρυξη. Για θέματα εντάσεων και καταγγελιών εφαρμόζεται ο ΚΑΠ.
    Πόσο ακόμα θα παίζεται με τις ομάδες; Η Γ.Σ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ . ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΤΗΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΗ Γ.Σ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ?

      Διαγραφή
  31. Μαλλον εννοει στην Γ.Σ. οι ομαδες να ανοιξουν επιτελους το στομα τους, το οποίο θυμούνται οτι το εχουν μονο με τις διαιτησιες. Προσωπικα δεν νομιζω οτι θα μιλήσει κανεις διοτι ολοι φοβουνται. Τρεμουν και χεζονται απανω τους τον "πρόεδρο". Μια απο τα ιδια θα ειναι και η φετινη ισως και ακομα χειροτερη. Στο κατω κατω "λεφτά υπάρχουν", οποτε οι προεδροι ας πληρωνουν για να συνεχισουν να κανουν μερικοι το κεφακι τους στην ΕΠΣ που τα εχουν ολα γραμμενα στα @@ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. persi mas pirate ta autia gia na mpoun oi ginekes tis e8elontikis sto symvoulio tou atromitou. eutixos pou den mpikan giati to tameio tha itan meion.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Ή ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΜΟΛΥΣΑΝΕ?

      Διαγραφή
  33. Ποιος ευθυνεται για ολο αυτο το καρακιοτζιλικι τις ΕΠΣ Χιου κυριοι? Ο ανθρωπος που ειχε την ευκαιρια να δημιουργησει ενα ΔΣ αξιολογο λογο τις πληρους κυριαρχιας του στο χιωτικο ποδοσφαιρο και αντι αυτου επελεξε ασχετους με το ποδοσφαιρο ανθρωπους που αν τους δωσεις την μπαλα την πανε στην αστυνομια για βομβα παραβιαζοντας καταφορα το καταστατικο τις ΕΠΣ και τις ΕΠΟ που θετει ως προυποθεσει για καποιον που θα ειναι στο ΔΣ των ΕΠΣ να εχει περασει για 2 χρονια τουλαχιστων απο ΔΣ συλλογου .ΥΓ Ειμαι σιγουρος οτι με μια αναζητησει των πλαστων βεβαιωσεων που εχουν παρει καποια μελη απο συλλογους αυτο το ΔΣ θα βρεθει παρανομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και ποιός έχει τα άντερα να ζητήσει να ψαχτει τέτοιο θέμα? Η φωλεια είναι λερωμένη και το ξερουμε. Είναι δυνατόν να δεχτούν? Το ξεφτιλίκι δεν θα εχει προηγούμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή