Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Στο κουπόνι όλες αλλαγές στις αποδόσεις για τις εκλογές της ΕΠΣ Χίου



Για αύριο ο μπουκ σας έχει ένα νέο κουπόνι έκπληξη, για να σας προβληματίσει, να σας τονώσει το ενδιαφέρον αλλά και να σας δώσει την ευκαιρία για κέρδη.

Στο τωρινό κουπόνι έχουν περαστεί οι νέες αποδόσεις. Επειδή αύριο το οπωροπωλείο θα είναι κλειστό, στοίχημα θα δεχόμεθα μόνον ιντερνετικά. Ωστόσο οι αποδόσεις θα αλλάζουν όποτε κριθεί απαραίτητο με τον ανάλογο UPDATE. Υπενθυμίζουμε ότι μόνον μονά γίνονται αποδεκτά (έχουμε ένα κόκκινο σημαδάκι στο κουπόνι),  διότι σήμερα στο οπωροπωλείο ρωτάγατε για τριάδες και εξάδες. Ήμαρτον.

Καλή μελέτη. 


8 σχόλια:

  1. ARXISAN TA ORGANA!!! θα μας τρελλαίνεις τελειως . Είσαι το στήριγμα του ερασιτεχνη ποδοσφαίρου εδώ στη Χίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι υπερβολές παρακαλώ. Απλά μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε λίγη σάτΙρα (όχι σάτΥρα για να μην μπερδευτεί κανείς) με το πλέον επίκαιρο ποδοσφαιρικό θέμα του νησιού.

    ΓΡΑΝΑΔΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ...μόλις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ξεφραξουν τα φραγμενα θα κλαινε οι κωλοτουμπες και οι γλυφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραία πράγματα και πολύ γέλιο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μπουκ πάντα έχει πλαφόν στο ποσό των χρημάτων που δέχεται σε μία απόδοση. Όταν το ποσό καλυφθεί, έχει να κάνει δύο πράγματα. Ή να ρίξει την απόδοση ή να κλειδώσει το μπετ. Εμείς προς το παρών κρατάμε την απόδοση σταθερή διότι δεν καλύφθηκε το μπετ. Και μία λεπτομέρεια. Ο μπουκ πάντα γνωρίζει τα στοιχεία του μεγαλοπαίχτη, που και σε τι ποντάρει, κρατάει τα στατιστικά του και τις συνήθειες του και ανάλογα δέχεται ή όχι το μπετ. Πόσα και πόσα δεν ξέρετε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή