Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μονομαχία στο Ελ - Χίος



Και τώρα οι δύο τους. Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου έστειλαν τους «πιστολάδες» Λαμπρινούδη και Βουρνού να μονομαχήσουν στο αλώνι του Ελ – Χίος για την τελική επικράτηση. Η μονομαχία θα έχει νικητή αυτόν που θα «τραβήξει» πιο γρήγορα το «πιστόλι» του. Το «γρήγορο» περιλαμβάνει συμμαχίες, το αναμενόμενο παρασκήνιο και πολλά άλλα.

Ο νέος πιστολάς Βουρνούς απέναντι στον έμπειρο πιστολά Λαμπρινούδη. Τα αντανακλαστικά στο τράβηγμα του πιστολιού του «νέου» θα παίξουν ρόλο, όμως ρόλο παίζει και η εμπειρία του «παλιού». Ο «νέος» ως νέος έχει άριστη όραση και μπορεί να σημαδέψει καλύτερα. Ο παλιός όμως έχει «καθαρίσει» αρκετούς και ξέρει επίσης από σημάδι. Τις «σφαίρες» που θα οπλίσουν τα πιστόλια των μονομάχων τις έχει ο ψηφοφόρος που θα αποφασίσει ποιόν θα ξαπλώσει πρώτο ανάσκελα στο αλώνι.
   
Motorhead - Overkill

ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΡΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Ως blog θα πάρουμε θέση και θα θέλαμε να μείνει όρθιος στο αλώνι ο «καουμπόις» της φωτογραφίας αριστερά με τη καφέ κουβέρτα, γιατί είναι νέος και οι νέοι συνήθως φέρνουν το διαφορετικό και το φρέσκο που έχουμε ανάγκη. Ο «καουμπόις» δεξιά με τα μαύρα, «σκότωσε» αρκετούς ως τώρα αλλά κάποτε και αυτός θα τρακάρει τον καλύτερο «πιστολά» που θα τον «ξαπλώσει». Ίσως και να τον τράκαρε. 

14 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=wp_kSfyR5d4&feature=youtube_gdata_player για να δούμε ποιος θα κερδίσει o νέος o ωραίος ή o παλιός που είναι αλλιώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιός σε ρώτησε, ποιός θέλεις να επικρατήσει??? Ασχολήσου ρε φίλε με εκεί που μένεις και άσε μας εμάς εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ekei menei alla edo psifizei an den to xereis kai den tha sou parei tin adeia ponire.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ

      Διαγραφή
  4. μην στεναχωρείς τα παιδιά κ. γιώργο
    ντροπή σου ολο τα στεναχωρείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ραπτακη περαστικουλια σου..εσυ παντα με τους δευτερους εισαι.αντε κατεβασε τωρα τις φωτο των φιλων σου που εβαλες να τους ψηφισουν .την αλλη φορα θα ειναι με αλλη παραταξη παλι,αναλογα τα συμφεροντα ...εισαι σαν τον μητσοτακη τελικα με οποιον πας τον περνη ο χαρος..πρωτη φορα βλεπω να ελπιζει ο δευτερος πιο πολυ απο τον πρωτο.εμεις παντως ΝΔ δεν ψηφιζουμε γιατι ειναι τα ιδια με το ΠΑΣΟΚ..περαστικα σου και παλι λουλη μπουλη και συν αυτο δευτεροι και καταιδρωμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΕ ΤΑ @@ ΟΛΩΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΟΠΑΝΕ

      Διαγραφή
  6. Θα σου απαντήσω αγαπητέ 8:06 δεν ξέρω όμως αν θα καταλάβεις διότι στερείσαι της ικανότητας να κατανοήσεις το χιούμορ, στερείσαι της αντοχής να διαβάζεις ή να βλέπεις κάτι με το οποίο διαφωνείς και να το δέχεσαι ως διαφορετική άποψη στη δημοκρατία και τέλος διότι σε χαρακτηρίζει η εμπάθεια. Δεν είσαι βέβαια ο πρώτος σε αυτό το άθλιο χάλι αλλά μην απελπίζεσαι. Υπάρχουν και χειρότερα.

    1) Περί κωλοτούμπας. Αγαπητέ εγώ δεν ανήκω όπως εσύ στο Όπου Φυσά Άνεμος, ούτε πάσχω από οσφυαλγία και πόνους στη μέση όπως εσύ. Με αποτέλεσμα να έχω υπάρξει και πρώτος και δεύτερος και τρίτος και τελευταίος. Εσύ?
    2) Περί φωτό. Πάντως δεν έβαλα την φωτό ενός που είπα να τον μαυρίσουν και όντως τον έκαναν «αράπη».
    3) Μακάρι να ήμουν αγαπητέ Μητσοτάκης. Θα είχα νικήσει το χάρο (αυτό ήταν χιούμορ) αλλά θα είχα ζήσει και από κοντά μία μορφή που λεγόταν Ελευθέριος Βενιζέλος (αυτό ήταν σοβαρό) και του οποίου δυστυχώς γνωρίζω μόνο το σπίτι που πήγα και προσκύνησα.
    4) Τη χρονιά που πήρε ο Ατρόμητος το πρωτάθλημα ήταν στο -8. Ούτε καν δεύτερος και καταϊδρωμένος. Συνεπώς έχεις ακόμα πολλά να δεις και να μάθεις. Μην απελπίζεσαι έχεις χρόνο.
    5)Περαστικά λένε σε κάποιον που πάσχει από κάτι. Εγώ για να γλυτώνω από κάτι «υπομείονες» σαν και σένα έχω εμβολιαστεί. Είναι λοιπόν προφανές ότι αυτός που πάσχει ποικιλοτρόπως είσαι μάλλον εσύ και όχι εγώ….
    6) Δικαίωμά σας το τι θα ψηφήσετε (έγραψες «εμείς», άρα είσαι εκπρόσωπος κόμματος;) και τι όχι. Τι με νοιάζει εμένα;
    7) Το «λούλη» και μπούλη» το εντάσσω στην εμπάθεια που έχεις ως βλαξ. Αλλά εδώ κάνω πίσω διότι η βλακεία είναι ανίκητη.
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.06 Τον Ελευθέριο Βενιζέλο τον ήξερες, κατάλαβες για ποιον λέει ο κ. γιώργος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. LEMMY ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.......ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΟΚΙΕΣ ΣΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ευχαριστώ πολύ Γιώργο, όντως πολύ καλό
    το βράδυ της Κυριακής θα το βάλω στο διαπασών στα γραφεία μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. RAPTAKH EXOYME MONOMAXIA STO EL- EPS POY EISAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να σου κάνει ο Ραπτάκης ρε φίλε. Για τη μονομαχία αυτή άλλος Γιώργος πρέπει να επέμβει και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος, αλλά Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!
      Πάντως θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Ραπτάκη ( αν κάνει φυσικά)

      Διαγραφή