Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Άτλας – Ατρόμητος 0 – 5



Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες. Η ομάδα μας χωρίς να πιάσει σπουδαία εμφάνιση αλλά εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες της αντιπάλου ομάδας, κατάφερε να προσθέσει άλλη μία ευρεία σε γκολ νίκη, φθάνοντας τα 70 γκολ ενεργητικό.

Η ομάδα του Άτλα προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να προβληματίσει την άμυνα του Ατρομήτου. Οι φάσεις του ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, στο 1ο ημίχρονο από λάθος του Σάλβια όταν δεν συγκράτησε σταθερά την μπάλα και στο 2ο από δύο στημένες φάσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκόλ :

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

1’ με το καλημέρα ανοίγει το σκόρ όταν από κόρνερ του Καρανικόλα, η μπάλα φθάνει στον Σ.Σούκα που στο ύψος της μεγάλης περιοχής πιάνει την σέντρα σούτ και με προβολή ο Νύκτας την σπρώχνει στα δίχτυα για το 0-1.

12’ σέντρα του Παπαγιαννάκη, κεφαλιά του Μουλάκη στα χέρια του Κουνέλη.

21’ δυνατό σούτ του Σ.Σούκα έξω από την περιοχή, διώχνει ο Κουνέλης.

32’ από φάουλ πλάγια δεξιά του Σ.Σούκα, πηδάει στην μικρή περιοχή ο Μουλάκης και προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2.

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Άτλας ξεκίνησε πιέζοντας ψηλά προσπαθώντας να αλλάξει την ροή του αγώνα κι εκμεταλλευόμενος την πρόσκαιρη χαλαρότητα της ομάδας μας. Έτσι όμως έδωσε χώρους στους γρήγορους επιθετικούς μας να εκμεταλλευτούν τα κενά στην άμυνα, δημιουργώντας φάσεις και γκόλ.

55’ ατομική προσπάθεια Νύκτα, μπαίνει στην περιοχή αλλά αργεί να πλασάρει και τον κοντράρουν οι αμυντικοί.

57’ από πλάγια δεξιά δυνατό σούτ του Μουλάκη αποκρούει εντυπωσιακά ο Κουνέλης σε δύο χρόνους, και στην επαναφορά νέο δυνατό σούτ του Σταματελόπουλου ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

58’ πάσα Νύκτα και τετ α τετ του Π.Σούκα μπλοκάρει ο Κουνέλης.

59’ κόρνερ Σταματελόπουλου στο 2ο δοκάρι κεφαλιά Δασκάλου αμαρκάριστος δίπλα από το κάθετο δοκάρι, άουτ.

68’ από σούτ έξω από την περιοχή του Σ.Σούκα, η μπάλα στρώνεται στον Μουλάκη που προτιμάει να πατήσει στον Π.Σούκα, αλλά τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί και διπωχνουν.

69’ κάθετη μπαλιά του Σίμου στον αδελφό του, προλαβαίνει την έξοδο του Κουνέλη και περνώντας την μπάλα κάτω από το σώμα του γράφει το 0-3.

72’ υποδειγματική αντεπίθεση από κόρνερ του Άτλα, ο Σ.Σούκας πασάρει στον Μουλάκη, αυτός με τη σειρά του γυρίζει παράλληλα στον επερχόμενο Π.Σούκα, πάλι τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί του Άτλα.

77’ σέντρα του Καρανικόλα, κεφαλιά Νύκτα μ’επαφή με τον Κουνέλη, σφυρίζει φάουλ ο διαιτητής.

85’ ωραία προσπάθεια του Μουλάκη από δεξιά, αλλά το σούτ που επιχείρησε από πλάγια, ψηλά άουτ.

87’ νέα προσπάθεια από δεξιά του Μουλάκη, νέο σούτ αλλά αυτή τη φορά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

88’ παράλληλη μπαλιά Κρητικού με εξουδετερωμένο τον Κουνέλη, εύκολα το πλασέ ο Π.Σούκας και 0-4.

90+3’ κι ενώ περίμεναν την λήξη, σε πλάγια μπαλιά του Κρητικού απ’ευθείας το πλασέ ο Μουλάκης, δοκάρι και μέσα κάνοντας το 0-5 με το 2ο προσωπικό του γκόλ και 70ο της ομάδος μας. Ο διαιτητής σφύριξε αμέσως μετά.

Εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή χωρίς προβλήματα.

Ατρόμητος (Γ. Σούκας) : Σάλβια, Δασκάλου, Κρητικός, Κύλης,  Καρανικόλας, (Τομάζος), Παπαγιαννάκης (Σταματελόπουλος), Σούκας Σ., Γεωργούλης, Νύκτας (Ποδιάς), Σούκας Π., Μουλάκης, Γεωργιάδης, Μίζερος, Ναρλιάν, Τσόφλιας.

Υ.Γ.
Έγινε ένα γεγονός παρουσία αρκετών ανθρώπων, για το οποίο γεγονός απαιτείτε η δέουσα προσοχή για ευνόητους λόγους. Κατόπιν, ακούστηκαν από επιτήδειους διάφορα, τα οποία ειλικρινά απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα.

Θα προσθέσουμε το ότι  η πείρα δείχνει πως είναι τεράστιο σφάλμα να νομίζει κάποιος ότι είναι άτρωτος, οπότε θα μπορεί εσαεί να λειτουργεί ασύδοτα και επικίνδυνα.  

Τέλος, θα απευθυνθούμε έγκαιρα σε κάποιους άλλους και θα τους ζητήσουμε να ξανασκεφτούν τον ρόλο τους και την συνύπαρξη τους με αυτούς, οι οποίοι εκφράζονται με τον αντίθετο ακριβώς τρόπο από αυτόν που υποτίθεται ότι κλήθηκαν να «υπηρετήσουν».

Για την ώρα δεν ξέρουμε για ποιούς το λογαριασμό θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Το βέβαιον είναι ότι θα μάθουμε τάχιστα και θα τους το πούμε ανοιχτά.

7 σχόλια:

  1. ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ρε γιωργο πηγαινες γυρευοντας κ συ ......εχεις καταντησει να σε μισει η μιση χιος με αυτα που γραφεις....τω ρα να προσεχεις να μην ανεβεις απο αγιο γιωργη μερια γιατι ακουω οτι κ εκει ειναι πολυ θυμωμενοι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φιλε για πες απο που εισαι και τα ξερεις ολα αμπαλε.
    Γιατι εγω ειμαι απο κει δεν ακουω τπτ.
    Πετατε την μπαρουφα σας και νομιζετε οτι αναβετε φωτιες.
    ΕΞΥΠΑΝΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apokliete na se giati an hsoyn tha vlepes ti gelia kanane oloi ma oloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις το θυμο που εγραψες απο τα γελια που επισης εγραψες τοτε τι το συζηταμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή