Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η Δάφνη δεν είχε «πλάτες» αλλά είχε τύχη



Γράψαμε προχτές για τις ανακρίβειες και το «δόσιμο» του τέως πρόεδρου της ΕΠΟ από τους νεόκοπους, οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο.

Η κλήρωση λοιπόν έγινε και η Δάφνη που δεν είχε «πλάτες» είναι γηπεδούχος και θα υποδεχτεί στις 25 Μαρτίου τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Ο νικητής της αναμέτρησης θα παίξει την 1η Απριλίου με τον νικητή από το ζευγάρι Καρλόβασι Σάμου - Θύελλα Ραφήνας ή Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.

Οι αγώνες του Κυπέλλου, περιόδου 2014-2015 θα ολοκληρωθούν σε επτά αγωνιστικές. Οι ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω είναι οριστικές καθώς υπάρχουν και τα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική.

Δεν δήλωσαν συμμετοχή οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ Έβρου, Χαλκιδικής, Μακεδονίας, Κικλίς, Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης, Καρδίτσας, Θεσσαλίας, Πρέβεζας, Ευρυτανίας, Λακωνίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Ηρακλείου και Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στη περίπτωση που η Δάφνη προχωρήσει.

1η αγωνιστική: Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015
2η αγωνιστική: Τετάρτη 1 Απριλίου 2015
3η αγωνιστική: Τετάρτη 8 Απριλίου 2015
4η αγωνιστική: Τετάρτη 15 Απριλίου 2015
5η αγωνιστική (προημιτελικοί): Τετάρτη 22 Απριλίου 2015
6η αγωνιστική (ημιτελικά): Τετάρτη 29 Απριλίου 2015
7η αγωνιστική (τελικός): 6 ή 9 Μαϊου 2015

Καλή επιτυχία στην εκπρόσωπο της Χίου.



Υ.Γ1. Κατάλαβες τώρα L.A. τι σου έλεγα; 

Υ.Γ.2.
Άρθρο 7. Έξοδα διαιτησίας
Τα έξοδα διαιτησίας των αγώνων θα καλύπτονται  σε όλες τις αγωνιστικές, πλην του Τελικού Αγώνα, από τις γηπεδούχες ομάδες.
Άρθρο 9: Οικονομικά θέματα
Τα τυχόν έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομάδων βαρύνουν τις ίδιες. 
Άρθρο 11:  Ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα
Η Ε.Π.Ο. έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα από πλευράς τηλεοπτικής κάλυψης και τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων στα γήπεδα τέλεσης των αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών της δεύτερης φάσης.

5 σχόλια:

  1. Μας λέτε ψέματα κ. Ραπτάκη και νομίζω μας περνάτε για ηλίθιους. Είναι δυνατόν να έκανε λάθος το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης. Μέχρι να έρθει και να αγωνιστεί εδώ η Χαλκίδα δεν σας πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται οτι εσυ μου κάνεις "αβυσσαλέο" πόλεμο ε;
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  2. θέλω να δω κάποιοι κύριοι τώρα που η Δάφνη θα χει ανθρώπους σε όλες τις πόρτες - και πολύ καλά θα κάνει - θα πάνε να δώσουν τα 5€ ή θα επικαλεσθούν την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OYTE THN EIDHSH RE DEN EXEI KOYRAGIO GRAPSEI APO TO XEFTILIKI POY EFAGE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Ραπτάκη ο 3:05 είμαι και θέλω να σας ζητησω συγνώμη. Το διαβασα σε έγκυρο μέσο και είχατε δίκιο. Και προς Θεού δεν υπάρχει περίπτωση να σας κάνω ούτε εγώ ούτε κανείς "αβυσσαλέο "πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή