Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μα πόσο άσχετοι είστε στην ΕΠΣ Χίου;



Με τον κύριο Φεργαδιώτη δεν έχουμε και τις καλύτερες των σχέσεων καθότι ως μέλος του ΔΣ  της ΕΠΣ Χίου, είναι και αυτός αδρανής. Ωστόσο το άδικο δεν το θέλουμε.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χίου ότιΚατόπιν προτάσεως μομφής κατά μέλους του Δ.Σ, Φεργαδιώτη Ευστράτιο βάσει καταστατικού της ΕΠΣ Χίου και ομόφωνης υπέρ ψηφίσεως της παύθηκε από τα καθήκοντα  του. Τη θέση του καταλαμβάνει αυτοδίκαια το μέχρι σήμερα αναπληρωματικό μέλος Δημητρακόπουλος Παναγιώτης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου είπε στο ράδιο «ΑΛΗΘΕΙΑ» ότι την απόφαση τους για την καρατόμηση Φεργαδιώτη, την στήριξαν στο άρθρο 19 παράγραφος 5 του καταστατικού της ΕΠΣ Χίου που λέει:

ΑΡΘΡΟ 19 παράγραφος 5

5.  Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χίου με απόφασή του μπορεί να απαλλάξει από τα καθήκοντά του οποιοδήποτε μέλος οργάνου ή επιτροπής που έχει διορισθεί με απόφαση του Δ.Σ., και προ της λήξεως της θητείας του στις περιπτώσεις συνδρομής σπουδαίου λόγου ή αδικαιολόγητης απουσίας του, από τρείς (3) συνεχείς συνεδριάσεις.


Κύριοι της ΕΠΣ Χίου το καταστατικό σας, λέει να «ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ» και όχι να «ΠΑΥΣΕΙ». Και επειδή με την σύνταξη εγγράφων έχετε διαχρονικά ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, σας βάζουμε την ετυμολογία των λέξεων για να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η κάθε λέξη που χρησιμοποιείτε. 




Μόνο η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που γράψατε στην ανακοίνωσή σας (πρόταση μομφής και πάψει), εκτός και την αντικαταστήσατε οι 5 παρόντες.  Ως συνήθως υπάρχει και το ενδεχόμενο να εννοείτε άλλα, να γράφετε άλλα και να πράξετε άλλα.


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΣ ΧΙΟΥ  Άρθρο 32 παράγραφος 3 «πρόταση μομφής κατά μέλους»

Για την πρόταση μομφής που αναγράφετε, πότε έγινε η Γενική Συνέλευση και  πότε υπερψηφίστηκε από τα 2/3 των σωματείων για να  γίνει δεκτή;



ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΣ ΧΙΟΥ  Άρθρο  52 «αποβολή μέλους ή οργάνου»


Παύση προσώπου μόνο μετά από Γενική Συνέλευση κύριοι.



Διαβάστε για να μάθετε το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ σας διότι δυστυχώς ούτε αυτό γνωρίζετε.

8 σχόλια:

  1. Ποναω απο τα γελια. Παρτε τους ενα φιλολογο ρεεεεεεεεεεεεεε. Ποσο ρομπα θα γινουν ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλολογο εχουν εκει στην επσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουδεις ασχολείται με αυτά που γράφεις εσύ και λέει και ο άλλος στο ραδιοφώνο το χιώτικο ποδόσφαιρο εχει φωνή και λέγετε χιοςπρες
    αντε γιατί θα φάτε τίποτα μηνύσεις και τότε θα κρυφτείται στο καβούκι σας και οι δυο ραπτάκης και σταυρακάκης αντε στην κρητη εδώ ο κόσμος δεν σας θέλει πια παρτε το χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κορυφαία στιγμή της Δημομρατίας. Να είναι μόνο οι 5 από τους 9 και να καταργούν κάποιον που έχει εκλεγεί από σώμα 30 εκλεκτορων. ( άσχετο με το αν ήταν επιλεγμένος όπως και οι υπόλοιποιαπό τον κύριο υπευθυνο για αυτό το χάλι που υπάρχει)
    Όσο για τον 1:25 σίγουρες είναι οι μηνυσεις και οι καταγγελίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επισης το αρθρο αφορα μελη επιτροπων ή οργανων που εχει ΔΙΟΡΙΣΕΙ το ΔΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αποφαση ειναι σωστη πάρτε το χαμπάρι και αφηστε μας ήσηχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έγινε μομφή όπως γράφετε, τότε μόνο σε Γ.Σ. μπορεί να παρθεί απόφαση. Ολα τα άλλα είναι παπαριές για να δικαιολογήσετε τα χάλια σας.

      Διαγραφή