Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Θα ήταν ακόμη στον Κανάρη της Χίου....

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου μιλώντας στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" αποκάλυψε ότι έστειλε σήμερα προσωπική επιστολή στον εκτελεστικό γραμματέα της FIFA Ζερόμ Βάλκε και τον ενημερώνει για τις παραβιάσεις καταστατικού της ΕΠΟ και γιατί η αντιπολίτευση προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου αύριο εκδικάζονται τα ασφαλιστικιά μέτρα.
 

"Ζητάμε την έκπτωση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, η οποία ουδέποτε απάντησε επί της ουσίας", τόνισε ο κ.Χατζηαποστόλου και πρόσθεσε: "Είναι απολύτως δικαιολογημένη η προσφυγή μας και η ΕΠΟ το μόνο που κάνει είναι να εκβιάζει τον δικαστή με την παρουσία ελληνικών ομάδων που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν υπάρχει κανένανς κίνδυνος να μας αποβάλει η FIFA διότι δεν υπάρχει πολιτική παρέμβαση. 

Όσο για το ποδοσφαιρικό παρελθόν στο οποίο εναντιώνονται οκ.Σαρρής και οι σύμβουλοι του, ξεχνούν ότι δεν θα υπήρχαν αν δεν τους στήριζε αυτό το παρελθόν. Το ποδοσφαρικό παρελθόν είναι ο γεννήτορας του σημερινού προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος τώρα θα ήταν ακόμη στον Κανάρη της Χίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου