Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ατρόμητος - Μικρασιατική 3-2



Πολύ δύσκολη νίκη για την ομάδα μας, όπως χαρακτηριστικά δείχνει και το σκόρ.
Η ομάδα μας, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση κι απέναντι στην αποφασισμένη Μικρασιατική, παρουσίασε μέτριο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της. 

Αν και έβγαλε κάποιες καλές φάσεις δεν είχε την φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητα που την διακρίνουν συν το γεγονός ότι δέχθηκε 2 γκόλ πάλι που την προβλημάτισαν και την άγχωσαν.

Η Μικρασιατική με την μαχητικότητα και την εμπειρία κυρίως κάποιων παικτών της, κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους παίκτες μας και έχοντας σε καλή μέρα τον Γωνιά δημιούργησε άγχος και νευρικότητα.

Φάσεις και γκόλ :

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η 1η φάση για την ομάδα μας όταν το γκολ του Νύκτα ακυρώθηκε από τον επόπτη για οφσάιντ.

Πέναλτι του Καρανικόλα, που περισσότερο το κέρδισε ο επιθετικός της Μίκρας και λιγότερο έγινε, με τον Φαφαλιό να το εκτελεί και τον Γεωργιάδη να αποκρούει. Στην επαναφορά όμως δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 0-1.

Σέντρα σούτ του Π.Σούκα από δεξιά, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γωνιά και άουτ.

Άμεση απάντηση στο γκολ της Μίκρας, όταν από κόρνερ του Σταματελόπουλου στο ύψος της μικρής περιοχής ο Κρητικός σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και 1-1.

Συνεχή πίεση για ένα 10 λεπτο στην περιοχή της Μίκρας αλλά δεν είχε ευτυχή κατάληξη η τελική προσπάθεια.

Σέντρα Καρανικόλα στο 1ο δοκάρι και στο ύψος της περιοχής, στην προσπάθεια να διώξει απ’ευθείας ο Μπουλαζέρης, στέλνει την μπάλα στην απέναντι πλευρά του τέρματος, άγαλμα ο Γωνιάς 2-1.

Σε γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας μας στον άξονα, κλέβει την μπάλα ο μέσος της Μίκρας και πασάρει κάθετα στην πλάτη της άμυνάς μας, στον Φαφαλιό που προχωράει και πλασάρει δυνατά στην δεξιά γωνιά και κάνει το 2-2. 

Έντονα παράπονα στον επόπτη για την θέση οφσάιντ του παίκτη της Μίκρας και κίτρινη κάρτα στον Δασκάλου.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δυνατά ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες το 2ο ημίχρονο, που έψαχναν το 3ο γκολ.

Η 1η φάση ανήκει στην Μίκρα όταν από κάθετη μπαλιά, ο Χανδράς σε τετ α τετ πλασάρει τον Γεωργιάδη αλλά η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και βγαίνει άουτ. Κρίσιμη φάση για την πορεία του αγώνα.

Από ‘κει και μετά η ομάδα μας πίεζε συνεχώς αλλά κάτι η νευρικότητα, κάτι η ατελής τελική προσπάθεια και το καλό στήσιμο της άμυνας της Μίκρας δεν βοηθούσαν στο να επιτύχουμε το 3ο γκόλ. Αντίθετα η Μίκρα με μακρινές μπαλιές και στην αντεπίθεση φρόντιζε να κρατάει πίσω τους παίκτες μας δημιουργώντας καταστάσεις αλλά έξω από την περιοχή του Γεωργιάδη

Η λύτρωση ήρθε από τον Π. Σούκα όταν εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Μουλάκη και πλασάροντας κάτω από τα πόδια τον Γωνιά έκανε το τελικό 3-2.

Η συνέχεια μέχρι το τέλος, ανάγκασε την Μίκρα να βγει μπροστά δημιουργώντας ευκαιρίες από κεφαλιές σε στημένες φάσεις και την ομάδα μας να βγαίνει σε αντεπιθέσεις που φρόντισε ο τερματοφύλακας της Μίκρας να παραμείνουν αναξιοποίητες κάνοντας τουλάχιστον δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις στην δεξιά του γωνία σε σουτ του Μουλάκη και Σ.Σούκα.

Η διαιτησία του κου Κατσαρή προβληματική και λόγω των λαθών του σε αποφάσεις αλλά και λόγω της συνεργασίας με τους βοηθούς του που ελέγχονται τουλάχιστον για το 2ο γκόλ της Μίικρας.

Ατρόμητος (Γ. Σούκας) : Γεωργιάδης, Καρανικόλας, Δασκάλου, Κύλης (Παπαγιαννάκης), Γεωργούλης, Κρητικός, Σ.Σούκας, Σταματελόπουλος (Ναρλιάν), Νύκτας (Μίζερος), Π.Σούκας, Μουλάκης.

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή