Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Βάλτε επιτέλους ένα φρένο στην Ε.Π.Σ. Χίου



Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα της Ε.Π.Σ. Χίου, αποτέλεσμα για το οποίο σας είχαμε προειδοποιήσει από την ημέρα της εκλογής του νέου Δ.Σ.. Την ημέρα που κάποιοι πανηγύριζαν με στόμφο για την μεγάλη αλλαγή στο Χιώτικο ποδόσφαιρο. Την ημέρα που «πατριάρχες» (νυν άφαντοι), διαλαλούσαν πως είναι ότι το καλύτερο έχει περάσει στην ιστορία της Ε.Π.Σ.. Την ημέρα που κάποιοι έγλυφαν εκεί που έφτυναν και τώρα φτύνουν πάλι.

Και πράγματι ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο Δ.Σ  καθώς είναι μακράν οι χειρότεροι. Δίνει στεγνά ο ένας τον άλλον, τα μαχαιρώματα μπρος και πίσω έχουν γίνει καθεστώς,  έχουμε κάθε λογής «πλακώματα», βρισιές, προσβολές αίσχιστου είδους,  χτυπήματα κάτω από τη μέση, έχουν χωριστοί σε φατρίες, ενώ έχουν το απύθμενο θράσος να οργανώνουν από τώρα συμμαχίες ενόψει των επόμενων εκλογών, αντί να παραιτηθούν…χτες.  

Αυτοί που υποτίθεται έχουν τις τύχες του Χιώτικου ποδοσφαίρου, άγονται και φέρονται από εξελίξεις για τις οποίες δεν έχουν την παραμικρή ιδέα και συμμετοχή. Όση αντίδραση έχει ο ετοιμοθάνατος έχουν και αυτοί, όσο ακούει ένα κουφός ακούνε και αυτοί, όσα αντανακλαστικά έχει ένας υπέργηρος έχουν και αυτοί. Ας γράφει ο ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος ότι θέλει, ας κράζουν τα ραδιόφωνα, ας γράφουν οι ιστοσελίδες και οι ιστότοποι ότι θέλουν. Μάλλον έχουν πάθει αφυδάτωση  καθώς δεν εξηγείτε με άλλο τρόπο ότι το αυτί των κυρίων αυτών δεν ιδρώνει με τίποτα.

Όλα αυτά δυστυχώς συνθέτουν ένα σκηνικό αποσύνθεσης που όμοιο του δεν θυμάται ουδείς εδώ και δεκαετίες. Τουλάχιστον βγάζουν γέλιο. Σε αυτό τα έχουν καταφέρει. Αν όμως θέλαμε να γελάμε έχουμε άλλους διεξόδους διαφυγής.

Βάλτε τους επιτέλους ένα φρένο.

Απολαύστε μερικά παραδείγματα της σύμπνοιας της Ε.Π.Σ Χίου. Θαυμάστε εικόνα. 





3 σχόλια:

  1. ΡΑΠΤΑΚΗ ΖΕΙΣ?ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατόπιν προτάσεως μομφής κατά μέλους του Δ.Σ, Φεργαδιώτη Ευστράτιο βάσει καταστατικού της ΕΠΣ Χίου και ομόφωνης υπέρ ψηφίσεως της παύθηκε από τα καθήκοντα του.Τη θέση του καταλαμβάνει αυτοδίκαια το μέχρι σήμερα αναπληρωματικό μέλος Δημητρακόπουλος Παναγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή