Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ατρόμητος - Δόξα 6-0 (κύπελλο)


Με το δεξί μπήκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του νέου έτους ο πρωταθλητής Ατρόμητος, νικώντας με 6-0 την Δόξα για τον θεσμό του κυπέλλου.

Οι παίκτες της ομάδας μας ακούνε με προσοχή τις εντολές του προπονητή μας 



και ξεκινάνε προθέρμανση




το ίδιο κάνουν και οι παίκτες των φιλοξενουμένων




ο διαιτητής μαζεύει τις 2 ομάδες και εισέρχονται στο γήπεδο για να ξεκινήσει ο αγώνας



Φάσεις και γκόλ :
12΄κλέψιμο της μπάλας από τον Νιάκα στο κέντρο του γηπέδου και διαγώνια μπαλιά στο κέντρο της άμυνας της Δόξας, ο Π. Σούκας προλαβαίνει τον τερματοφύλακα και περνάει την μπάλα κάτω από το σώμα του γράφοντας το 1-0 κι ανοίγοντας τον λογαριασμό του.
14΄Σέργης, Νιάκας το ένα-δύο, πλασέ του 2ου , μόλις άουτ.
23΄συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Σ. Σούκα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
25΄ελιγμός του Σταματελόπουλου μέσα στην περιοχή, τον ανατρέπει ο Βρακόπουλος, κίτρινη και πέναλτι από τον διαιτητή. Εκτέλεση από τον Π. Σούκα γκόλ αλλά επανάληψη δείχνει ο διαιτητής, το ξαναεκτελεί ο Παντελής γράφοντας το 2-0.

27΄διαγώνια μπαλιά του Γκιάλη στον Σταματελόπουλο, στην μικρή περιοχή κοντράρεται με τον τερματοφύλακα, χάνεται η ευκαιρία.
30΄Φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτελεί ο Σ. Σούκας δυνατά, με το γόνατο απόκρουση του τερματοφύλακα, στην επαναφορά ο Σταματελόπουλος πλασέ, δίπλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι.
37΄κάθετη μπαλιά του Νιάκα στον Καρανικόλα, τον βγάζει τετ-α- τετ με τον τερματοφύλακα, τον περνάει αλλά τον ανατρέπει, κόκκινη και πέναλτι το οποίο αναλαμβάνει και το εκτελεί ο Π. Σούκας, γράφοντας το 3-0 με χατ-τρικ.
48΄συρτή σέντρα από δεξιά του Καρανικόλα, στο 1ο δοκάρι με προβολή ο Νιάκας κάνει το 4-0.

60΄κάθετη μπαλιά του Γκιάλη στον Π. Σούκα, πλασέ στην κίνηση και 5-0 με το 4ο προσωπικό του γκόλ.
75΄λάθος γύρισμα Δασκάλου στον Σταθάκη, κλέβει την μπάλα ο Ψυχής, πλασάρει όμως αδύναμα και δίνει την ευκαιρία στον τερματοφύλακα με 2πλή προσπάθεια να πιάσει την μπάλα.
86΄στο κέντρο του γηπέδου ο Νιάκας «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι περνώντας 2 παίκτες κι απέναντι στον τερματοφύλακα δεν δυσκολεύτηκε να τον πλασάρει και να γράψει το τελικό 6-0.

Η Δόξα από το 38 έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα, κι ο Ατρόμητος επίσης από το 71 όταν αποχώρησε ο Π. Σούκας τραυματίας έχοντας κάνει ήδη και τις 3 αλλαγές.



Να αναφέρουμε ότι ο Μουλάκης δεν αγωνίστηκε καθότι έχει να εκτίσει ποινή που χρωστά από πέρσι. 


Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου) : Σταθάκης, Τομάζος, Κύλης (Παπαγιαννάκης), Γκιάλης, Δασκάλου, Νιάκας, Σούκας Σ., Καρανικόλας (Φλουράς), Σέργης (Μίζερος), Σούκας Π., Σταματελόπουλος, Γεωργούλης, Σάλβια, Αττώνης, Τώρας.

Δόξα (Βαρριάς) : Μπλάτης, Σπύρου, Φαρμάκης, Βρακόπουλος, Χναράκης, Παπουτσέλης, Γκάγκας (Στουπάς), Ντομάτας (Κιάφα), Ψυχής, Παπακυριάκος, Καντηλώρος (Συριώδης), Μονιός, Γάνος, Μόσχος, Κίνδυλας
 

1 σχόλιο:

  1. παιδια συγχαρητηρια μπηκατε με το δεξι στο γηπεδο μας!ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή