Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Άθλιος εναντίον άσχετου



Η Πειθαρχική Επιτροπή πάντα φροντίζει να μας εκπλήσσει. Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και πάλι λίγο πιο σοβαρά μαζί της, διότι η κατάσταση δε πάει άλλο.

Το κείμενο κανονικά έπρεπε να αναφέρετε στα μέλη της Π.Ε. Δυστυχώς εδώ έχουμε  αποκλειστικότητα σε δυο πράγματα.

α) Δεν υπάρχει πουθενά επίσημα (στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ μαζί με τις άλλες επιτροπές) η σύνθεση της Π.Ε. Γιατί; Είναι άυλη και αόρατη… the anonymous;

και β) τις αποφάσεις τις υπογράφουν ο Πρόεδρος και Γ.Γραμματέας της ΕΠΣ. Οπότε συγνώμη κύριοι αλλά με την δική σας υπογραφή μας δίνετε το δικαίωμα να τα ψάλλουμε σε εσάς. 

ΠΟΙΝΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ


Ας δούμε τώρα πως εφαρμόζετε ο κανονισμός από όποιον είναι υπεύθυνος. 

Αγωνιστική περίοδος 2014-2015 αγώνας Ηρακλής – Άτλας στις 14/3/2015.

Αποβάλετε από τον διαιτητή ο παίχτης του Άτλαντα Γιακούμας ενώ βρισκόταν στον πάγκο. (Άρα δεν ήταν αρχηγός ως συνήθως οπότε δεν υπάρχει επιπλέον αύξηση της ποινής).

Στο Φ.Α. γράφεται ως λόγος αποβολής το ότι είπε στον διαιτητή: "άσχετε γιατί δεν δίνεις το πέναλτι." Λόγος αποβολής φυσικά ο χαρακτηρισμός "άσχετε"


Ποινή στον Γιακούμα 4 αγωνιστικές για το "έχσετε". Το "άσχετε" εξέλαβαν ως εξύβριση. 



Αγωνιστική περίοδος 2015-2016 αγώνας ΠΑΣ Κλασικό - Άτλας στις 21-2-2016. Αποβάλετε από τον διαιτητή ο ποδοσφαιριστής του  Κλασικού Παντελιδάκης. 

Στο Φ.Α. γράφεται ως λόγος αποβολής το ότι αποκάλεσε  τον διαιτητή: "άσχετο"

Ποινή  στον παίκτη του Κλασικού 1 αγωνιστική. Εδώ το "άσχετος" θεωρήθηκε ως ανάρμοστη συμπεριφορά προς το διαιτητή.


Απλή λογική ερώτηση.
Γιατί ο ένας 4 και ο άλλος 1; Πέραν από το αγωνιστικό όπου η ομάδα στερείτε τον παίκτη 4 αγωνιστικές και όχι μία όπως άλλες ομάδες, επιβαρύνεται και οικονομικά. Εκτός και τα 30αρια νομίζετε ότι οι ομάδες τα έχουν για πέταμα.

Να δεχθούμε το ανθρώπινο λάθος; Άντε να πεις εντάξει μωρέ άνθρωποι είναι, δεν υπάρχει κάτι το περίεργο. Το λες αυτό μέχρι που έρχεται  ο αγώνας Καρυές - Λαίλαπας πριν δέκα μέρες. Ο ποδοσφαιριστής του Λαίλαπα Τομάζος με τη λήξη του αγώνα αποκαλεί τους διαιτητές "άθλιους" και σωστά σημειώνεται από τον διαιτητή στο Φ.Α.


Ποινή  στον παίκτη του Λαίλαπα από την ΕΠΣ; 4 αγωνιστικές διότι το εξέλαβαν ως εξύβριση.


Μέσα σε δέκα μέρες ο ένας - παίκτης του Κλασικού - μία αγωνιστική, τέσσερις ο άλλος, τέσσερις και πέρσι ο Γιακούμας για τον ίδιο ακριβώς λόγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Ποιός νικάει, ο άθλιος ή ο άσχετος;

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση του παίκτη του Ποσειδώνα Μελιτζάνη που για απώθηση αντιπάλου τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές (3+1 για αρχηγός) την στιγμή που πέρσι στον αγώνα Θύελλα - Πανεπιστήμιο παίκτης αποβλήθηκε για βίαιη απώθηση αντιπάλου εκτός φάσης και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική. (όποιος αμφιβάλει για το περιστατικό αυτό ας ζητήσει από την ΕΠΣ τα Φ.Α. και τις ποινές).

Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΧΙΟΥ


Πέρα όμως τις ποινές η Πειθαρχική Επιτροπή είναι βάση κανονισμών αυτή που εκδικάζει τις ενστάσεις.  Όλοι γνωρίζετε την υπόθεση με τον" ΑΠΟ Χίος"  και το τι έχει συμβεί. Από τον ΚΑΠ του 2014 που είχαν  μέχρι την ελαφρά τη καρδία οδηγία που έδωσαν στους υπεύθυνους της ομάδας.

Τα είπε άλλωστε και ο προπονητής της ομάδας σε ιστοσελίδα της Χίου. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν γνώριζαν κατά πάσα πιθανότητα, πού είναι σημαντικό σύμφωνα με  τον ΚΑΠ.

Ο αγώνας ΑΠΟ Χίος - Όμηρος έγινε στις 20-2-2016 ημέρα Σάββατο. Την Δευτέρα 22-2-2016 στις 16:02, ιστοσελίδα της Χίου αποκαλύπτει ότι ο Όμηρος ΚΑΤΕΘΕΣΕ την ένσταση. Στις 3 Μαρτίου ο Όμηρος ανακοινώνει τα εξής στο omiroskallimasias.blogspot (λογικά έχει γίνει λάθος στην ημέρα του αγώνα)

Ένσταση είχε υποβάλει η ομάδα μας για αντικανονική συμμετοχή τιμωρημένου παίκτη της " ΑΠΟ ΧΙΟΣ" στον μεταξύ τους αγώνα στις 23/2/16. Η ένσταση έγινε δεκτή και εκδικάστηκε την περασμένη Τρίτη 1/3/16. Η πειθαρχική επιτροπή πείστηκε για το δίκαιο της ομάδας μας και έτσι όπως κοινοποιήθηκε σήμερα ο αγώνα κατακυρώθηκε υπέρ του ΟΜΗΡΟΥ . 

Βλέπουμε ότι ο Όμηρος που είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και έχει πληροφόρηση από την ΕΠΣ μας λέει ότι η ένσταση εκδικάστηκε στις 1/3 και ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα στις 3/3.

Βλέπουμε ότι από τη μέρα κατάθεσης της ένστασης μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος πέρασαν 10 ημέρες . Τι λέει όμως ο ΚΑΠ βάση του οποίου αποφασίζει η πειθαρχική;

ΚΑΠ ερασιτεχνικών ομάδων 2015. Άρθρο 24 παρ 2:


Ούτε αυτό δεν εφάρμοσαν; Γιατί;

ΧΑΡΙΖΟΥΝ 50ΡΙΚΑ


Επίσης κάτι που η Π.Ε. δεν εφαρμόζει είναι το άρθρο 16 παρ 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ : 

Κακή συμπεριφορά ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα υπάρχει όταν κατά την διάρκεια  ενός αγώνα αποβάλλονται δύο (2) ποδοσφαιριστές, οπότε και επιβάλλεται αυτοδίκαια  χρηματική ποινή πενήντα ευρώ (50).

Κάποιοι λένε πως δεν βάζουν τα 50€ για να μην επιβαρύνουν τα σωματεία. Ας μην βάζουν τότε καθόλου πρόστιμα ή να βάζουν τα μισά  πέντε ευρώ η αγωνιστική αντί δέκα αν όντως συμπονούν τα σωματεία.

Εξάλλου δεν έχουν όλα τα σωματεία δυο αποβολές σε αγώνα και στο φινάλε εφόσον είναι κανονισμός να εφαρμοσθεί όπως τόσοι και τόσοι
Γιατί π.χ. να πληρώσει μια ομάδα ένα πρόστιμο 30€ για μια αποβολή παίκτη της  τη στιγμή που χαρίζονται πενηντάρικα σε άλλες;  

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΗΚΟΥΝ;

Όπως βλέπουμε δεν αντιμετωπίζονται όλοι το ίδιο από την ΕΠΣ Χίου και το ερώτημα είναι γιατί. Η απάντηση ομολογουμένως είναι πολύ δύσκολη. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις πιθανές περιπτώσεις.

Περίπτωση πρώτη. Διαολεμένο λάθος. Τραγικές συμπτώσεις συνεχώς και παντού. Ο δαίμων του τυπογραφείου που αντί π.χ. να μας δώσει τον ΚΑΠ για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, μας δίνει το περυσινό ή το προπέρσινο.

Περίπτωση δεύτερη. Να είναι άσχετοι με το αντικείμενο γενικώς. Δηλαδή να μην έχουν ιδέα που πάνε τα τέσσερα για το πότε και πως πρέπει να εφαρμόζεται π.χ. μία ποινή. Δεν είναι δυνατόν η ζυγαριά να δείχνει άλλα τη μία άλλα την άλλη. Κάτι δε πάει καλά δεν νομίζεται;

Περίπτωση τρίτη. Να απονέμουν «δικαιοσύνη» ανάλογα τα εκάστοτε κονέ, τις υποσχέσεις και τα μικροσυμφέροντα. Οπότε είναι λογικό τα μάτια να αλληθωρίζουν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση ανάλογα τις ισορροπίες.

Η ουσία είναι πως ότι και να ισχύει, το όλο θέμα πάσχει συθέμελα. Είναι η πολλοστή φορά που η ΕΠΣ Χίου τα έχει κάνει μαντάρα σε τέτοια θέματα. Πόσες και πόσες φορές από αυτό το βήμα δεν έχουμε αποδείξει ότι έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα; Αμέτρητες. Και το θέμα δεν είναι ότι δεν ζητούν μία συγνώμη από τις ομάδες. Είναι ότι αφενός μεν δεν λογοδοτούν σε κανένα αλλά αφετέρου δεν βελτιώνονται ούτε κατ ελάχιστο παρά τα αποδεδειγμένα λάθη τους. Φυσικά το φιλότιμο για να παραιτηθούν όλοι μαζί ως ανεπαρκείς δεν υφίσταται. 

Έμειναν όμως οι ομάδες για να πληρώνουν αφειδώς τις ετυμηγορίες ανθρώπων που πέφτουν σε απανωτά τραγικά λάθη, με το αίσθημα της αδικίας μόνιμα στο προσκήνιο. Και δυστυχώς αυτοί που υπογράφουν τις ποινές και έχουν την τελική ευθύνη, δεν εννοούν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα.

ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ


Αλλά δεν τελειώνει εδώ η ιστορία με ΕΠΣ, Πειθαρχική  έχει και άλλα. Πέρα του ότι η ΕΠΣ δεν ανακοινώνει επίσημα την σύνθεση της ΠΕ όλοι γνωρίζουν ότι την αποτελούν οι κύριοι Μανάρας, Πάχος και Σκαπινάκης (αλφαβητικά η αναφορά).

Ο κύριος Μανάρας είναι γνωστό ότι εκτελεί χρέη παρατηρητή αγώνα όπως και οι κύριοι Ζαφείρης και Μαχαίρας που είναι μέλη του Τ.Ο.Δ της ΕΠΣ Χίου.
Και εδώ έχουμε άλλη μια παραβίαση κανονισμού της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα του Κανονισμού Παρατηρητών αγώνων ερασ. πρωταθλημάτων και του άρθρου 5 για τα ασυμβίβαστα- κωλύματα των παρατηρητών  :

 
Πάμε παρακάτω. Η Πειθαρχική Επιτροπή δικάζει σύμφωνα με τα φύλλα αγώνα, αλλά τις ποινές τις υπογράφει ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και ο γραμματέας. Για ποιο λόγο? Μήπως διότι δεν γνωρίζεται ούτε το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ; Έλεος και ήμαρτον μαζί.

Αρθρο 41 παράγραφος 4 του καταστατικού της ΕΠΣ Χίου




Μπείτε σε οποιαδήποτε ΕΠΣ της Ελλάδας και δείτε πως ανακοινώνονται οι  ποινές και ποιοι τις υπογράφουν. Παντού υπογράφουν τα μέλη της Πειθαρχικής. 


Υ.Γ. Σας βάλαμε τα φύλλα αγώνα τις ποινές όπως τις στέλνει η ΕΠΣ Χίου και ότι άλλο χρειάζεται  για να μην επικαλεστεί ουδείς ότι βλέπουμε φαντάσματα. 

31 σχόλια:

  1. Ειχες καιρο να κερασεις πονο τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα φας την μήνυση σου και θα ηρεμησεις αντε εξυπνακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταγγελια στην ΕΠΟ και στον αθλητικό εισαγγελέα και να σηκωθούν να φυγουν οι άσχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.27 ΕΜΑΘΕΣ και τον αθλητικο εισαγγελεα αλλος ξερόλας μας βρηκε μετα τον σταυρακάκη αει ουστ απο εδώ κοιτάτε την δουλεια΄σας και αφηστε την επσ ολα σας φταινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 10:27 ειμαι. Πες μου εσύ που ξερεις τα πάντα γιατι ο ενας μια και οι αλλοι τεσσεριςκαι μετά θα σου πω τι άλλο ξερω εκτος το αθλητικου εισαγγελέα. Αντε τράβα να γλυψεις τωρα.

      Διαγραφή
  6. Εγω διαβαζω και βλεπω απο τη μια μερια χαρτια, ντοκουμεντα και αποδείξεις. Απο την αλλη λασπη και απειλες.Σοβαρός αντίλογος μηδεν ασε που στα ραδια εδω και χρονια γινονται ρεζιλι απο τις γκαφες τους με αυτα που τους γραφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μην είστε χαζοί όλοι. Είναι δυνατόν να έχει ίδια αντιμετώπιση το Κλασικό την σήμερον ημέρα με τις άλλες ομάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλένα τους Ραπτακη.Αλλά αυτοί δεν χαμπαριαζουν. Σε ένα χρόνο όμως δεν θα τους θυμάται ούτε αυτός που τους έφερε. Κρίμα κι άδικο όμως να λουζεται τις βλακειες τους ο Φρατζεσκος. Ιδίως το τελευταίο με τη μία αγωνιστική για το άσχετος βγάζει μάτια γιατί έγινε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έχεις δίκιο...γι αυτό το Κλασσικό είναι βαθμολογικά προτελευταίο...χαχαχαχα!!!άθλιοι και άσχετοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει η βαθμολογία με την επιβολή ποινών ρε εξυπνε ή εξυπνη; και που ήθελες να είναι μια ομάδα με τόσους σαράνταρηδες και πενηνταρηδες που παίζουν. Αλλά εσύ αμέσως τσιμπισες και υπέρ να υποστηρίξεις το θιγμένος πρόσωπο. Άντε στο λαγούμι σου.

      Διαγραφή
    2. vgalane vlepo toys gliftes toys san ton 11:33 na grafoyn vlakies. Digmata panikoy kai den ine kalo simadi ayto. Arage tha vgaloyn kai kapoion apo tin pitharxiki na pi katiq

      Διαγραφή
  10. Εγώ ξέρω ότι όλα δουλεύουν ρολόι στην ΕΠΣ Χίου. Το είπε και ο αξιότιμος κύριος Πρόεδρος της ΕΠΟ. Μας έστειλε και μπάλες για να μας επιβραβεύσει αλλά ακόμα δεν τις δίνουν στα σωματεία.Ίσως τις κρατάνε μαζί με τα πασχαλινά αυγά και τις λαμπάδες για δώρο του Πάσχα. Όπως δίνει ο/η νονός νονά στα βαφτιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περιμενω απο τους κυρίους που μας κοβουν προστιμα οτι γουσταρουν και οπως γουσταρουν ενα σοβαρο αντιλογο αλλιως θα τους παρει και θα τους σηκωσει. Η υπομονη μας τελειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΕΡΝΑ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΩΡΓΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΣΤΑΣΗ!!!!!!!
    Λαθος τίτλο έβαλες. Ο σωστός ειναι : πιο ασχετος πεθαίνεις
    Αλλάζοντας τον στίχο του άσματος : πιο έρωτας πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι κύριοι που υπογράφουν και επισημοποιουν τα στολίδια της πειθαρχικής, έχουν να πουν κάτι;Μια συγνώμη έστω στις ομάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοροιδα ειναι να πουν? Αφου απευθυνονται σε γυφτομπαουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και αυτό που λες είναι ολίγον ρατσιστικό..... έχεις χίλια δίκια.
      "Αστείοι" παράγοντες σε ένα πιο αστείο πανηγύρι που είναι το ποδόσφαιρο στο νησί.
      Και για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις για το αστείοι και εγώ το ίδιο είμαι. Βλάκας παράγοντας που 5 χρόνια τώρα πληρώνω και τους ανέχομαι να χαρίζουν σε άλλους

      Διαγραφή
  16. κ. <> anonymous η επιτροπη αλλα κι εσυ γιατι απιτρεπεης ανωνυμα σχολια????αχ ρε κερατουκλι. τσαμπα μαγκες..με τα ανωνυμα σχολια..εαν εχετε κοτσια γιατι δεν γραφετε επωνυμα??? πως να παει μπροστα αυτο το ερημο ποδοσφαιρο με ολους εσας που ασχολιστε μαζι του.. τελικα εχουμε αυτο που αξιζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ μαζί σου με αυτό που κλείνεις το σχόλιο σου. Ακριβώς ότι αξίζουμε έχουμε και φταίμε όλοι για αυτό. Αλλά όσον αφορά τα ανώνυμα σχόλια εφόσον δεν βριζουν και προσβάλουν δεν πιστεύω πως είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΕΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ??? ΑΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΗΚΗ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα μερικοί βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Χίου το ότι αναφέρεται το όνομα τους σε πείραξε;

      Διαγραφή
  19. Δηλαδη ας κανουν αυτοι οτι γουσταρουν αλλα επειδη εμεις εδω γραφουμε ανωνυμα εχουν αλλοθι να συνεχισουν. Ωραιο σκεπτικο. Αψογος. ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ. Το <> μας πειραξε τωρα?Σα δε ντρεπομαστε λεω γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για πολλοστη φορα εδω μεσα ανεβαινει αρθρο τεκμηρτιωμενο που μας ανοιγει τα ματια. Ειναι δυστυχως το μονο σαιτ στο νησι που το κανει. Εγω βλεπω στοιχεια καραμπινατα που δειχνει οτι οι ανθρωποι δε κανουν και πρεπει να πανε σπιτακι τους το γρηγοροτερο. Τα ανωνυμα σχολια πειραξαν μερικους? Αν ειναι δυνατον. Αντι να μαζευτουν οι ομαδες να πανε να τους κραξουν ολοι μαζι καποιοι ψαχνουν ξανα δικαιολογιες. Οντως εχουμε οτι αξιζουμε και δε κανουμε καμια προσπαθεια βελτιωσης. Γουσταρουμε ασχετους και ανιδεους να μας λενε «μακακες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.....ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ.ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τωρα τους εκανε ρομπα και ο Αποστολής ο Λάμπρος άξια επσ εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://www.youtube.com/watch?v=n0uGpVV6sjE
    ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ
    άγιος φεβρουάριος 1972
    Στίχοι: ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
    Τραγουδούν:
    Δημήτρης Μητροπάνος
    Πετρή Σαλπέα

    1.Εισαγωγή ΟΡΧΗΣΤΡΑ 0:00
    2.Άγιος Φεβρουάριος ΠΕΤΡΗ ΣΑΛΠΕΑ 3:00
    3.Άλλος για Χίο τράβηξε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ 6:57
    4.Το σπίτι στην ανηφοριά ΠΕΤΡΗ ΣΑΛΠΕΑ 10:04
    5.Ο Xάρος βγήκε παγανιά ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ 13:04
    6.Στη Σμύρνη και στο Αϊβαλί ΔΗΜ. ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ- ΠΕΤΡΗ ΣΑΛΠΕΑ 16:04
    7.Σταμάτης Κομνηνός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ19:43
    8.Κι αν φταίει κανείς ΠΕΤΡΗ ΣΑΛΠΕΑ 22:48
    9.Το κομοδίνο ΠΕΤΡΗ ΣΑΛΠΕΑ 25:55
    10.Η σούστα πήγαινε μπροστά ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ 30:14
    11.Άγιος Φεβρουάριος --φινάλε ΠΕΤΡΗ ΣΑΛΠΕΑ 33:19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο γιγαντας από την Αθήνα γαργάρα έκανε το θέμα σήμερα. Σιγά το πράγμα θα είπε. Πιο ενδιαφέρον έχει η ιστορία με τον κ. Στρατή παρα το ότι δεν εφαρμόζουν το νόμο. Α ρε γίγαντα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. KERNA PONOOOOOOOOO NA FYGOYN KAI OI YPOLOIPOI NA HSYXASOYME APO TOYS ASXETOYS.DIKAIONESAI 101% GIA OSA EXEIS GRAPSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή