Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Κύπελλο: ΔΑΦΝΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ… ερμηνείες.



Το τι συνέβη στο αναβληθέν ματς κυπέλλου Δάφνη – Ατρόμητος και το διαβάσαμε αλλά και το μάθαμε με λεπτομέρεια.  Μαθαίνουμε φυσικά και το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονται. Δεν είχαμε καμία όρεξη να αναμειχθούμε διότι τα πράγματα είναι κρυστάλλινα. Ωστόσο δεχθήκαμε τηλεφωνικές οχλήσεις για να πούμε την γνώμη μας.

Καταρχήν πρέπει να αναφέρουμε ότι η Δάφνη ως ομάδα και καθαρά ποδοσφαιρικά, είναι αιώνιος αντίπαλος, την οποία θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Από κει και πέρα όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα.

Σύμφωνα με τους πάνσοφους της ΕΠΣ Χίου, οι οποίοι επί πολλά χρόνια γράφουν τις προκηρύξεις στο πόδι, αρνούμενοι πεισματικά να μπούνε σε μία οποιαδήποτε άλλη οργανωμένη ΕΠΣ της χώρας για να μάθουν, δίνουν ενίοτε λαβές σε άσχετους με το αντικείμενο. Σαν μερικούς τώρα που επικαλούνται τον ΚΑΠ, τον οποίον ανάθεμα να τον έχουν δει ποτέ έστω και ως τεύχος.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν σε αυτούς τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ για να μαθαίνουν.

1) Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το κύπελλο, άλλο οι νέοι, το τζούνιορ κ.λ.π. Είναι ανεξάρτητα πράγματα.

2) Για το κάθε ένα από τα προηγούμενα, οι ΕΠΣ της χώρας βγάζουν προκήρυξη για το τι ισχύει. Αλλά ισχύουν στο ένα και άλλα στο άλλο. Και επειδή το «ευαγγέλιο» είναι ο ΚΑΠ αναφέρουν σοφά στο τέλος, πως ότι δεν περιλαμβάνει η παρούσα προκύρηξη, θα γίνεται  εφαρμογή του ΚΑΠ. Και αν δεν το περιλαμβάνει ο ΚΑΠ αποφασίζει το Δ.Σ. της ΕΠΣ.


3) Η μόνη αναφορά που υπάρχει στο θέμα γιατρός στην προκήρυξη του κυπέλλου της ΕΠΣ Χίου είναι αυτή που σας βάζουμε.
4) Δυστυχώς ο ΚΑΠ, από το άρθρο 38 έως το τέλος του δεν αναφέρει τίποτα. Ψάξτε το.

5) Κάτι το συμβουλευτικό. Η παρουσία στην υπηρεσία ενός υπαλλήλου, πιστοποιείτε από την προϊσταμένη αρχή της υπηρεσίας του και όχι από συναδέλφους του. 

ΣΥΝΕΠΩΣ
Αυτά τα περί προστίμων 500αρικων, μηδενισμούς κ.λ.π. είναι κουραφέξαλα που τα επικαλούνται ΑΝΙΔΕΟΙ και ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο. Για το ποια θα είναι η τύχη του αγώνα, υπεύθυνο να αποφασίσει είναι ΜΟΝΟΝ το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου και ουδείς άλλος. Επειδή όμως η Δάφνη σύμφωνα με την προκήρυξη είναι αθώα, το μόνο που θα συμβεί θα είναι να οριστεί και πάλι ο αγώνας. 

Υ.Γ. Μέχρι να ξυπνήσετε, αυτά που σας γράφουμε, ένας ένας θα τα βρίσκει μπροστά του. Όταν επί χρόνια κράζουμε ότι οι προκηρύξεις γράφονται στο πόδι για να περνά η ώρα και η υποχρέωση, μας βρίζετε. Λουστείτε τα τώρα και θα τα λούζεστε μέχρι να βάλετε μυαλό. 

3 σχόλια:

  1. Προσπαθω να προστατεψω μερικους ασχετους που εξακολουθουσαν ως χτες να παρουσιαζουν τη νυκτα ως μερα και πλεον εκνευριζουν με την ηλιθιότητα τους.
    ΓΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανακοινωση της ομάδας έγινε μααγικά αναφορά κύκλων του Ατρομητου. Μη μου τους κύκλους τάραττε η ομάδα θέλει διοικηση οχι κύλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή