Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σαρρής – Γκαγκάτσης 34-16…ως τώρα


Στις 6 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Αλιεύοντας δημοσιεύματα για το θέμα, προκύπτει ότι με τις μέχρι στιγμής τάσεις, ο κύριος Σαρρής θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ε.Π.Ο., γεγονός που προσωπικά του εύχομαι ολόψυχα.


Ο  κύριος  Σαρρής υποστηρίζει ότι έχει έγγραφη στήριξη περίπου 34 ενώσεων (ο αριθμός που απαιτείται είναι 29). Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και βάσει δημόσιων τοποθετήσεων, την υποψηφιότητα Σαρρή στηρίζουν οι ΕΠΣ Ζακύνθου, Ξάνθης,  Δράμας, Καβάλας, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Τρικάλων, Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Χίου, Σάμου, Λέσβου, Τρικάλων, Κορίνθου, Χανίων, Ρεθύμνου, Super League.

Mε τον Β. Γκαγκάτση είναι υπέρ οι ΕΠΣ Κιλκίς, Λακωνίας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Μακεδονίας, Πέλλας, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Αρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Beach Soccer,  Ηρακλείου, Λασιθίου.

Την κούρσα εγκατέλειψε πριν το  ζέσταμα, ο Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του Γκαγκάτση, άσχετα αν στο παρελθόν οι δύο τους είχαν ανταλλάξει πικρά λόγια, στα χρόνια της λεγόμενης «παράγκας», με τον Ψωμιάδη να κατηγορεί τον Γκαγκάτση. Πως αλλάζουν οι καιροί ε? Δηλαδή τα συμφέροντα.

ΡΑΠΤΑΚΗΣ Γ.

6 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΥΡΙΞΗ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10.10
    μην τους κλαις αυτους του Ατρόμητου, έχουν Σαρρή μαζί τους, τον τύπο τον κανονικό της Χίου μαζί τους εννοώ τον Σταυρακάκη, πως να μην κάνουν πάρτι προπαγάνδας
    τι να βρουμε οταν τα ανακαλύπτουμε εμεις παει είναι αργά έχει πετάξει το πουλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα
    τα'λεγα - δεν τα'λεγα κόουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε κακομοίρηδες, που δεν βλέπετε πέραν της μύτη σας
    γράψτε 2 σχόλια κι εσείς να δείξετε την στήριξή σας σ'εναν άνθρωπο που κατάγεται από την Χίο, να αισθανθεί ότι έχει τη στήριξη του ποδοσφαιρικού κόσμου του νησιού του
    κι αφήστε τις θεωρίες συνωμοσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 34 λες ο Σαρρης εγω διαβαζω 21! Στο δρομο χαθηκαν οι υπολοιποι 13?
    15 λες για Γκαγκατση, εγω διαβαζω 17!
    Ξαναπανε σχολειο καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχει μια εφημεριδα που λεγετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ισως την εχεις ακουσει. Πες και σε αυτους να ξαναπανε σχολειο

    http://news.kathimerini.gr/4Dcgi/4Dcgi/_w_articles_sport_1_08/09/2012_494749

    ΑπάντησηΔιαγραφή