Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δύο στοιχεία (υπάρχουν κι άλλα) διότι ακούγονται διάφορα



Η μία έχει μία απόδειξη από ένα κατάστημα της Χίου (προσέξτε ημερομηνία και ώρα) και το άλλο απόσπασμα από ένα βίντεο όπου υπάρχουν τέσσερις συγκεκριμένοι άνθρωποι με  ονοματεπώνυμο.

Ουδέποτε ο ένας εξ αυτών ανθρώπων πλησίασε σε εξέδρα και δεν προκάλεσε απολύτως κανένα για τον απλό λόγο ότι πήγε στο γήπεδο στο 70 λεπτό, στη συγκεκριμένη θέση.

Τα ψέματα έχουν όρια. Αν τώρα είμαστε τόσο πολυ οργανωμένοι ώστε να προμηθευόμαστε και αποδείξεις...ε τι να πούμε. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή.


68 σχόλια:

  1. μπραρο σταυρακάκη δεν καταλαβαίνεις απο τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ Ραπτακη εγω προσωπικα ηθελα να σε συγχαρω για την ανωτερωτητα σου.
    Και θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι νομιμο και εφικτο να ανεβασεις του Σταυρακακη την εκπομπη τη σημερινη?
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι αγαπητέ θέμα μόνο ανωτερότητας ή επιπέδου. Δυστυχώς κυκλοφορούν και θα κυκλοφορούν διάφορα που δεν είμαι παρών για να αντικρούσω. Ο καθένας μπορεί να πει το μακρύ του και το κοντό του. Το σύστημα συνολικά επειδή ξέρω άριστα πως λειτουργεί σε κάθε λεπτομέρεια του, με έχει διδάξει να μην εμπιστεύομαι. Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Ξέρω τα όρια, τις ανοχές και τις αντοχές. Ξέρω ποιοι έχουν πλάτες και ποιους. Ακόμα και στο ράδιο κάποια πράγματα πήγαν να διαστρεβλωθούν για αυτό αναγκάστηκα να μιλήσω. Δεν το είχα σκοπό έπρεπε όμως να αναδείξω κάποια θέματα που πήγαν να περάσουν αθόρυβα. Που να έλεγα δηλαδή και για τους δύο τύπους στο γήπεδο που είπαν «καλά του έκανε». Ανάθεμα βέβαια και ξέρουν αν μου έκανε.
    Δεν έχω επικοινωνήσει με την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά θα μπορεί να γίνει το αίτημα σου. Δεν τίθεται θέμα νομιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε με ενδιαφερει ο καθενας τι λεει και οπως εχεις πει ο καθενας βγαζει τα εσωψυχα του οποτε μπορει και τον παιρνει(αλλοι με ανωνυμια και αλλοι με οτιδηποτε τους εχουν διαπεδαγωγηθει).Εγω σαν δημοσιογραφο σε συμπαθω με καλυπτεις.Σαν ανθρωπο ενοειτε δε με ενδιαφερει τι κανεις στην πρωσοπικη σου ζωη και καλα κανεις.
      Δεν χρειαζετε να αντικρουσεις τιποτα οι γνωμες για καποιους ανθρωπους που σχηματιζουμε γινοντε δεν υοθετουντε.
      Επισης κατι τελευταιο να σε ευχαριστησω για το αιτημα που σε ρωτησα.
      Καλο κουραγιο και καλη δυναμη(την εχεις)
      Ενας απλος φιλαθλος

      Διαγραφή
    2. Με το τέλος του αγώνα ήρθαν από μόνοι τους στο ίδιο σημείο της φωτογραφίας ο Παντελής ο Σούκας, ο Γεωργούλης ο Κύλης και με χαιρέτησαν τα παιδιά πολύ εγκάρδια. (την επόμενη κάποιοι με πήραν τηλέφωνο). Έφυγα αμέσως από το γήπεδο να πάω στο σπίτι φίλου και να ανεβάσω στο blog «Να ο καλύτερος τρόπος αποχώρησης μου. Να με χαιρετήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά τα όσα θλιβερά είχαν γίνει». Για μένα ήταν μία ηθική δικαίωση διότι για αυτά τα παιδιά έγινε ο αγώνας τόσο καιρό.
      Να όμως που τα σχέδια ανατράπηκαν άρδην.
      Η δημοσιογραφία δεν είναι εύκολη υπόθεση και όπως είπα στο ράδιο, αν ασκούσα το δημοσιογραφικό επάγγελμα έμμισθα και γινόταν το ίδιο θα είχαμε άλλη τροπή. Τώρα σαφώς και θα έχουμε άλλη.
      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

      Διαγραφή
    3. Ένας που πήρε τηλεφωνο ήταν ο Σίμος Σούκας και τον ευχαριστώ πολύ όπως επίσης και την γυναίκα του. ένα να ξέρετε. Τα πράγματα δεν είναι οπως φαίνονται ή έτσι όπως κάποιοι θέλουν να τα παρουσιάσουν απο καιρό.

      Διαγραφή
  4. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΖΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. reeeeeeeeee aytos ekei exakoloyhtei na doyleyei olo to kosmo. Pigenete na deite ti egrapse. Den diastayrose leei tis plirofories gia ayto den egrapse tipota....xaxaxaxa...aytos re de paei kala. Den egrapse ayta poy ekane giati den ta diastaurose o idios......xaxaxaxa...kai ton exete akoma? Sas exei xeftilisei ekei stin EPS me kathe dinato tropo kai poyse akoma. Sarri xipnaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ πηρε τον διευθυντη του πολιτη και του ειπε να μαζεψει τις εφημεριδες
    καποιον να τον μαζεψει επιτελους αυτον
    ντροπή κυριοι της ΕΠΣΧ κανετε αυτό που πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ CHIOSGOALS. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΗΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟΣ.ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ? ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ? ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣTO CHIOSGOALS ΑΠΛΑ ΕΙΠΑΝ << ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ>> ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΙΝΗΓΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  8. 7.30
    εχει μεγάλο βρακί, σκελέα φοράει ? γιατί αν ειναι στριγκάκι ο σταυρακάκης δεν χωράει ούτε τα παιδια του πολιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ego xero na po pos o manavis tin efere se olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο μανάβης ειναι γνωστος γι αυτα που κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργο συνέχισε όπως νομίζεις
    έχεις την συμπαράστασή μας και φυσικά την βοήθειά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλά μιλαμε ο άνθρωπος δεν επικοινωνεί με το περιβάλον...ο άλλος βγήκε και είπε λάθος μου που έγραψα τα ονόματα, ο δικός μας το ερμηνευει και προσπαθει να πεισει πως δεν ηταν καν στο επ[ειδσοδιο και πωσ δεν μπ[ορεσε να διαστυρωσει ποιοι τσακωθηκαν ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ? ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΛΕΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ. ΡΕ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φραγκούλη κουκή και γιωργο φρατζέσκο, έχετε μεγάλη ιστορία στο χιωτικο ποδόσφαιρο
    γι αυτο πρέπει να δρασετε
    περιμένουμε πολλά απο εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. OLOI TOYS EIXAN PONOMATO. TETOIA XEFTILA DEN EXEI XANAGINEI STA XRONIKA. KANENAS MA KANENAS DEN EXEI IXNOS FILOTIMOY. XESTES OLOI TOYS XESTES MPROSTA STO SOYLEIMAN.FONAXTE RE KRAXTE TOYS. MAS APOKALOYN BLAKES KAI TO ANEXOMASTE.STO GHPEDO HTAN KAI TO ALLO MELOS THS EPITROPHS BIAS. O PROEDROS TOY ATROMHTOY. OYTE AYTOS EIDE KAI EMATHE TIPOTA? KAI AYTOS PONOMATO? KAI ANEXETE SOBAROS ANTRHROPOS NA EINAI MAZI TOY STHN IDIA EPITROPI.MAS POS EINAI DYNATON RE? RE POSO MALAKES MAS THEOROYN TELIKA? POY EINAI RE TO FILOTIMO SAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΥΘΥΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΦΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ. Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ? ΛΟΥΦΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ε? ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ. ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΧΕΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναδημοσιευση εκανε ο πολιτης δεν καταλαβες καλα. Δεν εγραψε δικο του. Του μαναβη πηραν να πληρωσει αυτος τη νυφη αμα γινει η στραβη. Μαλακες τους περνας? Δεν μπορουν να πουν τα πραματα με το ονομα τουσ γιατι θα φανε και αυτοι μηνυση. Ας βγουν να πουν τις πλατες του τσουλουφη ντε. Εχουν αντερα?

      Διαγραφή
    2. mia xara tous tin forese o manavis (palia alepou ekpaideumenh sto filathlo)

      Διαγραφή
  18. Ta pramata einai poli pio apla. O enas exei isxyres plates kai to sistima diko toy na ton stirizxei ma kathe tropo. O allos den exei apolitos tipota kai to xerei. Einai kai xenos. Poli kala kanei kai den milaei giati tha ton xeskisoyn oi lukoi amesos. Stimeni toy tin exoyn apo kairo. Poios tha ton ipostirixei? Kaneis. 50 atoma eidan ti egine kai den milaei kanenas. Tyxaio? De nomizo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AYTO EINAI TO TELEYTAIO SAIT POY EMEINE NA MPOROYME NA MILHSOYME ELEYTHERA. PANTOY PEFTEI MAXAIRI. TOYS KANOYN OLOYS NA ZHTANE SYGNOMH. AN KLEISEI KAI AYTO TO SAIT THA KANOYN META MEGALYTERO PARTH. STHRIXTE RE LIGO TO GIORGH.. TI THA PEI XENOS KAI BLAKEIES. DE NTREPESTE LIGO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τσουλούφη κρύος ιδρώτας σε λούζει, έχεις σπάσει τα τηλέφωνα
    κάτσε κι έρχετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9.52 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ αληθεια ειπαν ονοματα και των δυο ανοιχτα
    και έκραξαν επειδη ειναι μέλος της ΕΠΣ και έκανε επεισοδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?...ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ? ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ. ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ? ΚΟΤΟΥΛΕΣ Ε ΚΟΤΟΥΛΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΗΓΗΣ . ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΓΑΡΓΑΡΕ!!

      Διαγραφή
  22. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΙΩΣ..... ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 2013. ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τι βλακειες ειναι αυτες ξένος χαζομαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΒΙΑΣ
    ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΣΕΡΑΦΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?.....ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εγω ακούσα στο ραδιο να λέει ο κ. Σταυρακάκης οτι έγινε περιστατικο και να λεει τα δυο ονοματα και μετα βγήκε ο κ. Γεωργούλης απο τον πολιτη και ειπε οτι δέχτηκαν τηλεφωνο να μαζέψουν τις εφημεριδες απο τα περιπτερα που ανέφεραν ή μαλλον αναδημοσίσευσαν το γεγονος
    Δηλαδή γιατί να μαζεψουν τις εφημεριδες τον Πολιτη
    Πολυ απλά επιβεβαιωθηκε το ρεπορταζ του κ. Σταυρακάκη στο ραδιο απο τον κ. Γεωργούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. APO POION DEXTHKE THLEFONO EIPE? DEN AKOYSA MALLON E?
      TO REPORTAZ TOY STAYRAKAKH EIXE ANAKRIBIES. TA PRAMATA KAPOS DIORTHOTHIKAN OTAN BGHKE O GIORGHS KAI MILHSE. TO OTI TOY EPITETHIKE YPOYLA APO PISO DEN TO EMATHAN? GIA TO MPOYFAN POY GRAFGEI O ALLOS DEN TO EMATHAN? O GIATROS TOY AGONA TOY EIDE TO TRAYMA EKEI HMOYN GIATI DEN TO EIPAN? AYTA GIATI DEN TA AKOYSAME? AFHSTE RE TA TRELA SAS. PANE NA GINOYN OLOI HROES SE XENES PLATES. EGO THELO NA AKOYSO POIOS KALYPTEI POION KAI GIATI. TO ZOYMI THS OLHS FASHS TO NOHMA. AYTA NA BGOYN NA POYN KAI OXI TA MISA APO OSA HDH XERAME.
      THN KALHSPERA MOY

      Διαγραφή
  26. OI SOZOPOYLOI PHRAN TO MPOYFAN TOY STA XERIA TOYS POY TOYS EDOSE O TSOYLOYFHS GIATI EINAI KOLHTARIA...MPROSTA HMOYN..O ANTHROPOS EIXE HDH FYGEI HSYXA KAI DEN EIXE PEI LEXH SE KANENA.....GIATI DEN MILANE OI SOZOPOYLOI?....SYMMETOXOI EINAI KAI AYTOI...KANEIS TOYS DEN EIDE TIPOTA?...NTROPH TOYS...TA NEA EXOYN KYKLOFORHSEI AN DE TO XEROYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10.31
    oloi εσεις που τα λετε αυτα και είσαστε εκει στο δικαστήριο θα έρθετε??
    γιατί μαλλον τζάμπα μάγκες είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΤΣΟΥΛΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑΒΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΑ ..... ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΠΑΜΠΑΚΟΣΦΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ...ΠΑΕΙ? ΔΕ ΠΑΕΙ?


      Διαγραφή
  28. Γιωργη προσεχε. Και τιποτα να μην γραφεις και μονο που εχεις το σαιτ ανοιχτο να μπορει να γραφει ο κοσμος τους τρελαινει οσο δε παει. Μονος σου εμεινες παρτο χαμπαρι. Κανεις από οσους μπορουν δεν θα σε στηριξει στο τελος. Ενας εναντιον ολων θα μεινεις...για να μην πω εμεινες ηδη.
    Ενας φιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΌ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΧΛΗΜΗΤΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ !!!! ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ !!!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΠΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??? ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ, ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ??? ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10.40 έρχεται η ώρα του κι αυτού
    αντε το κωλοπαίδι μας τα βγάζει όλα στη φόρα
    μόνο με ξύλο θα ξεφορτωθούμε τον Σταυρακακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ε ρε ειστε πολυ νταιδες μερικοι μερικοι εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ !!! ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ !!!

      Διαγραφή
    2. Λες να μη μιλαμε μην τυχον και τις φαμε ρε φιλε?Μπα σκυλοι που γαβγιζουν δε δαγκωνουν

      Διαγραφή
  33. σταυρακάκη αύριο που θα σου ερθει η μηνυση να δουμε τι θα κανεις θα σε απολυσει μετα και ο τζουμας και θα γλιτώσουμε απο εσενα κωλοπαιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. επίσης στον πυργο μιν ερθεις ποτε
    σε περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sigoura esis kserete na dernete........alla ksexasa tora poy exete kai ton Nikolaidi stin eps tha sas poyne kai mpravo.

      Διαγραφή
  35. tora tromakse o stavrakakis.............................iremiste.
    to thema den ine oi minisis.as kani opios exi fragka.to thema ine an antidrasi autos pou exi to paixnidi sta xeria tou.allios fantastite paragonta na pigeni na apologithi gia episodia kai na toy lene oti i via den exi thesi sta gipeda kai alla paromia.......ti tha lei? koita pios mila kai tha feygei (afou proigoumenos plirosi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. giwrgo svise to blog na isixasei kai i omada kai esi gt m fainete 8a er8oun kai xeirotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργο, κράτησε το blog να μας ξυπνάει και να συνεχίζεται η ελευθερία των απόψεων
    μην τους κάνεις το χατήρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. .............μια από τα ίδια19 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:57 π.μ.

    Τελικά τι θα γίνει; κ.Σαρρή καμιά αντίδραση;
    κ Πατριάρχα εκ συμπρωτευούσης (my ass); ΑΒΑΒΑ και εσείς;
    κ. Σταυρακάκη εκτός από το να βάζεις άλλους να μιλάνε θα κάνεις ρεπορτάζ; θα πεις τα πράγματα με το όνομα τους ή θα συνεχίσεις τις ειρωνίες και το κοκοκο;
    Εκεί στον "Πολίτη" εκτός από να τα βάζετε με τον οπωροπώλη,( που στο κάτω κάτω είναι χομπίστας και οικογενειάρχης και μάλλον δεν έχει τους πόρους για μια δικαστική διαμάχη) θα κάνετε δικό σας ρεπορτάζ ή θα δοκιμάζετε με τα κότσια άλλων να το παίξετε μάγκες;
    κ, Ραπτάκη σας καταλαβαίνω και καλά κάνετε και δεν ρισκάρετε. Για μένα είστε στην ίδια κατηγορία με τον οπορωπώλη.
    Κατά τα άλλα βρήκαμε τον μαμάω και δέρνω στην Χίο και υπό τον φόβο και τις πλάτες όλων θα ανοίξει γαϊτανάκι βίας και εκείνος θα μείνει ατιμώρητος...
    Κρίμα μόνο για λόγια είμαστε όλοι!!! (και γω μαζί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θα συμφωνησω και θα συγχαρω τον παραπανω φιλο.Εχει καταντησει το χιωτικο ποδοσφαιρο το χειροτερο.Αντι να ασχοληθουμε με τα αθλητικα ασκουμε κριτικες σε εξωαγωνιστικα.Μας καταφερατε ειμαστε τα προβατα σας.
    Καντε καθαρση ρε δεν ειμαστε τοσο μ@@@@@@ς οσο νομιζετε.Και καταργησε τε αυτα τα επιτροπες πειθαρχικης και κατι περι βιας αφου δεν ισχυουν.
    για να τα τηρεις θελει καλαο στομαχι και μεγαλα α@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Re mages o gialakias einai trelos pot ton plakose de nomizo ftaiei o idios raptakis me auta poy kanei . Gia ola ftaiei bebaia o staurakakis pot toys Bazei na skotonontai Gia na mporei na bgazei ta thematakia toy meta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τα λες ο Σταυρακακης τώρα γελάει!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  41. Oti paparia skeftei o kathenas exei arxisei pleon kai tin petaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. η φαντασία όλων σας οργιάζει
    πολλα γέλια τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σταυρακάκη, είσαι τελειωμένος να το ξέρεις και ειδικά απο τον Πύργο, μην ξαναασχοληθείς μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε φιλε βλεπεις πουθενα να γραφει πυργο εδω?Βαλτε τον Νικολαιδη που ειναι στην ΕΠΣ να τα πει του Σταυρακακη.
    Τρεις λαλουν 2 χορευουν και αλλοι πεντε τραγουδουν ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. XAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXXXXXXXXXXXXXAXAXAXAXXXXAAXXAXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAAAAAAAAAAAAAXXAXAXAXXAXAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXXAXAXXAXAXAXXXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXXXAXAAXXAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXATELIKA POLY GELIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ....ξεχάστηκε τόσο έντεχνα το θέμα... κι' ύστερα μιλάμε για αθλητισμό, ιδέες και φούμαρα.... πήξαμε στα λαμόγια και στις συγκαλύψεις... και κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών ΚΑΝΕΙΣ κ.Ραπτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το αφήσατε να ξεχαστεί.Σίγουρα κανείς δεν είναι ωστόσο αν θέλεις γραψε με ονοματεπωνυμο να σου απαντήσω επί της ουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. tin ekpompi giorgo tha tin valis na tin akoysoyme?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Περιμένω να μου την στείλουν και ευχαριστως να την ανεβασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. κυριε ραπτακη, την εκπομπη σας παρακαλουμε
    κάποιοι την ηχογραφούσαν την εκπομπη, πείτε την να σας την στείλουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 10.31 ρώτησε τον μεγάλο ρρόεδρο ποιος τον καλύπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή