Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η ώρα Ελλάδος θα πάει 19:00



Εμείς θα ευχηθούμε ολόθερμη επιτυχία (το εννοούμαι) σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της ΕΠΣ Χίου αλλά και στο νέο της Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι καιροί είναι γενικά πολύ δύσκολοι και τα χειρότερα δυστυχώς είναι πίσω. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους ανεξαιρέτως για το καλό του ποδοσφαίρου.

Κατά την ταπεινή μας άποψη, το πρώτο γεγονός που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την ΕΠΣ, από απόψε κιόλας  είναι η παραίτηση του Πανεπιστημίου. Μία ομάδα που αποτελείται από φοιτητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Είναι λυπηρό να απογοητεύονται τα νιάτα (άσχετα αν έχουν δίκιο ή άδικο) ενώ θα πρέπει να καταλαβαίνουμε και την όποια αντίδραση και επαναστατικότητα βγάζουν. Είναι νιάτα, οι φοιτητές μας που βράζει το αίμα τους με ένα διαφορετικό τρόπο και έτσι πρέπει να είναι.

Οφείλουμε σαν μεγαλύτεροι να τους προσεγγίσουμε με άλλο πνεύμα, διάθεση και τρόπο. Δεν είναι μία ομάδα όπως όλες οι άλλες, αλλά με ιδιαιτερότητες. Δεν ξέρουμε τι ενέργειες έχετε κάνει ως τώρα, αν έχετε κάνει. Αλλά ακόμα και αν έχετε κάνει, κάντε ακόμα μία προσπάθεια και δεν θα χάσετε για το καλό και των φοιτητών μας που κάνουν το χόμπι τους ξεφεύγοντας από άλλα μονοπάτια. 


13 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.
    ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oso grigorotera to kleisei toso to kalitero na isixasoyme epitelous. Na teleionoyn oi xenoi enas enas. Mas ftanoun oi ipoloipoi na diabazoyme. Mia xara ta grafoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σένα 5:48 θα σου δώσω μία διαφορετική απάντηση και θα σου βάλω να διαβάσεις δυο σχόλια που μου είχαν έρθει, την περίοδο που υποστήριζα τον Ατρόμητο για την τιμωρία της ποινής των δύο βαθμών και καθυβριζόμουν συνεχώς με τους ρουφιάνους να δουλεύουν άψογα. Λίγο έξυπνος αν είσαι θα καταλάβεις ποιος τα έστειλε και που βρίσκεται τώρα.

    1) ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΝΟΜΘΙΖΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΓΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΤΙΣΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ.
    ΔΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΌΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΟΤΑ, ΓΛΥΦΤΗ ΤΣΙΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

    2) Παρακμιακέ με καταστραμμένη ζωή, θα σου δώσω, εγώ και η παρέα μου ένα μάθημα που θα το θυμάσαι χρόνια, μουνόπανο, έλα στη Χίο και θα τα πούμε πουσταριό, δειλέ, μονο πίσω από μπλογκ ξέρεις να το παίζεις μαγκας, για έλα και θα τα πουμε κότα, πουτάνας γιε

    Αν δεν πείστηκες έχω και ένα τρίτο ακόμα χειρότερο ή μάλλον τρις χειρότερο. Για να ξέρεις πάντως στη Χίο ήρθα και βρέθηκα μαζί του στο ίδιο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα παρατήσω λοιπόν όταν το κρίνω εγώ και αφού πρώτα ολοκληρώσω ένα συγκεκριμένο κύκλο. Κάποτε θα κλείσει, αλλά θα τον κλείσω με τον δικό μου τρόπο. Έτσι όπως αρκετοί ούτε φαντάζονται ούτε μπορούν να φανταστούν.

      Διαγραφή
    2. Θα σου βάλω και κάτι διαφορετικό να διαβάσεις για να εμπλουτήσεις τις γνώσεις σου καθώς ακόμα είναι κάπου κρεμασμένο στο νετ. Αυτό που θα διαβάσεις λέγετε "διακύρηξη". Σαν αυτό περίπου που έκανε ο 6:40 αλλά σε άλλο επίπεδο.

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

      "...Ακούστε μάγκες... Εμείς είμαστε όποιοι θέλουμε... Τι ζόρι τραβάτε... Πολλά e-mail μαζεύτηκαν για το ποιοι είμαστε... και μας ζαλίσατε.. για το που ξέρουμε το ένα και που ξέρουμε το άλλο... Αρχικά να πούμε ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι... και δεν τους λογαριάζουμε αυτούς, που το παίζουν δήθεν δημοσιογράφοι... Απλοί πολίτες είμαστε παιδιά που εκβιάζουμε για να κομίσουμε... Το μόνο που κάνουμε είναι να ανεβάζουμε όσες ειδήσεις μαθαίνουμε και να γράφουμε ότι μας συμφέρει... Εμείς απλά βάζουμε θέματα στο τραπέζι, στο κρεβάτι στη ντιβανοκασέλα... σχολιάζουμε και θέτουμε ερωτήματα... Και για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση παιδιά, ότι μας μεταφέρουν δεν τα υιοθετούμε όλα... Απλά τα δημοσιοποιούμε εμείς ανεξάρτητα αν είναι αλήθεια ή ψέμματα, γιατί έτσι μας κάνει κέφι...Αυτά... Απλά δεν θα μάθετε ποιοι είμαστε γιατί απλά, θέλουμε να εκβιάζουμε με την ησυχία μας....και δεν θέλουμε να μας συνδέσετε με κανέναν... Το (......), δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο... Δεν έχουμε ονόματα, κλάνουμε απλά και όποιος τη μυρίσει, δεν ταυτιζόμαστε με κανέναν. Και προς Θεού, αν έχετε κάποιο σχόλιο ή απάντηση σχετικά με κάποια ανάρτηση όχι ότι μας νοιάζει.. άλλα αν δε βαριέστε στείλετε e-mail, στο (......)..."

      Διαγραφή
    3. Συμπτώσεις τραγικές δηλαδή σε διαφορα όταν το νετ ειναι "ανεξελεκτο".

      Διαγραφή
  4. φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.55 εισαι λίγο ρατσιτσής.... εεεεεεεε??????
    λούλη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτα που λες στο 7.13 αν τα έστελνες στο ηλεκτρονικό έγκλημα θα είχαμε πραγματικά πολύ γέλιο
    τοτε να δούμε οι σαπιομαγκες τι θα εκαναν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποια διαφάνεια και για ποια αξιοκρατεία μιλάει ο κύριος Παπανδρέου; Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο "Καναλάρχης", διαδίδει παντού, ότι είναι ο εκλεκτός του Προέδρου και ότι ο ίδιος δεν θέλει να θέσει υποψηφιότητα εκ νέου, στις επερχόμενες εθνικές, αλλά τον πιέζει ο Πρόεδρος.
    Και εάν όντως ο "Υποψήφιος", έχει δίκαιο σε όσα λέει. Δεν θα πρέπει να απολογηθεί ο ίδιος ο κύριος Παπανδρέου για την προσωπική του, όπως ακούγεται, επιλογή;
    Από τη μία δηλαδή, δεν θέλει σχέσεις εξάρτησης με τα ΜΜΕ και από την άλλη τα έχει μέσα στο ίδιο του το ψηφοδέλτιο; Πάντως, τα είπαμε με το γάντι δε μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει. Είδατε βάλαμε τη φωτογραφία του καναλάρχη, αλλά δεν λέμε το όνομά του. Εμείς δεν είμαστε εκβιαστές, δεν είμαστε ότι κι ότι. Εμάς μας νοιάζει η ...αλήθεια και η τσέπη μας. Όχι φυσικά να καταστρέψουμε ανθρώπους.
    Διαβάστε μας και εμείς πάντως δε θα ...χάσουμε. Θα τα τσεπώσουμε.
    Δεν μας τα λες καλά Γιώργο.
    Αναρτήθηκε από ........στις Πέμπτη, Μαΐου 21, 2009 Δεν υπάρχουν σχόλια:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EINAI SE ENA BLOG GRAMMENA TOY OPOIOY TO ONOMA EINAI YO IDIA ME ENA SAIT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. POIO BLOG EINAI GIA PEITE NA MATHOYME KAI MEIS NTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή