Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Pre Game: Ατρόμητος - Όμηρος

Γήπεδο Αγ. Γεωργίου, ώρα 7:30 σχεδόν βράδυ, οι προβολείς ανάβουν και σιγά-σιγά φωτίζουν σχίζοντας το πυκνό σκοτάδι της νύχτας κι οι γνώριμες φιγούρες καταφθάνουν…


Σύνολο 22 ποδοσφαιριστές.

Το «Λιμνί» ξανά στις δόξες του.

Η προπόνηση ξεκινάει, οι οδηγίες συγκεκριμένες κι ο καιρός να θέλει να αλλάξει το σκηνικό.

Αμ δε, η δυνατή βροχή αποδείχτηκε λίγη για να την σταματήσει.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές με κέφι, όρεξη και καλή διάθεση άκουγαν κι εκτελούσαν τις οδηγίες του κόουτς χωρίς να υπάρχει καμία σκέψη για εγκατάλειψη, ακόμη κι ο τιμωρημένος Νιάκας παρών δείχνοντας τον στόχο. Ο στόχος βέβαια ένας, κοντινός…

Η μπάλα στο βρεγμένο τερέν να κάνει τα δικά της παιχνίδια, δυσκολεύοντας αμυντικούς και τερματοφύλακα, αλλά μία παραπάνω προσπάθεια κι όλα αντιμετωπίζονταν.

Αν εξαιρέσουμε τον Νιάκα που θα εκτίσει ποινή 4 αγωνιστικών για τα «καπρίτσια» του Σταφίδα, κανένα άλλο πρόβλημα δεν δείχνει ικανό να μειώσει την αγωνιστικότητα των παικτών μας για το ντέρμπυ που έρχεται.

Κυριακή 2/12/2012 ώρα 3:00 μμ στο «Λιμνί»
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΜΗΡΟΣ

Περιμένουμε τις κερκίδες γεμάτες από χωριανούς μας κι όχι από κοντοχωριανούς μας μιας κι η έδρα επιτέλους γύρισε εκεί που θέλαμε.

Διαιτητής ο Επιτροπάκης (σύμπτωση ε?) με βοηθούς τους Πετρίδης-Καρράς.


3 σχόλια:

  1. Mallon mperdeytika...se pio sait toy atromitou mpika? sto episimo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο κ Ραπτακη , μας ενημερωνετε με τον καλύτερο τροπο. συνεχίστε γιατι το σαιτ που προπαθουν να φτιαξουν θα ειναι μια απο τα ιδια. θα εχει την τυχη που εχουν αυτα που εμφανιζονται στο δεξι μερος της οθονησ και γραφουν οτι ενημερώνονται πριν 1βδομαδα πριν 2, 3 βδομαδεσ και παλι μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο σύλλογος φίλων Γιώργου Ραπτάκη, τον συγχαίρει για τις αποκλειστικές φωτογραφίες απο την προπόνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή