Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Συνεχίζετε να εκτίθεστε γενικώς όλοι.



Παρακολουθούμε το θέμα που έχει προκύψει μέσα από τοποθετήσεις-δηλώσεις σε εφημερίδες και ραδιόφωνα σχετικά με το θέμα των παρατηρητών αγώνων. Μεταξύ άλλων κάποιοι δήλωσαν ότι θα υπάρχει απόλυτη εφαρμογή κανονισμών και καταστατικού. ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ… είναι διαβασμένοι πάνω σε αυτά  για να κάνουν πράξεις τα όσα δηλώνουν ή πάλι μας λένε φούμαρα?

Δυστυχώς για πολλοστή φορά αρνείστε πεισματικά να ανοίξετε τα ρημάδια τα βιβλία με τους κανονισμούς που τα γράφουν όλα ξεκάθαρα. Και ως συνήθως άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα, αποφασίζουν και εκφέρουν απόψεις για θέματα που έχουν κατάμαυρα μεσάνυχτα και τους ακούει ο κόσμος.

Αλλά στηρίζεστε στην άγνοια των πολλών και δημιουργείτε εντυπώσεις, χωρίς βέβαια να γνωρίζετε οτι ουσιαστικά γίνεστε ρόμπα!!!

Θα σας διαφωτίσουμε λοιπόν για ακόμα μία φορά ώστε να σταματήσει η αδολεσχία σας και φυσικά θα δικαιωθούμε για πολλοστή επίσης φορά. Υπηρεσία σας προσφέρουμε.

Για το θέμα των παρατηρητών, ο Καπ στο άρθρο 13 παραπέμπει στον κανονισμό παρατηρητών αγώνων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων κυπέλλων. Ορίστε ο κανονισμός.

Όταν λοιπόν λέμε τα πάντα εννοούμε, τα προσόντα, τις ηλικίες, τα κωλύματα, τις αρμοδιότητες  και υποχρεώσεις που πρέπει να έχουν όσοι ορίζονται παρατηρητές αγώνων (φυσικά μέσα από ένα πίνακα ο οποίος έχει υποτίθεται καταρτιστεί από την ΕΠΣ και έχει κατατεθεί (χαχαχα) στην ΕΠΟ και έχει εγκριθεί).

Άρθρο 5 κανονισμού παρατηρητών




Είναι ασυμβίβαστη η ιδιότητα λέει ο ταλαίπωρος κανονισμός, μέλους δικαιοδοτικού οργάνου ΕΠΣ. Το θέμα βέβαια είναι ότι δεν έχετε ιδέα ποια είναι τα δικαιοδοτικά όργανα. Αυτά λοιπόν είναι τα μέλη της Πειθαρχικής επιτροπής και τα μέλη του οργάνου διαιτησίας. Ανοίξτε βρε το καταστατικό σας στο άρθρο 19 παράγραφος 2 (δείτε σε ποια άρθρα παραπέμπει) να το διαβάσετε…έλεος, έλεεεεεεεος.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου (που λέτε) μπορεί να μπει παρατηρητής, δεν μπορεί να μπει όμως ο κύριος Κοτσώνης ως μέλος του δικαιοδοτικού οργάνου της διαιτησίας ούτε οι κύριοι Μαχαίρας και Ρούλης Οι κύριοι Κοτσώνης, Μαχαίρας και Ρούλης είναι στο «όργανον» διαιτησίας και έχουν (και αυτοί) άγνοια κανονισμών?

Άρθρο 3 κανονισμού παρατηρητών

Μιλάει για ηλικίες…. Από 35 έως 65 ετών λέει ο ξανά ταλαίπωρος κανονισμός Ο κύριος Φεργαδιώτης και ο κύριος Τζιώτης δεν είναι ακόμα 35 ετών. Γιατί μπαίνουν παρατηρητές? Και αυτοί έχουν άγνοια κανονισμών? 

Τώρα βέβαια το να αυτοπροταθούν στην ΕΠΟ όλοι τους, ως παραβάτες για να διαγραφούν (έτσι προβλέπει ο κανονισμός) από τον πίνακα παρατηρητών που φυσικά δεν  έχουν, ανήκει στην σφαίρα του παραφυσικού.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ… Έστω ότι μία ομάδα καταθέτει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της, λόγω του αντικανονικού ορισμού του παρατηρητή. Τι θα γίνει μπορείτε να μας πείτε σε μα τέτοια περίπτωση?

Ήρθατε μετά από μία κατάσταση που είχε βρει πάτο. Σταματήστε να τον ξύνετε, κόψτε τα μεγάλα λόγια και επιτέλους ανοίξτε τα βιβλία να διαβάσετε.

Υ.Γ. Διαβάζουμε, μαθαίνουμε και ενημερωνόμαστε για παράπονα (δικαιολογημένα κατά την άποψή μας) που υπάρχουν στην Μίκρα. Αχχχ, καλέ μου φίλε μου Εμμανουήλ, αφού διαθέτεις ηλεκτρονικά μέσα πως και δεν παίρνεις θέση για την ομάδα της καρδιά σου; 

Ας ελπίσουμε οτι υπάρχει ελπίς...αλλιώς....

 

4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή έκαναν οι εξυγιαντές. Ένα μήνα έχουν και δεν εφαρμόζουν κανονισμούς της επο. Φαντάστείτε στο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΚΑΖΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ,
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες τα κ. γιώργο εχεις δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ερωτηση:
    Εβαλαν τον Κοτσώνη παρατηρητή στο παιχνίδι Ηρακλή-Διαγόρα.
    Αν η ομάδα που χάσει κάνει ένσταση κακού ορισμού παρατηρητή τι γίνεται με το παιχνίδι και την διοργανώτρια αρχή ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή