Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Πως πάνε οι μεταγραφές στον Ατρόμητο?



«Μαθαίνουμε» και «διαβάζουμε» για μεταγραφές του Ατρομήτου, μερικές από τις οποίες ενώ εμφανίζονται  «τελειωμένες» και σίγουρες μετά από λίγες μέρες έχουν «χαλάσει».

Για παράδειγμα μερικά ονόματα που εμφανίστηκαν κατά καιρούς (και στο συγκεκριμένο blog γράψαμε ένα δύο ) ήταν οι Καζάκος, Πουλιός, Κούτικας, Κάμπουρας,  Κιάφα, Κυριακούδης, Νέλα, Παλάυρας, Γούτης.

Την μία διαβάζουμε για βομβιστικές επιθέσεις  και την άλλη για απανωτούς οργασμούς. Ο πρόεδρός μας, δήλωσε πως θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Έχει την καλοσύνη κάποιος από το ΔΣ της ομάδας, στον επίσημο ιντερνετικό της φορέα (ή σε όποιον άλλο εκπρόσωπο θέλει ) να ενημερώσει τι έχει κάνει ως τώρα να ξέρουμε που βαδίζουμε?

17 σχόλια:

  1. esena eprepe na paroyne na toys kanis tis metagrafes.exeis stenaxwries poy den soy grafi kanenas kai jemines apo doylia.ta statistika soy pion pexti proteinoyn na pari h omada mpas kai swthi fetos re pedaki moy....a kai poy eisai apo tote poy phge o filos soy sthn dafni mporis na mas ejigisis giati feygoyn oloi oi pextes???aa kai kati allo pestoy dikoy soy oti kai oloys toys pextes na pari apo thn omada o atromhtos yphrxe prin akoma ankalicete eseis oti h mpala einai striggyli ...perastikoylia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διοίκηση-προπονητές-παίκτες που έχουν προσφέρει στην ομάδα και τις έχουν χαρίσει επιτυχίες, το λιγότερο πρέπει να τους ευχαριστούμε.
      Ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός προς το πρόσωπο του Στέφανου, δείχνει αχαριστία. Ελπίζω και πιστεύω ότι η πλειοψηφία του χωριού να έχει διαφορετική άποψη.

      Διαγραφή
    2. kati tetoioi komplejikoi san esena 8:14 einai pou dielisan tin omada me ta miala poy koybalas....pragmatika perastika soy dioti eisai arrostos

      Διαγραφή
    3. Θα μπορούσα να σου απαντήσω όπως σου αξίζει σε ότι έγραψες 8:41, αλλά με ηλίθιους φοβάμαι να αναμετρηθώ.... θα με νικήσουν κατά κράτος διότι θα γίνω όμοιός τους.

      Διαγραφή
  2. ρε φίλε μπορεις να μου μεταφράσεις το "ankalicete" που γράφεις. κάπου πάει το μυαλό μου αλλά ισως δεν είμαι τόσο έξυπνος σαν εσένα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω οτι οι παίκτες που φεύγουν απο την ομάδα μας ανήκουν και τους δίνουμε.Απλά δεν εχουμε καινούργιους παίκτες (εδω και 10 χρόνια)και αυτό πρέπει να δούμε.Οσον αφορά την αντίληψη που εχει η νεα διοίκηση για νέο αίμα ας μην το συζητήσω γιατι θα πικράνω πολλούς.Πάλι ερχονται με το τσουβάλι παίκτες και θα ξαναδούμε το ίδιο εργο :ξένοι- χωρικοί.Τώρα οσον αφορά τον 8:14 που αναφέρθηκε για τον ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ να του πω οτι αυτός μας έβγαλε απο την αφάνεια και μας έκανε πρωταγωνιστές και πρέπει αν εχει κάποια κόντρα με το συγκεκριμένο σάιτ τουλάχιστον να αναφέρετε σε αυτό και μόνο.Εξάλλου για τους παίκτες που ενδιαφέρεται ηταν αποκλειστικά και μόνο δική του επιλογή και μάλιστα ανέξοδη για την ομάδα(εχοντας μάλιστα μεγάλη συμβολή στην πορεία της ομάδας)και γιαυτό πρέπει να είμαστε ευγνόμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε πως μας εβγαλε απτην αφανεια ο παπ αφου πριν ερθει ειχαμε ηδη 2 πρωταθληματα κ ενα κυπελο απ αυτο που δεν ηταν ποτε αυτος ικανος να παρει

      Διαγραφή
    2. Ειδες ΜΠΟΥΛΗ που ξέρεις και γράφεις Ελληνικά!!!!!!!Για πες μας εσυ οταν εχει ανάγκη η ομάδα συνδράμεις?????Τσαμπατζής γεννήθηκες τρακαδόρος θα πεθάνεις.

      Διαγραφή
  4. ρε παιδια θα μου εξηγησει κανεις το "ankalicete", από το πρωι σπάω το ξερό μου,σε δέκα μεταφραστες το χω γράψει και τίποτα.Ας βοηθήσει κάποιος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.14 στο σχολείο στο δημοτικό στην γραμματική σίγουρα 10 θα είχες….Δεν λέω για το Γυμνάσιο ή το Λύκειο, γιατί μάλλον απο εκεί δεν πέρασες ούτε απ΄εξω.
    Φυσικά υπάρχουν και άλλοι που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο και γράφουν ακαταλαβίστικα, αλλά εσύ 8.14 είσαι κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά αυτή η ομάδα και τον Μουρίνιο να πάρει προπονητή το πιθανότερο είναι ότι θα τον βγάλει ΑΧΡΗΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΤΙΚΑΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΉΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΆΤΟΜΟ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα.
    Σιμωνίδης ο Κείος, 556-468 π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν κερδίζεις κάτι έτσι...αν το καλοσκεφτείς (αν) πετυχαίνεις το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις. Απλό δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ραπτακη ποτε πηγες τελευτεα φορα σε ψυχιατρο-ψυχολογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή