Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Οι ερμηνείες των κανονισμών εκ του μακρόθεν



Σε αρκετούς (και σε μας) τους αρέσει να εκφέρουν άποψη σε θέματα τα οποία εκτιμούν ότι κατέχουν από καλά έως άριστα. Το αν τα κατέχουν ή όχι (αφορά και εμάς) είναι άλλο θέμα. Αφορμή παίρνουμε από την φιλολογία που έχει αρχίσει σχετικά με τα επεισόδια στον αγώνα ΠΥΡΓΙ – ΗΡΑΚΛΗΣ.

Διαβάσαμε τα όσα δήλωσε ο κύριος Σιδεριδάκης, ο οποίος αναμφισβήτητα έχει μακρά εμπειρία.  Εξάλλου για την εμπειρία του επί των κανονισμών διετέλεσε και μέλος της επιτροπής ενστάσεων στην ΕΠΣ Χίου. Όταν λοιπόν εκφέρει μία άποψη οφείλουμε να την σεβόμαστε χωρίς απαραίτητα και να συμφωνούμε μαζί του.

Καταρχήν σε δημοσιογραφικό επίπεδο να πούμε, πως όταν κάποιος μας κάνει δηλώσεις τον προστατεύουμε αν κάπου κάνει λάθος (είναι απόλυτα ανθρώπινο). Για παράδειγμα η διακοπή δεν έγινε στον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΥΡΓΟΣ αλλά ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΜΗΡΟΣ. Να συμπληρώσουμε επίσης πως ο κύριος Σιδεριδάκης είναι εγγράμματος και μάλιστα της καθαρεύουσας. Που θα πει ότι ο κύριος Σιδεριδάκης δεν θα έγραφε ποτέ «οι υπαιτιότητα» αλλά «η υπαιτιότητα». Λεπτομέρειες ε?

Ο κύριος Σιδεριδάκης είναι πανέξυπνος. Εκτιμούμαι λοιπόν ότι δεν πληροφορήθηκε όλα τα γεγονότα. Δηλαδή δεν έλαβε γνώση όλης της «δικογραφίας» (δηλώσεις σε ράδιο, βίντεο κ.λ.π.). Αν γνώριζε όλο τον «φάκελο», άλλα θα έλεγε.  Είπε όμως κάτι πανέξυπνο. Τα επεισόδια  έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου. Το προσέξατε? Όχι. Εμ, αφού είναι γάτα είπαμε έριξε την παγίδα. Που είναι η παγίδα? Οι οπαδοί στα αποδυτήρια έφτασαν πετώντας ή πρώτα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο (έτσι είπαν άπαντες) ή ήταν προσεκτικοί και έκαναν τον γύρο των γραμμών? Η είσοδός τους συνδέεται ή όχι με βιαιοπραγίες?

Τι είναι στην Ελλάδα αγωνιστικός χώρος? Ως αγωνιστικός χώρος λογίζεται, εκτός από το χλοοτάπητα, η έκταση που βρίσκεται γύρω από αυτόν. Τα αποδυτήρια, σε αντίθεση με τους διεθνείς κανονισμούς, δεν θεωρούνται «αγωνιστικός χώρος» στην Ελλάδα. Αυτή η ξεφτίλα απόφαση βγήκε σε μία περίπτωση μεταξύ ΑΕΚ και Μπέου, με τον Κούγια να ζητά ότι και οι ομάδες της Σουπερ Λιγκ. Αλλαγή του ΚΑΠ έτσι ώστε τα αποδυτήρια να λογίζονται στην έννοια που λέμε αγωνιστικός χώρος. Όταν δηλαδή κάποιος τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο εννοούμαι δεν μπορεί μόνο να μπει μέσα στις γραμμές του γηπέδου? Έλεος.

Επίσης ο Π.Κ. στο άρθρο 15 ξεχωρίζει χωροταξικά το θέμα για το οικονομικό ύψος της ποινής. Τα επεισόδια όπου και να γίνονται εντός του εν γένει χώρου γηπέδου (άρθρο 1 του ΚΑΠ) επεισόδια είναι. Εκείνο που κάνει επίσης το άρθρο 15 είναι να τα ξεχωρίζει σε μενονωμένα, εκτεταμένα και ευρείας κλίμακας και να καμπανιάζει ανάλογα. Η μόνη και αρμόδια να αποφασίσει σε αδικήματα είναι η Πειθαρχική Επιτροπή, συνεκτιμώντας όπως σωστά είπε ο κύριος Σιδεριδάκης και άλλα πράγματα. Η Πειθαρχικη Επιτροπή της Χίου έκρινε ότι ήταν εκτεταμένα.

Εμείς ταπεινά θα προτείναμε στον Πύργο να μην κάνει ένσταση και μάλιστα να είναι απόλυτα ευχαριστημένος που το πρόστιμο ήταν μόνο 400 ευρώ. Τσάμπα σου ήρθε κύριε Νικολαίδη (τώρα έχεις και βίσμα) διότι εμείς θα σου ρίχναμε 800 το ανώτερο (Π.Κ. άρθρο 15, 8.α). ΚΑΙ ΟΧΙ 6α κύριοι της Πειθαρχικής. Πότε επιτέλους θα μάθετε να γράφετε σωστά τις αποφάσεις σας? Και επίσης τσάμπα ήρθαν οι δύο μόνο αγωνιστικές ποινής της έδρας. Έπρεπε να είναι 4.

Πάμε παρακάτω.

Παρατηρήσαμε επιλεκτικές ευαισθησίες στην ΕΠΣ όσον αφορά τα επεισόδια και τις ανακοινώσεις που εκδίδει. Θέλετε πρόσφατο παράδειγμα? Ευχαρίστως.
Έγινε ο αγώνας ΜΙΚΡΑ – ΑΤΛΑΣ με τα γνωστά γεγονότα και η ΕΠΣ πολύ σωστά έβγαλε ανακοίνωση καυτηριάζοντας τα επεισόδια. Για τα γεγονότα στο Πυργί όμως δεν διαβάσαμε τίποτα. Γιατί? Ήταν επεισόδια ανάξια λόγου?


ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΚΡΑ-ΑΤΛΑΣ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου με αφορμή τα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν με το πέρας του αγώνα Κυπέλλου ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ – ΆΤΛΑΣ στο δημοτικό στάδιο Χίου, τα οποία αμαυρώνουν και υποβαθμίζουν το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νησί, δηλώνει ότι καταδικάζει αυτή τη βία και κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται. Στηρίζει πάντα τον ευγενή και υγιή ανταγωνισμό που προάγει και αναβαθμίζει το ποδόσφαιρο. Θα πράξει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ότι απαιτείται για την αποφυγή παρόμοιων φαινομένων, και ζητά την συμπαράσταση από τα σωματεία ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε μελλοντικά παρόμοια φαινόμενα. Όσοι δε από τους εμπλεκόμενους στα τελευταία επεισόδια κριθούν ένοχοι θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά


Σκαλίσαμε και βρήκαμε μια περίπτωση που σας βάζουμε παρακάτω για να κάνετε συγκρίσεις. Βασική διαφορά ότι τα μεν επεισόδια στο Πυργί έγιναν στο ημίχρονο και διακόπηκε ο αγώνας ενώ στην άλλη περίπτωση έγιναν στο τέλος. Κοινός παρανομαστής το μπόλικο ξύλο. 

Ο ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ καταγγέλλει…

«Το Δ.Σ. του Νηλέα Νεοχωρίου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Αλιβερίου, μετά το τέλος του αγώνα νέων Νηλέας – Ακαδημία/Απόλλων Ερέτριας. Με λέξεις δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε τις σκηνές βίας και τρόμου που βιώσαμε και που ανάλογες βλέπουμε μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, περίπου είκοσι οπαδοί της Ερέτριας, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν με αγριότητα, χτύπησαν και τραυμάτισαν νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς και παράγοντες της ομάδας μας. Στη συνέχεια και ενώ τα πράγματα για λίγο ηρέμησαν, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, φιλάθλους και γονείς ποδοσφαιριστών».

Απόφαση πειθαρχικής ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

AΠΟΒΟΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ/ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Σας γνωρίζουμε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης με την υπ.΄ αριθμ. 15/18.4.2012 απόφαση της, απέβαλε το σωματείο ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ/ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ απο τους περαιτέρω αγώνες πρωταθλήματος υποδομής ΝΕΩΝ "Ε.ΚΟΤΣΑΡΗΣ" και επέβαλλε ποινή χρηματικού προστίμου 500,00 ευρώ για πρόκληση επεισοδίων στον αγώνα του εν λόγω πρωταθλήματος, 1.4.2012 ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ/ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, σύμφωνα με την προκήρυξη πρωταθλημάτων υποδομής.

Υ.Γ.
Μάθετε να ακούτε και την άλλη άποψη και μην την εκλαμβάνεται μόνιμα ως αντιπολίτευση ή αντίδραση για την αντίδραση. Παραθέτουμε πάντα επιχειρήματα. Στόχος και σκοπός είναι η καλυτέρευση όλων μας.

26 σχόλια:

  1. τι εγινε φοβήθηκες και τα γυρνάς τώρα, εμείς πιστεύαμε οτι είσαι η φωνή μας.
    Ενας ποδοσφαιριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ραπτακη είστε τεράστιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μόνο δυο κρητικοί (ραπτάκης, σταυρακάκης) μπορούσανε να κάνουν τέτοιες ανατροπές στο ποδόσφαιρο μας. Σας θέλουμε κοντά μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχτές μας κατηγορούσατε ότι σπρωχνουμε Νικολαίδη. Αποφασίστε.
    Για διαβασε καλύτερα το κείμενο και θα καταλάβεις ότι σε ένα μεγάλο ανθρωπο μιλαμε με σεβασμό. Απανταε με σεβασμό σε επιχειρήματα.
    Οταν κανουμε σατιρα ειναι αλλο πραγμα. Να μαθεις να τα ξεχωριζεις. Δεν ειναι ολες οι καταστασει ασοβαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λυπήσου τους
    λίγο να τους λυπηθεί κάποιος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OI KRITIKOI EINAI KOYZOYLOI GI AYTO TO 70% EINAI PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EYTYXOS POY DEN EISAI STHN PEITHARXIKH....THA EIXE SALTAREI TORA O NIKOLAIDHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι γράφεις ανθρωπε μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. na efarmosti o KAP kai o Pitharxikos poy elegan kapote oi epanastates tis pitzamas kai to manifesto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mia διευκρινιση προς όσους πουν ότι στην Ευβοια ήταν αγώνας υποδομών:
    Ο ΚΑΠ και ο Πειθαρχικός είναι ίδιος για όλους.
    Καλημέρα σας Κύριοι.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΟΜΗΡΟΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.....
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΠΕΡΣΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΥΡΙΕ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:48 θυμάσαι πριν 17 χρόνια μια ενσταση της Αστραπης (αν θυμαμαι καλα) που απορριφθηκε?(πλάκα κάνω ,τυχαίο τα χρόνια και η ομάδα)
    Τι γυρνας στα περσινα παιδάκι μου? Με το οκ του Ομήρου ειχαν γινει όλα.Το προβλημα δεν ειναι οι ομάδες, αυτοί που αποφασίζουν και το με τι κριτηρια παιρνουν τις αποφάσεις, είναι.
    Και για να μην αρχισεις να λες ποιο οκ του Ομηρου και άλλα τέτοια θυμησου το Λέων -Ομηρος αντε ρωτα αν είχε ληξει ή το είχαν ληξει.
    Καμια μομφή για τις ομάδες το ξαναλέω.Το θέμα είναι οτι παίρνουν μισες αποφάσεις και δινουν σε όλες τις πλευρές το διακαιωμα να φωνάζουν.
    Ειναι σοβαρά και μεγάλης εκτασης τα επεισόδια? Αποβολή Πύργου.
    ΔΕν είναι? Χίλια δίκια στον Πύργο να φωνάζει οτι κακώς το διέκοψε.Απλά πράγματα.
    Τώρα όπως ειναι η βαθμολογία όμως, -3 και 400€ μικρή ζημια για την ομάδα του Νικολαϊδη( ειλικρινά απορώ γιατι αφήνει το Σιδεριδάκη να μιλάει)
    Τα υπόλοιπα συμπεράσματα βγάλτα μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι καποιοι κυριοι οπως το παραπανω ξεχνανε το κανονικο γκολ που απυρωσε ο διαιτητης; Πριν δημιουργηθουν ολα αυτα; Η αποφαση της πειθαρχικης σας πειραξε; Ασε ρε. Μνο βλεπετε ολα με παροπιδες. Βγαλτες τες. Το γκολ γιατι ακυρωθηκε. Και εκτος αυτου εγω δεν ειδα να εχουν ραμματα και να χρυπανε οι φιλαθλοι περσι. Μαλον καποιοι δεν ηταν εκει και καποιοι αλλοι δεν τους ηρθε που ο ατρομητος ειναι πρωταθλητης. Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστά τα σχετικά με το γκόλ αλλά απο την στιγμή που έγινε η διακοπή ,τα μπουκάλια κλπ θα έπρεπε η απόφαση να ήταν άλλη.
    Όσο για το Λέων-Όμηρος ένα κουίζ για καλή μνήμη
    ποιός ήταν παρατηρητής καιτι είδε ? Αν θυμάσται τα υπόλοιπα εξηγούνται ...αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:28 δεν ειναι θεμα παρατηρητη.Το θεμα ηταν αν ειχε ληξει η οχι οταν αρχισαν τα επεισοδια και οπως γνωριζεις για αυτο μόνο ο διαιτητης ειναι υπευθυνος.Αλλά ας μην πηγαινουμε στα παλια.Εδώ τώρα τι εχουμε.Μας δουλευουν ή όχι.Αν ήσουν Πύργος τι θα έκανες? Ευχαριστώ και μούγκα μπας και δεν το πάρουν ειδηση ή έφεση και να συνεχιστεί ο αγώνας εφόσον δεν ειχαμε σοβαρά (πάντα κατά την πειθαρχική) επεισόδια. Αυτό είναι το θέμα τώρα τα περσινα κι τα προπέρσινα αστα,μόνο πηγαινουν την κουβέντα αλλού και αυτό φυσικά ξέρεις ποιους ευννοεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. simfona me apoklistikes plirofories mexri auti ti stigmi stin EPS den exoun diavasi to paron kimeno.Allios tha ixan vgali mia anakoinosi gia ta episodia sto pyrgi kai mazi me ayti kai mia doro gia to ksilodarmo tou diaitith stis Karies.Na sas thimiso oti 21/11 htan to Mikra-Atlas stiw 23/11 proi ixan tote anavasi tin anakinosi kai oti stis 16/12 itan to ksilo sto k.Stafida kai akoma tin perimenoume........
    (Telika gia ola isos ftaine h Mikra kai o Atlas. ntropi toys, xalasan tin piatsa to Savvato oute mia grothia den riksane) )
    Oi pliroforia oti apagorevetai na diavazoun to paron blog den exei epivevaiothei kai prepi na ine psevdis.
    Simfona me sxolia pou akougontai sta kakofima stekia tha einai poli kalytera na mhn vgaloun tora anakinosi.
    Simfona omos me apoklistiki kai 100% epiveveomeni pliroforia apospasma toy parontos keimenou tha apostalei opos oi kanonismoi(pou kapios ipegrafe kai manifesto oti prepei na efarmozontai) provlepoyn stin peitharxiki kai sto D.S.
    Ante kai kairos ine katalavoun oti imaste sto 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να τα πω εν συντομία άλλη μία φορά.
    Ο Ατρόμητος βάζει ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ. Ο Επιτροπάκης δείχνει σέντρα και ο βοηθός από την πλευρά της σκεπαστής τρέχει προς την σέντρα. Πέφτουν πάνω του οι παίκτες του Ομήρου και πείθουν τον βοηθό σε κατοπινή συνεννόηση με τον Επιτροπάκη να ακυρώσουν το γκολ. Το ματς ξεκινά πάλι και κάποιος του Ατρομήτου πετά ένα κύπελλο με καφέ στον βοηθό. Δεν νομίζω σε αυτό το ματς να έγινε εισβολή φιλάθλων ή χειροδικίες. Ο βοηθός ενημερώνει τον Επιτροπάκη, πάνε στα αποδυτήρια και διακόπτει το ματς. Ο βοηθός δεν αισθανόταν καλά. Όταν του ζητήθηκε να πάει νοσοκομείο αρνήθηκε. Ο Ατρόμητος καταθέτει αίτημα να συνεχιστεί ο αγώνας διότι κατά την κρίση του κακώς διακόπηκε. Το αίτημα έγινε δεκτό, παίχτηκαν τα 3 λεπτά και έχασε 3-2.
    Όσοι λοιπόν το παίζουν περισπούδαστοι και αδικημένοι να ανοίξουν το πειθαρχικό κώδικα και ας έρθουν με επιχειρήματα να κουβεντιάσουν. Τι κάναμε γαργάρα? Ο λαιμός μας δεν πονάει φίλε μου για να κάνουμε γαργάρα.
    Όταν στο Κανάρη ο Γιαγκίνης μας απέβαλε τσαμπουκά και πέφτανε καφέδες που ήσουν? Όταν ο Τσούχλης μας μοίραζες κόκκινες σαν στραγάλια στη Δάφνη που ήσουν? Όταν ο διαιτητής μας διέλυσε στο «άσε τη μπάλα να περάσει» που γελάσανε και τα τσιμέντα που ήσουν? Ο Σταφίδας όπου μας βρει μας σακατεύει που ήσουν? Πλάκα κάνουμε? Που είναι αυτοί που θέλουν κανονισμούς να μας πουν για την χαζομάρα με το 50ρικο? Που είναι ο κύριος Νικολαίδης? Από το Σάββατο θα είναι στην ΕΠΣ. Αν κάποια ομάδα φάει τρεις κόκκινες τι θα πουν? Ότι δεν τα ξέρουν?
    Όποιος έχει σοβαρά επιχειρήματα (Π.Κώδικα , ΚΑΠ) να τα παραθέσει να πάρει τις απαντήσεις του κύριοι. Η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα ένστασης επί μίας απόφασης όταν εκτιμά ότι αδικήθηκε. Για αυτό υπάρχει και η επιτροπή ενστάσεων. Ο Ατρόμητος είχε. Διαμαρτυρήθηκε ο Όμηρος με εμάς? Έκανε καμία ενέργεια και δεν θυμάμαι? Μόνο ο τότε προπονητής του ψέλλισε κάτι και εκτέθηκε και τον κράξαμε με αυτά που είπε και μετά από λίγο τέλειωσε από τον Όμηρο. Ας πάει λοιπόν τώρα ο Πύργος να ρίξει την απόφαση αλλά που να πάει? Με τον τέως πρόεδρο τακτικό μέλος? Τρέξανε να βγάλουν απόφαση χάδι μην την έχει στη πλάτη της η νέα διοίκηση. Που είναι η απόφαση για το Ατλας – Μικρα? Ο κύριος Ντομάτας περιμένει και άλλο πολιτικό δικαστήριο για να σχηματίσει άποψη?
    Επιχειρήματα κύριοι. Επιχειρήματα ουσίας έχετε? Αν όχι πηγαίνετε για γαργάρες σε όσους πονάει ο λαιμός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να απαγορεύεις τα σχόλεια που δεν είναι γραμμένα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1) Στο διεγραψα για τον χαρακτηρισμό. Όμως θα σε αφήσω να τον ξαναγράψεις χωρίς χαρακτηρισμό.

    2)Όχι δεν μπορω να το απαγορέψω.Ας γραφει ο καθενας οπως θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αύριο ξημερώνει μια νέα ημερα για το΄ποδόσφαιρο. Νέα οράματα, νέοι άνθρωποι, νέοι στόχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ευχαριστούμε τους κυρίους που μας θυμίζουν την "εντυπωσιακή" περσινή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To εκλαμβανω ως σαρκασμό αλλά το δέχομαι

      Διαγραφή
    2. όχι Γιώργο, δεν είναι σαρκασμός
      είναι ωραία ανάμνηση που μας την κρατάνε "ζεστή"

      Διαγραφή
    3. Απάντησα έτσι ορμώμενος από τα «καλά» λόγια που λένε πλέον για μένα. Δέχομαι την ανταπάντησή σου

      Διαγραφή