Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ήξερε από καιρό το ΝΠΔΔ αγαπητέ φίλε



Μας αρέσει να είμαστε ακριβείς και να απαντάμε με  στοιχεία.

Ένας φίλος στα σχόλια του προηγούμενου θέματος άφησε να εννοηθεί ότι αδικήσαμε (όπως πάντα) την Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χίου, ισχυριζόμενος ότι το ΝΠΔΔ στο οποίο ανήκει το δημοτικό στάδιο δεν είχε ενημερωθεί για τους αγώνες.

Αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΕΥΔΕΣ

Θα σου βάλουμε το θέμα με μερικά έγγραφα ημερολογιακά, για να δεις οτι είχαμε ψαχτεί όσο έπρεπε εκει που έπρεπε. Συνεπώς δεν αδικήσαμε απολύτως κανένα. Ίσα ίσα προστατέψαμε την επιτροπή διότι ούτε που το είχε πάρει χαμπάρι.

Ας δούμε λοιπόν πρώτα από το δημοτικό συμβούλιο στις 27 Μαίου. Το αποσπάσμα του πρακτικού εδώ



  Το ΝΠΔΔ συνεδρίασε ως όφειλε όσο πιο έγκαιρα μπορούσε. Αυτό έγινε στις 14 Ιουνίου με αυτό ακριβώς το θέμα. « Επισκευή –συντήρηση δημοτικού σταδίου για τη διεξαγωγή των 26  Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου». ( εξαιρετικά επείγον)

Ορίστε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα του πρακτικού της συνεδρίασης

Όλα τα αποσπάσματα εδώ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΑΛΛΑ Η ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ε?



Υ.Γ. 1
Ο κάθε ενημερωμένος πολίτης γνωρίζει πως τα πάντα υπάρχουν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ...

Υ.Γ. 2 Επειδή γράφτηκε στα σχόλια περί του επόμενου  Υπουργού Ναυτιλίας...ειδού οι ημερομηνίες και οι κοινοποιήσεις του εγγράφου




31 σχόλια:

  1. Απάντηση απο τον Αγαπητό φίλο.
    1)Ουδέποτε αμφέβαλα οτι υπάρχει και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η απόφαση του ΝΠΔΔ για την τέλεση των αγώνων, αλλά όπως βλέπεις και στις δύο αποφάσεις, και του ΝΠΔΔ και του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν προσδιορίζεται ποτέ η ακριβή ημερομηνία τέλεσής τους, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τον Οκτώβριο που θα διεξαχθούν οι αγώνες".
    2)Αλλά ακόμα και αν αναφέρονταν οι ακριβείς ημερομηνίες, πώς θα μπορούσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος να ξέρει για την τέλεσή τους εφόσον, από όσο ξέρω, δεν εχει σταλεί ποτέ έγγραφο απο το ΝΠΔΔ προς την ΕΠΣ που να γνωστοποιεί τις ημερομηνίες??
    (Τουλάχιστον μέχρι σήμερα)
    Εκτός και εάν έπρεπε να μυρίσει τα νύχια της.
    Μάλλον λοιπόν δεν εχεις ψαχτεί όσο πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή με προκαλείς να σου βάλω όλο το story των εγγράφων? Έλεος. Σου έβαλα και το δημοσίευμα της έγκρισης του Υπουργού που έχει ημερομηνίες. Εκτίθεσε διαρκώς καθώς ζεις σε ένα νησί 40 χιλιάδων ψυχών, όπου το κάθε λογής νέο κυκλοφορεί με ταχύτητα αστραπης. Και μόνο η ΕΠΣ δεν έμαθε? Μέχρι και για μαζωξη "γαλών" μάθαμε. Και θα πεις εμενα οτι δεν ψάχτηκα. Μα αν εγω δεν ψάχτηκε εσύ αγαπητέ μου φίλε είσαι τουλάχιστον ανυποψίαστος με το αντικείμενο.
    Όσον αφορά για τα νύχια και την μυρουδιά, κάνε λίγη υπομονή και θα δεις ότι οι μύτες των περισσοτέρων είναι επίτηδες βουλωμένες
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε πάλι δικαιολογίες.Ρε μια φορά να παραδεχτείτε ένα πράμα...
    Ολη η Χίος το ξερε μόνο οι δυο τρεις -πέντε(??) πόσοι είναι τέλος πάντων δεν το ξέρανε.Αντε πια ντροπή είναι οι διακοαιολογίες του κ... Καλά μιλα ο Αφεντής για γλάστρες!!!
    Υ.Γ. κάνα κοινό γνωστό η ΕΠΣ με το ΝΠΔΔ δεν έχουν?????? (και το σταματώ εδώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ 1:56 ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ? ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ 1:59 ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΚΗΠΟΥΡΟ ΤΟ ΣΑΡΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά εκει στην ΕΠΣ δεν διαβάζουν ή δεν ακούν Σταυρακάκη? Τόσο καιρό μιλά για 5-6/10.Και αν δεν κάνει να παρακολουθούν τον Σταυρακάκη καμιά χιώτικη ιστοσελίδα (την πιο έγκυρη και πάντα πρώτη) δεν διαβάζουν?Από τις 4/9 έγραφε για τις ημερομηνίες.
    Ρε φίλε 2:23 γιατί μου το χαλάς τώρα?Ενας είναι ο κηπουρός στο ποδόσφαιρο:Αντώνης Νικοπολίδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΘΕ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ. Ε ΚΙ Ο ΣΑΡΡΗΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΓΩ Ή ΕΣΥ? ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΞΕΡΕΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΗΔΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

      Διαγραφή
  6. Μετά τον ανασχηματισμό του Ιουνίου, είχαν γραφει στην Αλήθεια, οτι περιμένουν να εγκριθούν τα χρήματα από το νέο υπουργό ναυτιλίας, όταν έφυγε ο Μουσουρούλης για να γίνουν οι αγώνες 5,6 οκτωβρίου. Εντάξει Βενέτη, αρχικηπουρέ της ΕΠΣΧ, τον Σταυρακάκη δεν τον διαβάζεις, σε όλα τα ΣΑΙΤ πανελλήνια έπαιξε το θέμα ούτε αυτά διαβάζεις. Ρε μεγάλε παραδέξου έγινε λάθος και μην μας δουλεύεις οτι δεν ξέρεις τι έγινε , Αντε μας κουράσατε και βάλτε και κανένα ζιζανιοκτόνο να μην πιάσουν μήκυτες στις γλάστρες εκεί στην Αγίων Αποστόλων.........Αντε μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα θερμοπαρακαλεσω να μην γραφετε επιθετα ανθρωπων μόνο και μόνο από υποθεσεις που κάνετε. Δεν ειναι σωστο. Αν ο φιλος που εχει τις ενστασεις για οσα εγραψα θελει να γραψει το ονομα του, έχει καλώς. Δεν νομιζω οτι ολοι οι υπολοιποι μπορουν να κανουν μαντεψιες για το ποιός είναι που σε τελικη αναλυση δεν μας ενδιαφερει.
    Το blog δεν εχει προσωπικα με κανενα. Με θεσμους, όργανα κ.λ.π. που κανουν το ασπρο μαυρο και ραβουν και ξηλωνουν οπως θελουν εχει και θα εχει.

    Ευχαριστώ πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re file ti ekanes pali? ton KSE-SKI-SES!!!!!! ayton apo tin proigoymeni anartisi. An kai nomizo oti mpori k=na min toys exoyn enimerosi episima giati Ellada imaste alla apo ti stigmi poy to kseri olos o kosmos katanta astio kai vlakodes na epimenei kapoios oti den ide kai den akoyse tipota.
    Kali arxi sto Thanasi Giaxo pou oristike ksana se agona stin S.L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλή αρχή στο Θανάση Γιάχο
    Σπύρος Ζαγοραίος από Βαρβάσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γελοία πολλά θα έχουμε και φέτος
    ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ. διαχειριστά αφού βλέπεις οτι δεν σε υπολογιζουν τι μας ζαλιζεις
    εσύ δεν είσαι εδω δεν ξερεις τι γινεται
    κάνε μας την χάρη λειπον και ασε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΙΝΕ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ.ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
  12. Α ρε 4:30 αυτο ειναι το προβλημα.αν ειναι η δεν ειναι εδω....κατακααμενε .....βλεπω και αυτους που ειναι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυο λόγια γιατι το θέμα παρατράβηξε χωρίς λόγο
    1) το ΝΠΔΔ ΗΞΕΡΕ εδω και καιρό για τους αγώνες και ΩΦΕΙΛΕ να είχε ενημερώσει την ΕΠΣ.(δεν γνωριζω αν το χει κάνει ή όχι)
    2)Εδω και δυο μήνες τουλάχιστον, το θέμα παίζει σε sites εφημερίδες κ.τ.λ. οπότε είναι αδυνατο να μην το χουν πάρει χαμπάρι 1,2,3, κάποιος ρε ΄φίλε από την ΕΠΣ(σίγουρα ένας το ξέρει αφού το γράφει σαν είδηση)
    Οι διακαιολογίες μόνο εκθέτουν όπως και τα συμπεράσματα για ποιος φταίει κ.τ.λ.
    Απλό θέμα ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ είναι και τίποτε άλλο εκτός αν δεν υπάρχουν επιτροπες και αποφασίζει ή τρέχει μόνο ένας και οι άλλοι απλώς δικαιώνουν τον Αφενδή.
    Αλλά το πιο απλό ήταν μια παραδοχή της παράλειψης και τέλος.Ετσι και αλλιως πρόβλημα δεν υπάρχει με τη διεξαγωγή των αγώνων, Βροντάδος Καλλιμασια είναι άδεια οπότε όλα λύνονται.
    Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονη κάποιου να δικαιολογήσει τα αδιακαιολόγητα.Ανθρωποι είμαστε ρε φίλε και κάνουμε και λάθη,το να τα παραδεχτούμε είναι η μαγκιά.
    Καλή επιστροφή στο Γιάχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια διόρθωση,Θυμιανά Καλλιμασια είναι άδεια... μην πέι κανεις οτι το κάνω επίτηδες να τους μπερδέψω

      Διαγραφή
  14. 4.51 εγώ ξέρω οτι και ο κύριος του μπλογκ αυτού που κακώς υπαρχει και ο αλλος που ειναι στην Αληθεια, δεν ειναι Χιώτες, οπότε για εμένα είναι ξένη δεν ενδιαφέρονται για τη Χίο, δεν θέλουν το καλό της, τελεία και παύλα. Εμείς θέλουμε ανθρώπους δικούς μας όχι τον καθε ξένο μισθοφώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο 4:51 είμαι,
      1) είναι ξένοι και όχι ξένη
      2) δηλαδή όλοι οι ξένοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Χίου δρόμο? και οι διαιτητές? αν φύγουν οι ξένοι διαιτητες ποιος θα σφυρίζει? Ο Σαρρής με το Γιαγκίνη και το Μαχαίρα για να βγουν οι αγώνες? Εχουμε ανθρώπους δικούς μας όπως λες για αυτό?
      3) Ο κύριος του μπλογκ δεν είναι μισθοφόρος είναι blogger και ό άλλος της Αλήθειας είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ δημοσιογράφος(όχι ερασιτέχνης ή γιαλαντζί). Οπότε άστο μην κουράζεσαι τζάμπα
      3) και τι είσαι εσύ που θα κρίνεις αν καλώς ή κακώς υπάρχει ένα blog?Αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις. Δημοκρατία έχουμε και μάλιστα πιο πολύ από αυτήν που χρειαζόμαστε

      Διαγραφή
    2. 7:18, μάθε πρώτα να γράφεις σωστά ελληνικά και μετά έλα να μας πεις ποιος είναι ξένος και ποιος ντόπιος....ας μάθουμε επιτέλους να ακούμε τι λέει o άλλος και να διορθώνουμε τα άσχημα αν και όπου υπάρχουν, αυτό είναι πρόοδος...όχι να εξοστρακίζουμε όποιον δεν έχει την ίδια γνώμη με μας!

      Διαγραφή
    3. συγνωμη ρε φίλε 5:43, Είμαι ο 7:18 που είχα απαντήσει στον 7:04.Τι γράφω λάθος????? Μάλλον τα μπερδεψες

      Διαγραφή
    4. Χίλια συγνώμη 7:18.......όντως για τον 7:04 ήταν το σχόλιο μου,παρεμπιπτόντως συμφωνώ μαζί σου απόλυτα....

      Διαγραφή
  15. Σταυρακάκης: Ανεπιθύμητος στα Καρδάμυλα και αν τον πετύχουμε θα δει τι θα παθει. Με τον Ποσειδώνα κανένας δεν παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:27 , πρώτον: να μιλάς για τον εαυτό σου και όχι σαν εκπρόσωπος ενός ολόκληρου χωριού, δεν θυμάμαι να έχουν ορίσει τα καρδάμυλα καποιον. Δεύτερον: σε πληροφορώ ότι μόνο από τον σταυρακακη μαθαίνουμε ειδήσεις διασταυρωμένες και έγκυρες. Και τρίτον: καλό θα είναι να ξεκαβαλησουν το καλάμι οι κύριοι του δσ ποσειδώνα γιατί όντως κάνεις δεν θα παίζει τον ποσειδώνα λόγω της αλαζονείας που επιδεικνύει

      Διαγραφή
  16. δεν ξέρω τι λέτε εσείς
    εγώ έχω προπληρώσει εισιτήριο ΔΟΞΑ-ΚΟΦΙΝΑΣ
    να πάνε αλλού να κάνουν τους αγώνες
    δεν χάνω το ντέρμπυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10.29 kai ego plirosa idi to eisitirio
    den me noiazei o stivos
    ti aigaiopelagitikoi agones kai istories moy lete tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΕΙΣ δεν υμαστε σαν τους αγιωργουσίους που σε ανέχοντε. Τον Σταυρακάκη τον τελειωσαμαι. Έτσι για να μαθαίνετε τι γίνετε. Τέλος ξεκουμπήστηκε. Και θα φάει και το ξύλο του, γιατί θα τον βρούμαι να μας θυμάτε για πάντα.
    Καρδάμυλα for ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5:10, είσαι τρέλα...και κάτι μου λέει ότι και εσύ κάπου στα βαλκάνια ολοκλήρωσες τις.....σπουδές σου. Πολύ ωραίες οι απειλές όταν κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία....χειροκρότημα στον ανώνυμο βαρυμαγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re paidia θα εχει αγωνες τελικα 5 οκτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ).
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ(????) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΑ (?????) ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ??? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ???? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ. ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ???
    ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ.... ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. επιτέλους μιλησε καπποιος απο την ΕΠΣ Χιου
    αλλα όπως και να το κάνουμε κυριε δεν είστε κανένας ασήμαντος, αθλητικός παράγων εισαιεπρεπε να ξέρεις για το σημαντικό αυτό γεγονός.
    Είσαι φαουλ οπως και να το κάνουμε αλλά μπράβο που το παραδέχεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το θέμα Γιάννη πήρε τόση μεγάλη έκταση γιατι κάποιος έξυπνος βγήκε τη Δευτέρα και επικαλέστηκε ΣΕΓΑΣ, ΝΠΔΔ και άλλες δικαιολογίες για ένα τόσο απλό πράμα. Και η πλάκα είναι πως αυτός επέμενε και έλεγε ότι ξέρει τα πάντα (δες τα σχόλια του και στις δύο αναρτήσεις ) Δυστυχώς για αυτόν και τους συν αυτώ δεν τρώει όλος ο κόσμος κουτόχορτο και οι φτηνές δικαιολογίες τον βγάζουν από τα ρούχα του και μιλά και αντιδρά. Εξάλλου δεν είμαστε όλοι που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο επιλεγμένοι για να μην μιλάμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή