Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Βαθμολογία 1η αγωνιστική

Ατρόμητος και Καρυές ξεκίνησαν με -2 βαθμούς

6 σχόλια:

  1. Πόσο πίκρα κουβαλάς πουλάκι μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαι ένας εκπληκτικά ανεξάρτητος αναγνώστης του blog εδώ και περίπου 1 χρόνο και πραγματικά μπορώ να πω ότι έχω βαρεθεί να τσακώνεστε και να λέτε χαρακτηρισμούς ο ένας στον άλλο.αναρωτιέμαι αν πραγματικά σε ένα πρωτάθλημα τοπικού πρωταθλήματος σε τέτοιες εποχές στην ελλάδα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τσακώνονται για το αν νίκησε νόμιμα ή οχι η ομάδα του χωριού τους. και ας δεχτώ ότι νίκησε δίκαια η δική τους και αδικήθηκε το διπλανό χωριό..ας το δεχτώ.αυτό που κάνεις είναι να μπεις σε ένα ιστολόγιο και να κράξεις τον άλλο;και στην τελική ο πρωταθλητής Ά κατηγορίας στη Χίο τι προνόμια έχει; Να πάει ΄Δ εθνική και σε κάθε αγωνιστική να δέχεται 2-3 γκολ και να είναι ικανοποιημένη; και είναι και λογικό να δέχεται 2-3 γκολ αφού ένας ποδοσφαιριστής για να αποδόσει δε μπορεί να ταξιδεύει 8 ώρες και να αλλάζει σχεδόν μέσα στο πλοίο και μετά να παίζει αγώνα και να έχει ο οποιοσδήποτε απαιτήσεις από εκείνον. Και για να καταλήξω να πω ότι: ένας ποδοσφαιριστής (επαγγελματίας, αφού πληρώνονται οι περισσότεροι) Ά κατηγορίας στη Χίο δεν έχει κανένα κίνητρο να βγει πρώτος στην βαθμολογία. Αφού και να βγει δεν του προσφέρεται το κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI ALLOI EYTYXOS POY KANANE EROTHSH GIA TOYS MEION DYO BATHMOYS KAI MAS PLHROFORISANE GIATI EMEIS DE JERAME. DE PAIZONTAI TA ATOMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:09 μ.μ. τα λες σωστα αν οχι ολα τα πιο πολλα ναι.
    Αλλα να σε παραπεμψω και εγω στον 4,29 ο οποιος αντι να μπει να διαβασει τα νεα ή οτιδηποτε αλλο πεταει μια μπαρουφα για να μη βρισω και περιμενει να του απαντησουν επειδη μαλον την βρισκει να τον βριζουν.

    Ξεχναει οτι εδω και μια δεκαετια τερματιζουμε απο 4η ομαδα και πανω.
    Τι να πω.
    Μπραβο σου φιλε μου 5,26 τα ξερεις ολα.
    δε θα μπω στη διαδικασια να σου απαντησω γιατι αυτο θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7.27 αυτό που λέω εγώ και το νόημα του κειμένου είναι ότι σταματήστε να τσακώνεστε γιατί η φράση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ταιριάζει τέλεια στο χιώτικο ποδόσφαιρο. εκτός αν βγει η ΕΠΣ και πει ότι αποδεχόμαστε την έννοια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όποιος και να το πάρει δεν πρόκειται να ανέβει κατηγορία. αλλά έτσι όπως είναι δεν υπάρχει λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή