Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η βαθμολογία της 18ης αγωνιστικής μετά τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής.

Ο Πύργος μηδενίστηκε και του αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί, με το συμπέρασμα να συνάδει στο ότι δεν είχαμε "επεισόδια μεγάλης έκτασης ή ιδιαίτερης σοβαρότητας" (Π.Κ. άρθρο 15 παρ.8γ)....

9 σχόλια:

  1. ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΜΑΛΑΚ....
    ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ....ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. min stenaxorite enan apo toys eklektoys.ntropi sas axaristoi kai ziliarides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρατηρηση και όποιος καταλάβει
    Ο blogger θέλει να πει ότι έπρεπε να τιμωρηθεί επιπλέον ο Πύργος βάση του αρθρου 18 παρ 8γ του Πειθ. Κώδικα της ΕΠΟ που κάποιοι έλεγαν πως θέλουν να εφαρμόζεται πάντα.Τώρα μπαίνει το ερώτημα:τα επεισόδια ηταν μεγάλης έκταση και ιδιαιτερης σοβαρότητας ή όχι?
    Αν ήταν, κακώς η πειθ. επιτροπη δεν τιμώρησε παραπάνω.
    αν δεν ήταν γιατί ο διαιτητής διαίκοψε τον αγώνα? οπότε χίλια δίκια να διαμαρτυρεται ο Νικολαϊδης και το Πυργί(περσινη περίπτωση Ατρομητος _Ομηρος).διαλεχτε και πάρτε ότι σας αρέσει.Μόνο μην τα συνδέσεται με τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι δουλευουν για τον Σταυρακάκη. Μιλάμε για τρελλές γκάφες και βλακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:35 ενα θα σου πω.Δυστυχως για σενα και τους πραγματικους ξερόλες και αλλαθητους ταυτοχρονα, υπαρχει και το internet και βρισκεις ότι μα ότι θες.
    Υπομονή και θα χει πολυ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti egine re paidia?vgike o patriarxis na iperaspisti ton Pyrgo kai to neo filo tou?arxisame dinamika ti nea tetraetia

    ΑπάντησηΔιαγραφή