Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Καλή επιτυχία Στέφανε



Από σήμερα το πρωί ο Στέφανος Παπαθεοδώρου είναι ως γνωστόν ο νέος προπονητής της Δάφνης Δαφνώνα. Μίας ομάδας όπου στο παρελθόν δούλεψε με επιτυχία. Σήμερα στις 8 το βράδυ θα πάει στην πρώτη προπόνηση με τους νέους παίκτες του.  
                 
Κάποιες από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια, είτε είχαν είτε έκλεισαν προπονητή. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του κόουτς ήταν τέτοια έτσι ώστε να μειώσει την δικλείδα ασφαλείας, όσον αφορά την προσαρμογή του στη νέα του ομάδα. Το περιβάλλον του είναι γνωστό και οικείο.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, θα ήθελε μέσω ημών, να ευχαριστήσει όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες που τον προσέγγισαν αυτό το διάστημα, για τη τιμή που του έκαναν να τον θέλουν προπονητή τους.

Προσωπικά θα ευχηθούμε στο φίλο Στέφανο κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα, την οποία θεωρούμε δεδομένη καθώς γνωρίζουμε την εμπειρία του, την ποιότητα και το βάθος της εργασίας του. 


72 σχόλια:

  1. Μεγάλη επιτυχία για την Δάφνη.Καλή επιτυχία Κύριε Στέφανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα είναι προπονητής για τη τρέχουσα σεζόν ή και για την επόμενη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γυαλί όταν σπάσει δεν ξαναγίνεται ποτέ όπως πριν.
    Είναι μεγαλύτερο ρίσκο αυτή η επιλογη του Στέφανου και θα το δείτε στο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ
    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ
    ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΣΤΟ ΛΑΙΛΑΠΑ
    ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΩΤΗ
    ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ
    ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Γιώργο αν δεν κανω λάθος (παρακαλώ διώρθοσέμε), μετά την παραίτηση του Στέφανου απο τον Ατρόμητο και μετά απο πρόταση που είχε απο άλλες ομάδες (και ΟΜΗΡΟ),δεν δήλωσε οτι για εφέτος δεν θα πάει πουθενά???? Αν ισχύει αυτό (που ετσι εγινε ειμαι σίγουρος) γιατι τέτοια μεταστρφή απο την πλευρά του??? Αν ξέρεις βέβαια εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως το λες είναι. Αυτό είπε.
    Θα σου απαντήσω λοιπόν στα πλαίσια που μπορώ να το κάνω.
    Εκείνο το οποίο γνωρίζω με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι η παραίτησή του από τον Ατρόμητο δεν συσχετιζόταν με προσέγγιση από άλλη ομάδα. Αυτό είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρο. Είναι ηλίου φαεινότερο αρκεί να δούμε την τότε χρονική στιγμή ποιοι προπονητές υπήρχαν και σε ποιες ομάδες, άσχετα τις εξελίξεις σε κάποιες από αυτές.
    Προφανώς γνωρίζω λόγω της επαφής μου με τον Στέφανο, τι έχει συμβεί από την παραίτησή του και μετά έως και πριν μισή ώρα διότι….με το Στέφανο όσο και αν αυτό δυσαρεστεί κάποιους, είμαστε αδελφοί φίλοι.
    Δεν θα ήθελα όμως να υποκαταστήσω το Στέφανο στο θέμα αυτό και να απαντήσω, αφενός μεν διότι δεν έχω τέτοια εξουσιοδότηση και αφετέρου δεν μου πέφτει λόγος στις αποφάσεις του. Αλλοίμονο. Αφεντικό του εαυτού του είναι ο άνθρωπος.
    Ωστόσο αν παρατηρήσεις προσεκτικά, το ιστορικό του ως προπονητής, αν ξέρεις τις απαιτήσεις του, τις φιλοδοξίες του και τα στάνταρ που έχει ως προπονητής, τις ημερομηνίες, το πότε τελειώνει το πρωτάθλημα και το πότε ξανά αρχίζει, τις κινήσεις γενικά των ομάδων από τώρα (είτε έχουν είτε δεν έχουν προπονητή) για τον προγραμματισμό τους καθώς βιάζονται και τις εν γένει εξελίξεις (αρκετές ήταν απρόσμενες νομίζω) από τον Δεκέμβρη και μετά, θα καταλήξεις σε ένα λογικό συμπέρασμα.
    Κατά την προσωπική μου εκτίμηση έκανε πολύ καλά και πήγε από τώρα στην Δάφνη, ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί.
    Οι εξελίξεις σε κάποια πράγματα μερικές φορές είναι απρόσμενες, άγνωστες, δεν μας ρωτούν και δεν θα μας περιμένουν. Οι Άγγλοι έχουν την φράση SEIZE THE DAY….δηλαδή άδραξε τη μέρα. Αυτό έκανε και καλά έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΏΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά αυτό σκέφτηκες να ρωτήσεις εσύ? Το έπιασα το υπονοούμενο.
    Διότι φίλε μου δεν συμμετέχουμε σε κανένα διαγωνισμό πρωτιάς.
    Λες και το Ελληνικό ίντερνετ δεν κάνει τίποτα άλλο μέρα νύχτα, από το να παρακολουθεί τι γίνεται στο Χιώτικο ποδόσφαιρο, για να τρέχει να βγάλει πρώτο την «είδηση» που θα κερδίσει το παράσημο της ανοιχτής παλάμης.
    Από τέτοια κόμπλεξ δεν διακατεχόμαστε ούτε τρέχουμε να κυνηγάμε τα «κλίκ» της αποκλειστικότητας του κώλου, για να κονομήσουμε ανεβάζοντας ότι μαλακία υπάρχει και δεν υπάρχει στη Χίο, για να στο πω χοντρά να το καταλάβεις και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχαχαχχα...πέστα Χρυσόστομεεεεεε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι σε επαφές με τη Μίκρα για του χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Γιώργο, ειμαι ο 5:10. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Και βέβαια καλά εκανε και πηγε ο Στέφανος στην ΔΑΦΝΗ και εμένα τουλάχιστο δεν μου πέφτει λογος. Απλώς φάνηκε λιγο άκομψο (για να το πώ διακριτικά) επειδή είπε σε ομάδα (ΟΜΗΡΟ) οτι δεν θα ήθελε εκείνη την χρονική στιγμή να αναλάβει, επειδή δεν ηθελε να δουλέψει μέχρι το τέλος της περιόδου και οτι θα συζητούσαν για το καλοκαίρι. Και τώρα πήγε στην ΔΑΦΝΗ. Δεν είναι λιγο σαν γράψιμο???? Βέβαια δεν ξέρων ααν μεσολάβησε κατι άλλο. Απλώς ρώτησα μήπως ήξερες εσύ κάτι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι για την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λόγω της πλημμελούς ενημέρωσης που έχεις, πριν επανέλθεις, ενημερώσου λιγουλάκι καλύτερα διότι ούτε καλά στα μετέφεραν ούτε καλά τα κατάλαβες
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. agapite file 8:32 kai o omiros ekleise proponiti ton xatzidaki kai oute kan mbike stin diadikasia na enimerwsei gia tin energeia tou auti ton stefano efoson eixan meinei sto "oti ksanasuzhtame to kalokairi" ...... opote ta akomsa pou grafeis den isxuoyn.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο κολλητος του Σταυρακάκη, στη Δάφνη ξέρουμε απο τώρα ποιον θα λιβανίζει ο Σταυρακάκης
    ήδη το μεσημερι έλεγε υπέρ του Παπαθεοδωρου στο ραδιόφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ακριβώς έτσι είναι με τον 9:03 μμ
    ο Στέφανος μίλησε και ζήτησε από τον Όμηρο να ξανασυναντηθούν μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου για την συνεργασία τους.
    Ο Όμηρος έτρεξε και πήρε τον Χατζηδάκη (δικαίωμά του βέβαια) αλλά δεν ενημέρωσε ώς όφειλε τον Στέφανο αφού τον περίμενε για να ξαναμιλήσουν.
    Άρα αν κάποιος δεν τήρησε τον λόγο του μάλλον ήταν η ομάδα που αναφέρεις κι όχι ο προπονητής. Είχε κάθε δικαίωμα πια να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα και δεν δεσμευόταν από τίποτα.
    Τα κολλητιλίκια να τα ψάξετε μέσα στην ΕΠΣ, που γλείφουν εκεί που έφτυναν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΦΝΗ=ΟΜΗΡΟΣ....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ......ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΤΙΣΗΣ ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας πεφτει λόγος να γραψουμε όσα ξέρουμε και ουτε γραφουμε ποτε οσα ξερουμε. Αλλοιμονο αν το καναμε. Τον λογο παραιτησης του κυριου Ζαννικου ας τον αναφερει αν θελει ο ιδιος και οχι εμεις.

      Διαγραφή
  18. xlimintzoura gia pane sti Dafni tora na pareis reportaz ??
    ekei pou se agapoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο κυριος γιωργος θα αναλάβει και το σαιτ της Δαφνης
    πανε πακετο με το Στεφανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι οχι...γατα ειναι....το καλυτερο βλογ εφιαξε μακραν και αυτος ηταν αιτια και ξυπνησαν αρκετοι.

      Διαγραφή
  20. ας του κάνουν πρόταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 'ΞΕΝΟΥΣ' ΚΑΙ 'ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σωστος 241 αλλα εχουν μονο ξενους στην εντεκαδα προχθεσ μονο ενα δαφνουσακι επαιζε ολοι οι αλλοι ειναι ξενοι οποτε η προπονηση θα γινεται στη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ρωτα κ το ζανικο γι αυτο το θεμα???χαχαχαχα κ τις γρινες που ακουγε απο συμβουλους οτι δεν βαζει δαφνουσους!κ πιο πολυ γρινιαζε ο χασαπης!

      Διαγραφή
  23. pios 8a sxoliasei o k.Papa8eodorou edwse ta xeria me th Mikra(kai den exane paixnidi sth kerkida) kai desmeutike ston Omiro oti 8a einai h omada pou 8a paei thn nea xronia? Ti kanoun ta lefta e ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 5.08 πόσο δίκιο έχεις.....Άλλα όπως είπες τα λεφτά είναι το παν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οταν υπάρχει εμπάθεια τα πάντα μπορείς να πεις.Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω αρκετά πράγματα στο θέμα αυτό προς ενημέρωση του μπλόγκ οφείλω να πω δυο πράγματα.Οκύριος Παπαθεοδώρου μίλησε με Όμηρο μετά την αποχώρηση του απο τον Ατρόμητο και συμφώνησαν να τα ξαναπούν μετα τον τελικό του κυπέλλου.Αυτό βέβαια δεν έγινε ποτε αφου ο Όμηρος εκλεισε προπονητή χωρίς καν να τον ενημερώσει.Η συνάντηση που είχε με την Μίκρα ηταν την Πέμπτη 1 ημέρα πριν κλείση στην Δάφνη.Ολα τα άλλα είναι για κατανάλωση οτι έδωσαν χέρια και πόδια.Για τον φίλο που γράφει για το τι κάνουν τα λεφτά να του υπενθυμίσω οτι ο κύριος Παπαθεοδώρου την χρονιά που θα συμμετέχαμε στην Δ΄Εθνική άφησε πολυ περρισότερα χρήματα απο ΑΕΧΒ και παρέμεινε στην ομάδα του.Απορώ βέβαια με την υπομονή που δείχνει σε ολους οσοι γράφουν τέτοιες ανακρίβειες.Μπράβο του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε οι συζητήσεις με τη Μίκρα είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό τώρα...προς ενημερωσή σου

      Διαγραφή
    2. Μήπως να το ψάξεις καλύτερα? Πιστεύω οτι ξέρω κατι παραπάνω αλλά ας αφήσουμε το χρόνο να δείξη!!

      Διαγραφή
    3. apo ta xristoygenna toy xoyne milhsei oi ths mikras alla ama akoysane thn timi dagasane ta xilia toys

      Διαγραφή
  26. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΑΠΤΑΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΔΑΦΝΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε αφησω με την απορία εσένα διότι οι πνευματικές σου ανησυχίες ανήκουν στην σφαιρα του μεταφυσικού και δεν θέλω να στις χαλάσω.

      Διαγραφή
    2. apo poy k os pou atromitos o raptakhs?mhn eiste oyrioi einai thema xronoy na allaxei shma k onoma to sait!

      Διαγραφή
    3. Εμεις θελουμε φιλαθλους του ατρομητου που να υποστηριζουν χωριο ολαδα παιχτες. Οποιος καταλαβε καταλαβε

      Διαγραφή
  27. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ Ο ΤΣΟΥΛΟΥΦΗΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε?
    ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Pantos mesa edw oloi gnwrizoun kati apo prwto xeri kai oloi kolitoi tou Papa8eodorou einai.Re paidia sovareutite .... Kai me Mikra milise alla kai me Omhro ... Apla tou dw8ike twra h eukairia sth Dafnh(edeikse oti ton i8ele pio polu)kai ekleise.Oso gia ta xrimata epaggelmatias einai o an8rwpos ... Oloi sxetikoi giname ... Apla na akoutei h ali8ia kai oxi pia 8eories.Euxaristw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ema pia afou to eipame kai xtes tou xrostousane apo propersi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. mpa den pisteuo na ton ksexreosoyne giati ayth einai skilofragki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. re megale parata tous anthropous kai asxolisou me thn omadoula sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. kalos proponitis o antropos alla tora pou eirthe sthn omada mas apo ekei pou epeze enas dafnousis tora den tha pezei oute enas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EGO JERO OTI OI DAFNOYSOI PAIKTES TON ZHTHSAN PERISOTERO KAI APO TOYS PARAGONTES TIS OMADOS

      Διαγραφή
    2. θα καλοπερασουνε.....εδω στον αγιο γιωργη με 20 χωριανους εβαζε μονο 3 φαντασου εσεις που ειστε 5-6

      Διαγραφή
    3. POIOYS XORIANOYS?...TOYS AMPALOYS....GIA MARANTONA PERNIESTE?....KATSE KAI TH AGELASOYME TOY XRONOY ME TH PARTH SAS

      Διαγραφή
    4. ΑΓΙΟΡΓΟΥΣΟΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ

      Διαγραφή
    5. dine vre vlaka ka8e xrono 25-30 xiliarika kai termatize 3-4 xanalisas o papa8eodorou . kai go me tosa xrimata roster 8a sou eperna prota8lima

      Διαγραφή
    6. Eno esi pou eisai poniros (ilithios diladi eisai) ekopses kai lefta apo paiktes, glitoses lefta me ton Papatheodoroy pou edioxes kai poulises kai to Gkiali kai konomises.Na se paroyme re na mas matheis

      Διαγραφή
    7. oloi oikonomologoi giname! sto gipedo paizetai o agonas oxi sta lefta. 11 enantion 11 paizoun oles oi omades

      Διαγραφή
  33. Καλά εχεται και δαφνουσους σας μάλλον θα ειναι ομογενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ποιοι ειναι οι δαφνουσοι παικτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. tora pia tha ginei kala kala omada ths polis h dafni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Mono ta dyo mamounakia pou paizoun kai thn idia 8esh einai apo ton dafnwna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εσύ ρε ξυπνητζή εχεις καταλάβει οτι εχετε σπάσει το ρεκόρ ηλικίας στο τοπικό με Σέργη-Γεωργούλη και οτι εδώ και 10 χρόνια εχετε τους ίδιους παίκτες?Τουλάχιστον η Δάφνη μπορεί να μην έχει δικούς της παίκτες αλλά εχει κερδίσει πολυ περισσότερους απο εσάς γιαυτό και μένουν τόσα χρόνια.Αντε να δούμε πόσους θα κρατήσετε του χρόνου γιατί ο τσάμπας πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ASTOYS KAI TA XALIA TOYS THA TA DOYNE TO KALOKAIRI POY DEN THA MPOROYN NA STAYROSOYN PAIKTH ME TA OSA KANANE TOSO KAIRO SE ANTRHOPOYS.
    KATSE KAI THA GELASOYME MIA KAI KALH GIATI SHKOSANE PARA POLY TH MYTH TOYS. KATSE KAI THA DEIS POSOYS "XENOYS" THA BROYNE TO KALOKAIRI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το θέμα είναι οτι βρήκαν ανέξοδη διασκέδαση εδώ στο μπλόγκ του Γιώργου.ξέρεις τι είναι να κάθεσε με ενα καφέ απο το πρωί ως το βράδυ και να γράφεις το μακρύ και το κοντό σου.Που να βγούνε αυτοί εξω και να πληρώσουν για διασκέδαση!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΣΟΥΡΟΥΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ. ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

      Διαγραφή
  40. ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ????ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ANTE RE KAKOMOIRIDES SKYLOFRAGKOI KALOGEROPEDIA ME TO XORIOYDAKI SAS TIMI MAS K KAMARI MAS POY PEZOYME ME AGIORGOYSOYS GIATI EXOME ESEIS MIA ZOI MISTHOFOROYS EXETE K STHN TELIKH PROTIMO NA BLEPO AGIORGOYSOYS K AS EIME TELETEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. anagkastika timi sas kai kamari sas dioti antropos den tha xanapatisei se sas ekei pano. Tha blepeis mono agiorgoysoys thes de thes kai tha eisai kai teleytaios thes de thes kai katigoria tha peseis an oxi toy xronou toy antixronoy thes de thes.Alla tha eisai eyxaristimenos poy tha ginese rompa dioti tha paizoyn agiorgousoi. Ayto tha pei erasitexnismos...mpravo sou

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ! ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
    3. re file 9.41 giati den epese tosa xronia kai tha pesei twra o agios giorgis? afou ta xereis toso kala apantise mas. Egw tosa xronia ton vlepw san ena ugeies swmateio kai pera apo 2-3 xronia prwtagwnistei apo to 2000 kai meta. San filathlos to vlepw kai to zilevw auto to swmateio. o proponitis paraitithike nomizw. den ton ediwksan. einai apo tous kaluterous, o pio empeiros kai o idios gnwrizei kalutera.
      kai me tous paixtes oti egine, egine gia logous pou apofasise i omada kai mporei esu na min tous xereis.
      As min protrexoume loipon kai i istoria tha deixei.
      Opws edeixe 3 prwtathlimata, 1 kupelo kai mia megali niki epi tou olympiakou ta teleftaia 13 xronia!

      Διαγραφή
  42. εδώ πάει το : Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα
    χαράς την όρεξή σας ρε μπαγάσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ego file moy thn brhsko ston atromhto kai ta gol moy bazo kai oti uelo to exo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. oprotos apoxorise ayto syboylio ths dafnhs noris noris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. KANEIS DEN EINAI TELEIOS...SE KATALABAINOYME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. noris arxhsan ta organa
    to ua bgenoyn kai ta fantasmata na mas kinhgoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή