Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Πειθαρχική επιτροπή ΕΠΣ Χίου. Πρώτο δείγμα θετικό



Η νέα Πειθαρχική επιτροπή της ΕΣΠ Χίου ξεκίνησε απόλυτα θετικά κατά την άποψή μας και μπράβο της. Έπραξε με το καλημέρα τα αυτονόητα που αποτελούσαν την μόνιμη απαίτησή μας. 

Καταρχήν ανακοινώθηκαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι ποινές ΟΛΟΣΩΣΤΑ, όπως ακριβώς ανακοινώνονται σε όλες τις ΕΠΣ που σέβονται αθλούμενους και αναγνώστες.

Κατά δεύτερον και σημαντικότερον που ήταν απαίτησης και του  http://atromitosags.blogspot.gr/ είναι το γεγονός ότι υπάρχει επεξήγηση για κάθε ποινή. Παραπέμπει στο άρθρο του Πειθαρχικού κώδικα βάση του οποίου δίκασε η επιτροπή. Είναι απαραίτητο να γνωρίζει ο κάθε ένας πειθαρχικά ελεγχόμενος για ποιο λόγο τιμωρήθηκε.

Επίσης πολύ σωστά έχει σημειωθεί η λέξη «υπότροπος» όπου ήταν επίσης απαραίτητο, ώστε να γίνεται κατανοητό το μέγεθος του επιβαλλόμενου προστίμου.

Τέλος, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπουμε τα μέλη της Πειθαρχικής επιτροπής να έχουν ονοματεπώνυμο και να ανακοινώνουν αυτά τις ποινές και όχι τα μέλη της ΕΠΣ Χίου, όπως παράτυπα γινόταν ως τώρα.

Τα υπόλοιπα κατά τα γνωστά δηλαδή…χάος.

Το πρόβλημα δυστυχώς είναι ότι από κει και πέρα συνεχίζει να επικρατεί χάος και εξηγούμαστε. Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου όχι μόνο ανακοίνωσε αλλά δημοσίευσε και φωτογραφία από την συνάντηση που είχε με τον τέως τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωσταντίνου, ο οποίος έχει πάρει τις ρούγες προς αναζήτηση ψήφων.

  
Στην ΕΠΣ Χίου ουσιαστικά έκρυψαν αυτή τη συνάντηση (γιατί άραγε;). Γιατί δεν έβγαλαν μία ανακοίνωση; Στα κρυφά ήρθε ο Κωσταντίνου;  Ωστόσο ταυτόχρονα διαμαρτύρονται γιατί ο κύριος Κωσταντίνου δεν συνάντησε τον τέως πρόεδρο της ΕΠΟ. Η απλή ερώτηση μας είναι, για ποιο λόγο έπρεπε να τον συναντήσει; Εχει καμία ενασχόληση με το ποδόσφαιρο ο τέως πρόεδρος που να επιτρέπεται ή είναι μέλος της ΕΠΣ Χίου;

4 σχόλια:

  1. Καλά αφου ανέλαβε ο μαθητής σου-κολλητος σου- τι θα εγραφες δηλαδή???? Παινέματα....Και κάτι ακόμα ο Κος Βάζ....ος σαν τι ήρθε στην Χίο??? Σαν ¨θεσμικός¨ παράγοντας???? Ποιανού??? Σαν τί???? Δηλαδή αν ερθει Ο Τσιάρτας στην Χίο πρέπει να να συναντήσει τον Φρατζέσκο και να γίνει φωτογράφηση για να αναρωτιέσαι εσύ μήπως και μαζευει ψηφους και για ποιόν ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα εσυ πρεπει να εισαι τερας εξυπναδας. Ολα τα πηρες χαμπαρι. Φαντάσου λοιπον οταν θα μπουν και οι υπολοιποι δικοι μου στην ΕΣΠ τους υμνους που εχω να τους γραψω.
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  2. Βρε ανόητο παιδί καταλάβαινε τι διαβάζεις και μετά σχολίαζε.
    ο άνθρωπος γράφει για αυτούς που δήθεν τους πείραξε που ο Κωνσταντίνου δεν συνάντησε το Γιώργο τους. Έξαλλου αυτός γυρίζει παντού και αυτό είναι γνωστό. Και ο Ραπτάκης λέει πως η επς εδώ δεν το ανακοινώνει επίσημα ότι συνάντησε το Φρατζέσκο και πως από την άλλοι κάποιοι θίχτηκαν που δεν ζήτησε να δει το Γιώργο τους.
    Στο άλλο συμφωνώ μαζί σου. Παινέματα θα γράφει από εδώ και πέρα. Να τον δούμε όμως όταν κάνει πατάτα ο φίλος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή