Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Όμηρος - Ατρόμητος 1-0



Ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα ακατάλληλο γήπεδο για ποδοσφαιρικό αγώνα σήμερα στην Καλιμασιά με τον Όμηρο να θέλει περισσότερο το παιχνίδι και να το παίρνει. 


Στο 1ο ημίχρονο οι δυνατές μονομαχίες και τα πολλά φάουλ δεν βοήθησαν στο να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και τις ομάδες να περιορίζονται στο χώρο του κέντρου όπου με μακρινές μπαλιές στους επιθετικούς τους προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στις αντίπαλες άμυνες. 

Στο 2ο ημίχρονο και για 15 λεπτά ο Ατρόμητος φάνηκε να αναπτύσσετε καλύτερα με την είσοδο του Μαγγίνα και Μίζερου και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Ομήρου αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο τέρμα στις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Ο Όμηρος με «νύχια και με δόντια» προσπάθησε και κράτησε το πολύτιμο 1-0 από το 1ο ημίχρονο.


1ο ημίχρονο
14’ από ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου το οποίο εκτελέστηκε γρήγορα κι έπιασε στον ύπνο την ομάδα του Ατρομήτου, προηγήθηκε ο Όμηρος με τον Ψαρούδη να πλασάρει υποδειγματικά τον τερματοφύλακα που έκανε έξοδο για να του κλείσει το πεδίο και...1-0.

16’ ζητάει πέναλτι ο Ατρόμητος σε πτώση του Σκουφάρα όταν ο τερματοφύλακας του Ομήρου έπεσε στα πόδια του για να του διώξει την μπάλα με τον διαιτητή να δείχνει κόρνερ.

36’ ωραίο μακρινό σουτ του Σαραντάκη έξω από την περιοχή, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ομήρου.


2ο ημίχρονο
Όπως αναφέραμε, ο προπονητής του Ατρομήτου στην ανάπαυλα προχώρησε σε 2 αλλαγές με τους Μαγγίνα και Μίζερο να παίρνουν την θέση των Σκουφάρα και Σαραντάκη. Ο 1ος βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ο 2ος με τις κινήσεις του από τα πλάγια (δεξιά ή αριστερά) αποδιοργάνωσε την κλειστή άμυνα του Ομήρου.

59’ σε κόρνερ για τον Ατρόμητο και διώξιμο των αμυντικών, ο Σ.Σούκας έξω από την περιοχή με δυνατό σουτ απείλησε την εστία του Ομήρου αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.


60’ συρτή σέντρα από αριστερά από τον μίζερο πετάγεται ο Π.Σούκας με προβολή στο 1ο δοκάρι αλλά αποκρούει ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας, επαναφορά και σούτ από τον Κυδωνάκη από το ύψος του πέναλτι πάλι εντυπωσιακά διώχνει ο τερματοφύλακας του Ομήρου και στην 3η προσπάθεια για προβολή να δίνεται οφσάιντ.

68’ σε φάουλ από πλάγια δεξιά από τον Μαγγίνα και ασταθές διώξιμο των αμυντικών του ομήρου, η μπάλα στρώνεται στον Σ.Σούκα σε τε-α-τετ αλλά ο επόπτης δίνει οφσάιντ.


76’ μεγάλη ευκαιρία για τον Όμηρο όταν από σέντρα από δεξιά του Παγούδη στο ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά ο Βασιλάκης αλλά σημάδεψε την ρίζα του δεξιού δοκαριού του Ατρομήτου.

Μέχρι το τέλος οι όποιες προσπάθειες των παικτών του Ατρομήτου τελείωναν έξω από την περιοχή του Ομήρου με τους αμυντικούς του να σταματάνε κάθε κίνδυνο.

Ο διαιτητής Διακουμάκος δεν έκανε σοβαρό λάθος, αλλά δεν ενέπνεε σιγουριά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου