Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Όλα καλά πλέον στην ΕΠΟΣτις 28 Μαίου σας είχαμε πει ότι αργά ή γρήγορα οι προσφυγές θα αποσυρθούν. Σήμερα απέσυρε την προσφυγή και η ΕΠΣ Ηρακλείου οπότε όλα καλά και ανθηρά. 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το ΔΣ της ΕΠΣΗ,  αφού έλαβε υπόψη του τη διαμορφούμενη κατάσταση όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, όχι για αγωνιστικά η αθλητικά θέματα, αλλά για θέματα που άπτονται του Καταστατικού της ΕΠΟ:
1. Την «μοναχική» μας πορεία  όσον αφορά θεμιτές ενέργειες μας, που μόνο στόχο είχαν την σωστή λειτουργία του ποδοσφαίρου, των θεσμών του, αλλά και το συμφέρον του ερασιτεχνικού μας  ποδοσφαίρου.
2. Την απόσυρση και από την ΕΠΣ Κιλκίς της εν λόγω προσφυγής
3. Την επαπειλούμενη  αποβολή μας από την ΕΠΟ, έστω για μικρό διάστημα και συνεπώς  την ταλαιπωρία των Ομάδων και των Διαιτητών της ΕΠΣΗ. Προκρίνουμε και επιθυμούμε, ομαλή πορεία, συνοχή και ηρεμία των παραγόντων, των στελεχών και φορέων της ΕΠΣΗ.
4. Την αναμενόμενη απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για αναβολή της Γ.Σ. της ΕΠΟ και ανεξαρτήτως του οποιουδήποτε αποτελέσματος.
5. Τον ενδεχόμενο κίνδυνο επιβολής ποινών στις Εθνικές μας ομάδες και στις ΠΑΕ που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την FIFA, η οποία αφ ενός μεν θεωρεί ότι έχουμε δίκιο αλλά αφ ετέρου δεν δέχεται προσωρινές η διορισμένες διοικήσεις.
6. Τις δεσμεύσεις των οργάνων της ΕΠΟ ότι εφ εξής θα λειτουργούν δίκαια και ισόνομα ως προς τα δικαιώματα της ΕΠΣ Ηρακλείου.
Για τους παραπάνω λόγους η Διοίκηση της ΕΠΣΗ, με πρόταση του προέδρου της
αποφάσισε
Να υποβάλει στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο αίτημα μη έκδοσης απόφασης αποσύροντας άμεσα την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια.
Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση μας, είχε η επέτειος για το ιστορικό γεγονός των 100 χρόνων (1913-2013) από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Για αυτή την περίοδο και παρά τις σύννομες ενέργειες μας, δεν μπορούμε ούτε δικαιούμαστε ούτε θέλουμε να είμαστε εμείς η αφορμή, μιας παράλογης αποβολής από την ΕΠΟ, την στιγμή που αυτή η Αποβολή φαντάζει ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, για όσους καλά γνωρίζουν ή καταλαβαίνουν τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει, ένα τέτοιο γεγονός.
Ηράκλειο 12 Ιουλίου 2013    
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου

2 σχόλια:

 1. τουμπα και οι κρητικοί....
  Ο "άλλος" ακόμα να το πάρει είδηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.youtube.com/watch?v=MOCrMDEXTIQ&NR=1&feature=fvwp

  Δείτε το βίντεο με το αστέρι που τραγουδάει και μην μας ζαλίζεις με την ΕΠΟ τους αντιτουριστικούς αυτούς τύπους…
  Στις Μούσσες στην Θεσσαλονίκη είναι το πλάσμα, αντε πηγαινε

  ΑπάντησηΔιαγραφή