Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μικρασιατική - Ατρόμητος 2-0



Μετά την ήττα αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Κανάρη με 3-2, ο Ατρόμητος δοκίμασε τις δυνάμεις του με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μικρασιατική στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, σε ένα συνολικά μέτριο παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα κάποιοι θα το χαρακτήριζαν φυσιολογικό, αλλά δεν είναι έτσι. Ένας πολύ καλός Ατρόμητος στο 1ο ημίχρονο με πολλές κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά άτυχος αφού από τη μία δεν έβρισκε δίχτυα και από την άλλη δεχόταν γκολ όσες φορές έδινε την ευκαιρία στην αντίπαλό του. Τα λάθη που έκανε μεσο-αμυντικά του κόστισαν την ήττα (σε πολύ κακή μέρα ο Σ.Σούκας).


Η Μίκρα «κυνική», με ελάχιστες ευκαιρίες αλλά αποτελεσματική κατάφερε να πάρει άλλη μία νίκη και να παραμείνει στην κορυφή.

Αρκετοί φίλαθλοι στις κερκίδες.

1ο Ημίχρονο
5’ σέντρα του Σκουφάρα κεφαλιά του Π.Σούκα μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χριστοφαρή. 

12’ κόρνερ με τον Κάργατζη, κεφαλιά του Φερχατί, η μπάλα βρίσκει κεφάλι αμυντικού και νέο κόρνερ το οποίο εκτελείτε και σε αναμπουμπούλα της άμυνας της Μίκρας, σουτ του Κάργατζη δίπλα από το δοκάρι.



15’ μεγάλο πλάγιο και κεφαλιά του Μπουλαζέρη περνάει η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ατρομήτου.

19’ φάουλ του Σ.Σούκα έξω από την περιοχή, διώχνει σε κόρνερ ο Τερματοφύλακας.

20’ κόρνερ-πάσα στον Χαβιάρα, διπλή προσποίηση και δυνατό σούτ δίπλα από το Γ’ του Ατρομήτου.

23’ μέσα στην περιοχή δίπλα στην γραμμή του άουτ παίρνει την μπάλα ο Κίτρινος, προσποιείτε πέφτει ο Σ.Σούκας στα πόδια του και τον γκρεμίζει, πέναλτι από τον Γιάχο. Το εκτελεί ο Χαβιάρας δυνατά, βρίσκει την μπάλα ο τερματοφύλακας αλλά καρφώνεται ψηλά στην εστία του 1-0.

28’ σέντρα από αριστερά στην εστία της Μίκρας, άστοχη έξοδο του Χριστοφαρή, γυρίζει προς τα μέσα ο Κάργατζης, σε κενή εστία ο Κυδωνάκης πλασάρει άουτ.

30’ κάθετη μπαλιά του Κυδωνάκη στον Σκανδάλη, τετ-α-τετ πλασάρει τον εξερχόμενο τερματοφύλακα, άουτ κι αυτό

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


2ο Ημίχρονο
55’ από κόρνερ διπλή προσπάθεια σε σουτ παικτών της Μίκρας, διώχνουν αντίστοιχα οι αμυντικοί του Ατρομήτου.

60’ χάσιμο της μπάλας στο κέντρο από τον Σ.Σούκα, μακρινή μπαλιά αμέσως στον Χαβιάρα, τριπλάρει 2 φορές τον αμυντικό και με δυνατό πλασέ στην δεξιά γωνία κάνει το 2-0.

73’ κόρνερ για την Μίκρα, κεφαλιά Μπουλαζέρη, δίπλα από τα δοκάρια του Ατρομήτου.

76’ νέο πέναλτυ σε χέρι του Σ.Σούκα, το εκτελεί ο Χαβιάρας δυνατά, ψηλά πάνω από τα δοκάρια, παραμένει το 2-0.

Στη συνέχεια η Μίκρα, πρόσεξε την άμυνά της και κράτησε την μπάλα ώστε να περάσει ο χρόνος και να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος στο 2ο ημίχρονο δεν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια.


Κανένα πρόβλημα για τον Γιάχο και την παρέα του.


Ατρόμητος (Πασβάντης) : Χαβιάρας, Μ.Ποδιάς, Κύλης, Φερχατί, Σ.Σούκας, Κυδωνάκης, Σκουφάρας, Κιάφα, Σκανδάλης, Π.Σούκας, Κάργατζης, Μπουρνιάς, Στ.Ποδιάς, Τσόφλιας, Τώρας,

2 σχόλια: