Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Βαθμολογία 21η αγωνιστική

Παραιτήθηκε ο προπονητής της Δάφνης κύριος Ζαννίκος. Οι λόγοι δεν έγιναν ακόμα γνωστοί.
UPDATE: Έγινε γνωστός ο λόγος αλλά δεν είναι ανακοινώσιμος. 


Ατρόμητος και Καρυές ξεκίνησαν με -2 βαθμούς.
Ο Πύργος έχει ένα μηδενισμό.

80 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ? ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ?...ΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάλαβα ...μπέρδεψαν τα κρέατα με το ποδόσφαιρο.ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΙΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της πόπης έγινε στις καρυές. δυο αυτοκινητα αλβανοι επαιξαν γροθιες με ντοπιους. περιμενουμε μεαγωνια τις αποφασεις της πειθαρχικης οπως και με τη ΜΙΚΡΑ . σε λιγο θα μας τις παιζουν και στο σπιτιμας. μπραβο στον ΑΤΛΑ που τους εχει μαζεψει . εσεις εκει στη πειθαρχικη αν τους ειχατε τιμωρησει με τη ΜΙΚΡΑ δε θα ειχαμε τα σημερινα. ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mia kai grafis san anonimos..tha su apantiso etsi. alithia to kseris oti athoothikan sto dikastirio?? h to kanhs gargara giati eisai ebathis kai krivese piso apo to << anonimos>>???

      Διαγραφή
  4. εεε ρεεε κράξιμο που έχει να ριξει αύριο ο σταυρακάκης
    κάθε κυριακή του δίνουμε το δικαιωμα να μας κράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den htan opadoi tou atla xaxaxaxaxaxax tou zosopoulou htan aaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxa pote tha to katalabete reeee dioxte tous albanous apo tin omada sasalla tha mou peite kilise i tegeris kai brik t kapaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den sas ta pane kala magkes,o Nela kai o Selala dextikan epithesi diavaste ti gragi diaititis kai paratiritis.Ante to xoume eykolo to simperasma.kai oso gia sena 9:57 i ise poli asxetos i ise poli ma para poli eksipnos kai thelis na xoume pali thema sta mme.Mathe agori mou ti grafoun sto f.a. kai stin ekthesi kai meta vgale poines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11¨03 ξεχνάς η δεν ξερεις τι λενε οι καρουσοι για εξω απο το γηπεδο που δεν ειδε ο διαιτητης. αλλα το μαθαμε το παραμυθι οπωσ και με τη Μικρα...ειχε τελειωσει ο αγωνας ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. bgalte ta pouymenasas agoria moy edo eine to mplok ths eleyfuerhs ekfraseis ade mravo doste na katalabh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ....ΩΡΑΙΑ ΑΤΑΚΑ...ΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΕΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  9. πόσο σπρώξιμο ο Άλας ρε παιδιά;
    Στο παιχνίδι με τη Μίκρα, έδειραν πραράγοντα και προπονητή της Μίκρας αλλά ο διαιτητής και παρατηρητήςδεν ειδαν κάτι και για αυτό το λόγο δεν έγραψαν τίποτα στο φ.α.
    Σήμερα πάλι, έγραψαν για ρατσιστικά συνθήματα εναντίον παιχτών του Άτλα.....απλά τα αυτοκίνητα με "οπαδούς" του Ατλα ήρθαν για εκδρομή στης καρύες.... είχε και ηλιοφάνεια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι 11:17 εσπρωχνε και ο χωριανός μας ο Επιτροπακης που επνιξε τα πεναλτυ.Βγαλε κι αλλη χολη μπορεις,εκφρασου ελευθερα εδω που μπορεις/Καταλαβατε κατι σημερα δεχθηκαν επιθεση ο Σελαλα και ο Νελα.Οτι και να λετε μονο να εκθεισαστε καταφερνετε.Και αν θελετε ρωτηστε και μαθετε πιος τα προκαλεσε ολα αυτα.Ολη τη βδομαδα επαιρνε τηλεφωνα και απειλουσε και μαθε πως οι οπαδοι του Ατλα πηγαν ολοι μαζι με την ομαδα εξαιτιας αυτουνου. οσο για τον αγωνα με τη Μικρα τραβα πάρε την αποφαση του δικαστηριου για τον Χριστόφορο και ρωτα τον ποιοι τον γλιτωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. .11.33 βλεπω είσαι καλά ενημερωμένος...εγώ την απόφαση του δικαστηρίου την ξέρω, το θέμα είναι αν εσύ την ξέρεις ή αν γνωρίζεις να την ερμηνεύεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.33 σε πείραξε που όπως λες σας έπαιρναν ο ιΚαρούσοι τηλέφωνο και σας "απειλούσαν¨" αλλά όταν το έκανες εσύ, παραμονές του αγωνα με τη Μίκρα (για το δεύτερο γύρο) ήταν όλα καλά;
    τι υποκρισία υπάρχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12:10 ποιον απειλησαν για τον αγωνα με τη Μίκρα????????????????και ποιοι απειλησαν?????αυτοί που εγγυηθηκαν στον Ροδιτη οτι δεν θα γινει κάτι και να μην λενε διαφορα για αστυνομικη προστασία??????????Για ρώτα και μετα γραψε τις βλακειες σου.Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ "ΑΛΒΑΝΟΙ" ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΕΣ ΧΑΛΑΡΟΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΝΑ ΧΥΘΟΥΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ. ΤΙ ΜΙΑ ΟΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙ Γ....ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ftasame sto simeio xrisaygites na ipostirzoyn Albanoys....ayto mono sti Xio ginete re magka moy.Oli i malakia mazomeni se mas exei pesei kai meta diamartiromaste poy ma krazoyn. Kai liga mas lene.

      Διαγραφή
  15. ολοι μας δουλεύουμε για τον κ. Δημήτρη και αυτός κονομάει με την δική μ ας βλακεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γέλια πολλα γιωργο μου θα γινουν σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ENA EINAI SIGOYRO...PALI O GIORGHS THA BREI TO MPELA TOY STO TELOS POY SAS AFHNEI KAI GRAFETE....AYTOS THA TA FTAIEI OLA PALI.
    STAYRAKAKH SOY KANANE PALI ORAIA PASA GIA NA XEXASTOYN TA PROHGOYMENA KAI NA ASXOLHSE ME ALLA TORA... AYTA OMOS EINAI TORA PIO EYKOLA GIA NA MHN GINOYN GARGARA OPOS THS PROHGOYMENHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σου και σενα 8:48.Ασχολησου με κάτι άλλο και άσε μας με όποιους θέλουμε.Και για να τελειώνει η ιστορία που πάλι ξεκινησαν οι κομπλεξικοι και όσοι θέλουν να υπάρχει ντόρος δυο πραγματάκια:
    1)Μάθετε τι γραφουν διαιτητής και παρατηρητής.
    2)Αν δεν σας καλύπτουν δείτε το βίντεο από τα επεισόδια και δείτε πιος χτυπάει.
    3)Αν δεν είχε ξεκινησει όλη τη βδομάδα τις απειλές κάποιος δεν θα γινόταν τίποτα,δεν μπορεί στο 8΄να αρχίσουν να προκαλούν οι φιλάθλοι χωρίς λόγο.
    Ρώτα μάθε και μετά πες ότι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργο σε βλέπω να σε βάζει στην μπούκα κι οι Άτλας+Καρυές
    λόγω σχολίων βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Valte Mitsoura-Papastamati na dikasoun gia ta episodia
    kai na timorisoun paradeigmatika
    den prepei na anextoun tetoia fainomena sta gipeda tis Xiou
    na ta pataxoun !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μητσουρας, παπασταμάτης, Σεραφη η επιτροπή πρόληψης της βίας, που θα φτιάξει τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σταυρακάκη κανόνισε στον πύργο δεν μπορεις να κυκλοφορήσεις τώρα και στις καρυές θα σε κυνηγάνε είδες τι επαθε χθες ο δημοσιογράφος στο καραϊσκάκη , έρχεται και η σειρά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τε παιδια μπλογκ οι ομαδε σας εχουν. Αντε να τα πειτε εκει και γινατε ολιγο κουραστικοι. Το μπλογκ λεει atromitos blogspot. Τι μας ενδιαφερει τι εγινε στις καρυες. Και στις καθε καρυες. Προσωπικα καθολου δε με απασχολει. Με ενδιαφερει μονο ο ατρομητος. Γιαυτο υπαρχει μπλογκ ατλας. Αντε απο κει γραφτε μη μας τα τουμπανιαζετε με τα φα και παρατηρητες. Και ξυλο και τετοια. Γιατι μετα θα λετε οτι οι αγιοργουσοι γραφουν ρατσιστικα σχολια και θα τα βαλετε και με μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To blog ειναι ελευθερο για ολους. Ο Ατρόμητος εχει πλεόν δικό του επισημο αλλά και δεκανίκι. Αυτο το blog το αποκύρηξε και το θεωρεί καρκινωμα. Γραφουμε οποτε θελουμε για οτι θελουμε για οσο μας το επιτρεπουν. Ας ανοιξουν στο επισημο σχολια να μαζευονται εκει οι Ατρομητουσοι να γραφουν. Οποτε σας συμφερει ειναι για Ατρομητουσους και οποτε οχι σας ειναι εχθρος? Τι λετε ρε. Μονα ζυγα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΗΡΑ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ. ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ? ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ? Ε ΚΑΙ? ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΙΕΡΕΑ" ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. o allos thimithike na bgalei magnitiki meta apo ena xrono kai o allos to emathe ta xaramata. Mas ftynoyn katamoutra sinexos kai kala mas kanoyn afoy eimaste entelos ma entelos malakes.sixathika pia. terma i mpala oust axristoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:54 έχεις απόλυτο δίκιο.Εντελώς τυχαία θυμηθηκαμε το γεγονός.τώρα ποιος μιλάει με τον μάγκα τι του λεει και αυτός το ανεβάζει μετά την ικανοποιηση της Μικρας για τους μικρους της ΑΕΧ ειναι εντελώς τυχαίο 3 μηνες μετά το γεγονός.
      Υ.Γ. μακάρι να μην έχει τίποτα ο άνθρωπος.
      Λάθος μεγάλο των ανθρωπων του Ατλαντα που ενώ ειχαν καταγγειλει τις απειλές από το Σάββατο δεν πήγαν μαζι με αστυνομία.Εκει να εβλεπα αν υπήρχε κανεις να επιτεθεί στους Νέλα-Σελάλα.
      Πλάκα -πλάκα τα κλικ ανεβαινουν με τίτλους για βία -ξυλο κτλ.
      Η επιτροπη θα ασχοληθει με αυτό???????

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ Ε? ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΝΑΝΑ

      Διαγραφή
    3. eixe pos den ixe alla ton afisan mono tou.

      Διαγραφή
    4. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ - ΛΑΙΛΑΠΑΣ,ΠΥΡΓΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΥΕΣ - ΠΥΡΓΙ(ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓ)ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΑ ΘΥΜΙΑΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ.
      ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
      ΑΝΤΕ ΞΕΚΩΛΑΤΕ ΠΙΑ.

      Διαγραφή
    5. oust re pou tha bgeite kai apo pano

      Διαγραφή
  27. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ANTE KAIROS NA BGALEI TIS FOTO K TA SHMATA TO SAIT K NA VALEI THN XIO ME MIA MPALA TO SAIT PLEON EINAI KOINO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απαντήσεις
    1. ελα να δωσουμε και σενα κανα ευρω να τους σκουπιζεις τον ιδρωτα

      Διαγραφή
  30. KAI O PAGOUDIS DEN JEREI TI GRAFEI TO FYLLO AGONA.....POION DOYLEYETAI REEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άρα υτε γατα ουτε ζημια οπως τα γραψανε παραπανω. Τσαμπα ασχολειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΣΩΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ....ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.....ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o tsoyloyfis trabage video poia bia kai trixes katsares...xestike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΩΖΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ?....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?....ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 5.03 δικιο εχεις αντε να γλιτώνουμε με αυτο το κωλο παίδι τον σταυρακάκη που μας έχει αναστατώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΗΗΗΗΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.....ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΎΡΙΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τα λεει εξ αποστασεως...ας ερθει Χιο να δεις γελια που θα γινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 6.44 δηλαδή λες να τον χτυπήσουν κι αυτον?

    δεν καταλαβαινει ο συγκεκριμένος απο απειλές και νταήδες

    ενας φίλος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΑΗΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "h gynaika tou kaisara den prepei na einai alla kai na fainetai timia"
    sas leei kati auto ?
    edo exoyme th gynaika (EPS) na tin ekdidoun ki apo pano
    lipamai orismenous aksiologous pou anakateuthkan ekei mesa kai ginontai rezili
    an eixan ligo filotimo kai euthixia tha eprepe na eixan paraitithei
    kai den tha perimenan tin entoli tou arxigou tous
    dystyxos mas epalitheusan kai malista grigora
    fantastite ti exei na ginei se ligo kairo,
    kapoio tsakali eixe pei: eytyxos poy den anakateutikame
    re Gianni, se eixa kai se upolipsi, pos ta katapinis ola auta ekei mesa ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε Γιώργο
    φτιάξε ένα Blog : "Το κοντό και το μακρύ του καθενός"
    και άστο ελεύθερο να γράφει ο καθένας ότι θέλει
    έτσι για να εκτονώνονται, μάλλον κάτι τέτοιο λείπει από τη Χίο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σταυρακάκη με αυτα που λες δεν θα μπορεις να κυκλοφορήσεις. Είσαι ανεπιθύμητος κατάλαβε το, φύγε μονος σου πριν σε διώξει ο Τζούμας.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. PAEI KAI AYTO....OLA KALA....TA FTIAJAME OLA KAI TA EIPAME KAI STA RADIA KAI DOSAME KAI LYSEIS...TA SBHNOYME OLA KAI FTOY KAI APO THN ARXH....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ...ΑΡΓΗΣΑΤΕ...ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ 11:41 ΡΙΧΝΟΥΝ 5ΑΡΕΣ. ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΕΦΑΓΕΣ ΦΕΤΟΣ?

      Διαγραφή
  47. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΕ ΤΙΣ 5ΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. kaltson den skizoyme alla kati allo sas to skizoyme xronia tora. O XORIATHS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. δωσε θαρος στο χωριατη να................ γιαυτο προσεχετε γατακια με μας τους χωριατες.
    γινατε ολοι παριζιανοι ψωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΡΕ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩΩΩ ΜΗ ΤΟ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΙΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΨΟΦΑΤΕ ΓΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑ.....ΜΑΓΑΖΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ...ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. meta to oxo oi xenoi poy legane na arxisoyme kai emeis na toys leme oxo oi xoriates apo do mesa. Na pane sto diko toys sait....giati to ftiaxane?...gia antipraxi?... ante sto kalo apo do mesa more oxouuuuuu

      Διαγραφή
    2. οσο βλεπω τις φατσες των ποδοδφαιριστων μας θα μπενω οσο γραφω atromitos blgspot θα μπενω καταλαβες φιλε μου?
      εσυ απο ποιοα ομαδα μας ερχεσε αλλα σιγα μη γραψεις ρομπα θα γινεις.μπορεις????????

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΜΠ"Ε"ΝΩ ΜΕ "ΑΙ" ΠΑΡΑΚΑΛΩ

      ΕΝΑΣ "ΠΑΡΙΖΙΑΝΟΣ"

      Διαγραφή
  51. σταυρακάκη πες αλεύρι? στο Πύργο σε γηρεύουν, να τις φας να τελειώσουμε με σένα κολωπαίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. pio stayrakaki more entaxi...xesmeno kai grammeno ton exoyn oloi....apo eps mexri opoion fantazese...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. γι αυτο παίρνουν τηλέφωνα στο τζούμα να τον διώξει, επειδή τον έχουν χεσμένο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για αυτο ακριβώς επειδη τον εχουν χεσμενο ψαχνουν χαρτι να σκουπιστουνε και το χαρτι ειναι ο τζουμας. Ο Τζουμας θα το παζαρεψει το θεμα και θα δουμε. Ο καιρος γαρ εγγυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. athlitika nea sti xio se ligo mono enas tha poula.opios katalave katalave.oi alloi asxolithite me to stavrakaki kai an einai kalos i oxi.
    Kalo sas vradi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 8.12 εχεις πλάκα να σε παρω στο καρναβάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ερχομαι!!!! πες ποτε και που
      Υ.Γ. μονο αν εχεις αποκλειστικό σε μοναδικο μεσο ενημερωσης

      Διαγραφή