Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ατρόμητος – Βαρβασιακός 6 - 1



Καθαρή και δίκαιη νίκη για την ομάδα μας, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μας μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια στις αποτυχίες και με πολύ διάθεση και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους, ευχαρίστησαν τους φιλάθλους που ήρθαν να δουν το παιχνίδι.

Η ομάδα του Βαρβασιακού, προσπαθούσε με μακρινές μπαλιές να βρει τους γρήγορους επιθετικούς της, ώστε να δημιουργήσει καταστάσεις στην εστία του Ατρομήτου.

Η ομάδα μας φόρεσε τη νέα εμφάνιση, η οποία είναι προσφορά της κας Ξενιά, εις μνήμη του συζύγου και χωριανού μας Στέλιου.

Τα γκόλ :
12’ από δεξιά σε σέντρα του Καρανικόλα, αφού πέρασε η μπάλα από τον Νύκτα στο ύψος του πέναλτι, έφτασε στον Γκιάλη που από πλάγια αριστερά στην κλειστή γωνία του Ανδρεάδη για το 1-0.

35’ σε κλέψιμο της μπάλας από αριστερά και σούτ του Γκιάλη έξω από την περιοχή, ασταθής απόκρουση του Ανδρεάδη, ο επερχόμενος Μουλάκης δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα δίχτυα 2-0.

43’ από πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή ο Σταματελόπουλος κινείται παράλληλα της περιοχής και με δυνατό τεχνικό σούτ στην απέναντι γωνία του ΒΑΟ 3-0.

46’ εκτέλεση φάουλ του Σταματελόπουλου με σέντρα, στο πέναλτι βρίσκει τον Μουλάκη που με κεφαλιά σκοράρει για το 4-0.

54’ σε γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από αριστερά, συρτή σέντρα του Γκιάλη παράλληλα πετάγεται ο Νύκτας (κλασική κίνηση) με πλασέ 5-0.

68’ κάθετη μπαλιά του Σ.Σούκα στον αδελφό του Παντελή, τσιμπάει την μπάλα αποφεύγοντας την έξοδο του τερματοφύλακα, αλλά ανατρέπεται κι ο Ευστρατίου δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Μουλάκης κάνοντας χατ-τρικ και 6-0.

77’ σε κάθετη μπαλιά, ο Μπάλιου με γυριστό σούτ από το ύψος της περιοχής πλασάρει εύστοχα τον Σάλβια κάνοντας το τελικό 6-1.

Ευκαιρίες έκανε ακόμη αρκετές και στα 2 ημίχρονα η ομάδα μας με πρωταγωνιστές το τρίο Μουλάκη-Νύκτα-Π.Σούκα

Δοκάρια από ένα για κάθε ομάδα, στο 1ο ημίχρονο για τον Ατρόμητο και στο 2ο ημίχρονο για τον ΒΑΟ.

Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου) : Σάλβια, Τομάζος, Ναρλιάν, Γκιάλης, Γεωργούλης, Σταματελόπουλος, Σ.Σούκας,  Καρανικόλας, Μουλάκης, Π.Σούκας, Νύκτας, Μυλωνάς, Τώρας, Σέργης, Τσόφλιας, Δασκάλου, Σ.Ποδιάς.

7 σχόλια:

  1. ξεψυχας θα το κλεισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν μας στείλουν θα βάλουμε ελπίζω μόνο πριν "ξεψυχησουμε" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσα γκολ εχει ο στεφανος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://atromitosags.blogspot.gr/search/label/%CE%A3%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%81

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ GR ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΚΟΜΗ??
    ΔΕΝ ΞΕΨΥΧΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!
    ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
    ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ........ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή