Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ατρόμητος - Λαίλαπας 5-1



Επιβλητική νίκη με 5-1 πέτυχε ο Ατρόμητος απέναντι στην ομάδα μας στο Στάδιο Αγίου Γεωργίου την περασμένη Κυριακή. Οι περσινοί πρωταθλητές ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, από την ομάδα μας, που κρατήθηκε στο παιχνίδι για ένα μόνο ημίχρονο (1-1 σκορ ημιχρόνου). Ο Λαίλαπας παρατάχθηκε για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του με 5 ποδοσφαιριστές στην άμυνα (Μονιός, Πολίτης, Νύκτας, Γαλάνης και Μπουγιούκας) με προφανή σκοπό να περιορίσει την πολύ καλή επιθετική γραμμή του Ατρομήτου, ενώ ο Ζαννίκος αγωνίστηκε, μετά από πολύ καιρό, στην κορυφή της επίθεσης, στην προσπάθεια να δημιουργήσει, με την ταχύτητά του, πρόβλημα στον αντίπαλο κατά τις αντεπιθέσεις. Οι πρωταθλητές είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, και πίεζαν από την αρχή την ομάδα μας που είχε αμυντικό προσανατολισμό, ενώ από νωρίς (9΄΄) μπήκαν μπροστά στο σκορ από ένα λάθος της άμυνας. Η υπεροχή του Ατρομήτου, στη συνέχεια, δεν απέφερε δεύτερο γκολ και μάλιστα ισοφαρίστηκε από ένα εξαιρετικό γκολ του Ζαννίκου στο 26΄΄ που ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας που πατούσαν πλέον καλύτερα στο γήπεδο. Αυτό, όμως, κράτησε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένος να καθαρίσει νωρίς το ματς, που αν δεν το έκανε, σίγουρα θα λειτουργούσε εις βάρος του στη συνέχεια. Και δυστυχώς για την ομάδα μας το πέτυχε. Με γκολ του Μουλάκη (13΄΄) και Νύκτα το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 3-1 στο 61΄΄. Ο Λαίλαπας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ στις ευκαιρίες που δημιούργησε στο 63΄΄ και στο 74΄΄, και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Με 2 εκπληκτικά τέρματα από σουτ έξω από την περιοχή του Γαρδίκη στο 80 (Σούκας) και στο 87 (Καρανικόλας) ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-1, αποτέλεσμα πέρα για πέρα δίκαιο με την εικόνα που παρουσίασαν οι 2 ομάδες. 

 
Το φιλμ του αγώνα όπως το είδαμε εμείς (Λαίλαπας):
9΄΄ ΓΚΟΛ: Σε αντεπίθεση του Ατρόμητου, ο Γαλάνης κάνει λάθος κεφαλιά σε σέντρα που γίνεται από τα αριστερά, με αποτέλεσμα ο Κ. Νύκτας να γίνει κύριος της μπάλας, να τριπλάρει το Γαρδίκη, που είχε βγεί για να τον προλάβει, και να πλασάρει: 1-0.
12΄΄Σέντρα από δεξιά για τον Ατρόμητο. Το Νο 9 παίρνει την κεφαλιά εντός της περιοχής του Γαρδίκη, αλλά καταλήγει μόλις άουτ.
14΄΄Σουτ εντός περιοχής για τον Ατρόμητο, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γαρδίκη.
24΄΄ Μακρινή πάσα από δεξιά για το αριστερό εξτρέμ του Ατρόμητου που σεντράρει στην περιοχή του Λαίλαπα. Το Νο 9 του Ατρόμητου αστοχεί προ του άδειου τέρματος του Γαρδίκη που είχε βγει στο πρώτο δοκάρι.
26΄΄ ΓΚΟΛ: Ο Ντάικο πασάρει στο Ζαννίκο, που βγαίνει από δεξιά, περνάει το αριστερό μπακ των αντιπάλων, και επιχειρεί τεχνικό σουτ στο αριστερό Γ της εστίας του Ατρομήτου. 1-1! Εκπληκτικό γκόλ!
49΄΄ Ο Α. Πιτσικούλης, από κάθετη πάσα του Ζαννίκου, βγαίνει τετ α τετ και επιχειρεί συρτό σουτ. Με τα πόδια βγάζει ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.
51΄΄ Τετ α Τετ ο Μουλάκης από αριστερά, σουτάρει ανενόχλητος, πολύ καλή επέμβαση Γαρδίκη.
58΄΄ ΓΚΟΛ: Σουτ εξ επαφής του Μουλάκη, μετά από σέντρα από δεξιά 2-1.
59΄΄ Δοκάρι για τον Ατρόμητο από σουτ του Π. Σούκα εντός της περιοχής του Γαρδίκη.
60΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: Στη θέση του Ντάικο ο Σταμέλος.
61΄΄ ΓΚΟΛ: Κόρνερ για τον Ατρόμητο από αριστερά. Κεφαλιά του Νύκτα εξ επαφής 3-1 για τους πρωταθλητές.
63΄΄ Μακρινή μπαλιά στον κενό χώρο από τον Πολίτη για το Ζαννίκο, που περνάει τους αμυντικούς σαν σταματημένους, τριπλάρει και τον τερματοφύλακα και σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα πάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά κοντρολάρει και επιχειρεί νέο σουτ, που βγάζει με τα πόδια, πάνω στη γραμμή, αμυντικός του Ατρόμητου.
74΄΄ Σέντρα Ζαννίκου από αριστερά για τον Α. Πιτσικούλη, που κοντρολάρει μέσα στην περιοχή, αποφεύγει τον αμυντικό, αλλα. κάνει «τσαφ» και αποκρούει εύκολα ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.
78΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: Ο Αργυριάδης στη θέση του Μακρινού.
80΄΄ ΓΚΟΛ: Εκπληκτικό γκολ για Σίμο Σούκα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Λαίλαπα.: 4-1.
83΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: Στη θέση του Ζαννίκου περνάει ο Λιόβαρης.
85΄΄ Αντεπίθεση για τον Ατρόμητο, με το σουτ του Μουλάκη να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Γαρδίκη.
87΄΄ ΓΚΟΛ: Εξαιρετικό σουτ Καρανικόλα έξω από την περιοχή του Λαίλαπα: 5-1!

7 σχόλια:

  1. Ξενέρωτοι θα είσαστε αφου δεν μπορείται να τον ακολουθείσετε.
    Που πάτε ρε Καραμήτροι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 40 atromitoi.gr ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
    ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ BLOG.
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ
    ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SE LIGES MERES atromitos .gr opos palia otan h omada dieprepe kai thn d iabaza osh thn agapoysan
    kai o xyxakias na paei apoky poy eirue


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμην και ποτε αδελφια ο Ατρομητος να αποκτησει επίσημη φωνή. Με την ευχή μας ετσι ωστε να μεγαλωσει κι αλλο η ομαδα και να νοικοκυρευτει ακομα περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia esena pou les tous agiorgousous karamitrous kai oti eimaste mono gia kafeneia tote pou ipirxe to atromitos.gr esi den ikseres ti einai to internet ante geiaaaa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή