Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ατρόμητος ΑΓΣ – Ηρακλής Θ. 4 - 1

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, η ομάδα μας κέρδισε τον Ηρακλή Θυμιανών με σκόρ 4-1. 

4’ σε σύγχυση στην άμυνα του Ηρακλή μέσα στην μικρή περιοχή απέτυχαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα κατά σειρά, Σέργης, Μουλάκης, Κύλης.

8’ δυνατό σούτ του Σταματελόπουλου πάνω από τα δοκάρια του Χαβιάρα.


21’ σέντρα από αριστερά του Σταματελόπουλου, πετάγεται ο Σέργης και με προβολή γράφει το 1-0.


34’ με ωραία ενέργεια ο Καρανικόλας ελευθερώνεται και πασάρει κάθετα στο κέντρο της περιοχής του Ηρακλή κι ο Σέργης με ωραίο πλασέ κάνει το 2-0.


Αυτό ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στο 50’ από δεξιά βαθιά μπαλιά του Γούτη, στο ύψος του πέναλτι, ο Παπαγιαννάκης στην προσπάθεια να διώξει, στέλνει την μπάλα στο Γ του Σάλβια, που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα 2-1.

65’ ένα-δύο Μουλάκη Σέργη, ο τελευταίος σουτάρει από πλάγια δεξιά, μόλις λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

73’ φάουλ από δεξιά το εκτελεί ο Καρανικόλας, πετάγεται ο Σέργης στην καρδιά της άμυνας του Ηρακλή και με κεφαλιά κάνει χάτ-τρίκ και το 3-1.

85’ σέντρα του Ξύδα από δεξιά, σούτ του Φρατζέσκου από πλάγια, αποκρούει ο Σάλβια και αμέσως δίνει για την αντεπίθεση στον Σ.Σούκα που πασάρει στον Μουλάκη κι αυτός από πλάγια με δυνατό σούτ νικάει τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και γράφει το 4-1.
Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου) : Σάλβια, Τομάζος, Κύλης (Φλουράς), Γκιάλης, Γεωργούλης, Παπαγιαννάκης (Αττώνης), Σούκας Σ., Καρανικόλας, Μουλάκης, Σταματελόπουλος (Νιάκας), Σέργης, Δασκάλου, Μίζερος, Σταθάκης, Τώρας.

Ηρακλής (Ξύδας) : Χαβιάρας, Τέττερης, Τσαγκέτος, Παραδείσης, Μπαλής, Ζαμπετάκης, Φουσφούκας (Τακτικός), Μπούλης (Bollena), Μάμμας (Φρατζέσκος), Γούτης, Ξύδας, Ζάτσε, Σαββίδης, Αφενδής, Ζώης.

Μερικές φωτογραφίες κι από την απονομή του πρωταθλήματος 2011-12

1 σχόλιο: