Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Κλασικό – Ατρόμητος 0-4



Τέλειωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητός, ο οποίος μετά την ήττα εκτός από τη Μίκρα με 2-1 και το 2-2 που παραχώρησε στο Λέοντα νίκησε εκτός έδρας το Κλασικό με 4-0.

Η πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου αποτυχημένη. Ο λόγος έχει να κάνει με τις προτεραιότητες και τους στόχος που είχε θέσει η διοίκηση, από το καλοκαίρι. Ήταν λοιπόν σαφές ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη, η οποία δεν θα πρέπει να ξενίσει κανένα και ευτυχώς που έκανε τις προβλεπόμενες νίκες και δεν έμπλεξε στα μπαράζ.

Το χρήμα είναι αυτό που δίνει τις κούπες. Όταν δεν το έχεις ή όταν το έχεις αλλά δεν θέλεις να το διαθέσεις, αρκείσαι στον απόλυτο ερασιτεχνισμό για να κάνεις το κέφι σου και την πλάκα σου. Δεν εκνευρίζεσαι, δε χαλάς τη ζαχαρένια σου και δεν πρήζεις το συκώτι σου  για να κάθεσαι να ασχολείσαι για παράδειγμα με  ανακοινώσεις για διαιτησίες και άλλες ιστορίες για αγρίους και θεριά ανήμερα.

Ισως έτσι είναι καλύτερα διότι γλυτώνεις ευθύνες, σκοτούρες και έξοδα, σε ένα πρωτάθλημα απαξιωμένο από την ίδια την διοργανώτρια (θα τα πούμε σύντομα και αναλυτικά για το μαύρο χάλι τους), για το οποίο πασχίζουν μόνο μερικές ομάδες για το ονόρε της υπόθεσης και για εσωτερική κατανάλωση. Ευτυχώς βέβαια που υπάρχουν και αυτές για να γίνεται ένας κύκλος χρήματος, ο οποίος καταλήγει στις ίδιες τσέπες, συντηρώντας παράλληλα και μερικούς παρατρεχάμενους, υποτίθεται «ταγούς» του αθλήματος.

Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η όλη κατάσταση, είναι να απορεί κανείς τι νόημα έχει να σπαταλάς χρήματα για να σηκώνεις μία κούπα εντός των τειχών, αφού έξω από αυτά θα σε φάει η «μαρμάγκα» διότι δεν φτουράς σαν ποδόσφαιρο καθότι παντελώς ανίκανος και ανύπαρκτος.

4 σχόλια:

  1. ΡΑΠΤΑΚΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΦΕΝΕΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΒΑΛΕΣ ΜΙΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ta matakia mas ta ebgales agrammate

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς που έχω εσενα κριτή και σώθηκα. Ημαρτον δηλαδη
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή