Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Δεν αφήνουν τον Σαρρή να ησυχάσειΝέος δικαστικός γύρος με υπόθεση δωροδοκίας (όπως ισχυρίζονται κάποιοι) σε εκλογές που έγιναν στην ΕΠΣ Δράμας. Η υπόθεση είναι στον εισαγγελέα, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ  ξανά στο μάτι του κυκλώνα, διότι η παράταξη που πήρε τελικά την ΕΠΣ Δράμας, τον ψήφισε στις εκλογές της ΕΠΟ.

Αναδημοσιεύουμε προς ενημέρωσή σας, όσα ανεγράφησαν στην ιστοσελίδα  www.soccerplus.gr  (ΠΗΓΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: LIVE SPORT) τον περασμένο Απρίλιο, υιοθετώντας απόλυτα το υπογραμμισμένο κείμενο στο τέλος. 

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία για δωροδοκία με σκοπό την εξαγορά ψήφων στις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας η οποία εμπλέκει και την ΕΠΟ με αναφορά σε δύο μέλη του διοικητικού της συμβουλίου βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και διερευνάται.
Η «L.S.» έχει στην κατοχή της δέκα υπεύθυνες δηλώσεις που έχουν γίνει από παράγοντες ερασιτεχνικών σωματείων της Δράμας και οι οποίοι καταγγέλλουν ή περιγράφουν απόπειρα χρηματισμού πριν από τις εκλογές της τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης.
Οι υπεύθυνες δηλώσεις μαζί με άλλα στοιχεία και καταθέσεις βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελίας Δράμας.
Την καταγγελία την έκανε παράγοντας της ομάδας Καλαμπακίου Δράμας στις 18 Αυγούστου 2012.
Δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας στις οποίες το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 29 -29 και επικράτησε η παράταξη του Γ. Χατζησαρόγλου ύστερα κλήρωση.
Η άλλη παράταξη που έχει επικεφαλής τον Μ. Φωτίου έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα.
Ο Γ. Χατζησαρόγλου που τώρα είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας ψήφισε στις εκλογές της ΕΠΟ τον Γ. Σαρρή και την παράταξή του, ενώ η παράταξη Φωτίου αν εκλεγόταν θα στήριζε την υποψηφιότητα Γκαγκάτση.
Ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι δύο ημέρες πριν τις εκλογές δόθηκαν από κάποιον από την ΕΠΟ τον οποίο ονοματίζει 10.000 ευρώ και θεωρεί ότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για να κερδισθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Δράμας.
Η καταγγελία
«Με πήρε τηλέφωνο ο Π. Δ. την Πέμπτη 10/8 και ώρα 10 μ.μ. και μου είπε ότι θα πάμε στην Αθήνα στην ΕΠΟ μαζί με τον Χ. Γ. γιατί έχουν συνάντηση με τον Γ. Σ και Π. Π. Αναχωρήσαμε με το αυτοκίνητο του Π. Δ. Στις 3 τα ξημερώματα ήρθε με το αυτοκίνητο του Π.Δ. με τον Χ. Γ. στο γήπεδο της Ν. ΑΜΙΣΟΥ όπου περίμενα και αναχωρήσαμε για την Αθήνα…
Φθάσαμε στις 9 π.μ στην ΕΠΟ. Καθίσαμε δίπλα σε μια καφετερία. Στις 11 η ώρα ο Χ. Γ. δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Π.Π. (όπως μας είπε ο Χ. Γ.) και του είπε να ανέβει στην ΕΠΟ μόνος του.
Εγώ και ο Π. Δ. πήγαμε στο αυτοκίνητο και περιμέναμε. Στις 11.30 ήρθε ο Χ. Γ. και κρατούσε στα χέρια του έναν φάκελο χρώματος άσπρου και μας είπε εδώ μέσα είναι τα λεφτά.
Όταν τον ρώτησα πόσα είναι μου είπε 10.000 ευρώ.
Αναχωρήσαμε για τη Δράμα. Στην διαδρομή μιλούσαν στα τηλεφώνα και έλεγαν ότι τα λεφτά προορίζονται για τις εκλογές της ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ»
- Το SoccerPlus αναδημοσιεύει το ρεπορτάζ χωρίς να το υιοθετεί (ομοίως και το atromitos.blogspot), ως έχει υποχρέωση στο όνομα της ενημέρωσης της κοινής γνώμης και του δημοσίου συμφέροντος. Ευχαρίστως θα δημοσιεύσει τις θέσεις όσων θεωρούν ότι θέλουν ή  και οφείλουν να τοποθετηθούν δημοσίως επί των ανωτέρω.

2 σχόλια:

  1. αμαρτία για τον κ. Σαρρή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα παλαιόπαιδα δεν αφηνουν το κ. σαρρη σε ηρεμια, ουστ από εδώ παλαιοπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή