Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Δώσανε το Σαρρή «στεγνά»



Στην προσπάθειά τους να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, κατόρθωσαν για ακόμα μία φορά να εκθέσουν τον τέως πρόεδρο της ΕΠΟ Γ.Σαρρή. Αυτή την φορά αναφέρουν ότι η κλήρωση του Κυπέλλου ερασιτεχνών από την Ε.Π.Ο. επί ημερών Σαρρή, ήταν ουσιαστικά «στημένη», έτσι ώστε μόνιμα το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στη Χίο. Ενώ τώρα που παραιτήθηκε, χάθηκαν οι πλάτες και αυτό το «προνόμιο» για τις Χιώτικες ομάδες. Αυτό λέγεται στεγνό δόσιμο από βιασύνη, αφέλεια και φυσικά ασχετοσύνη.


Η προκήρυξη της Ε.ΠΟ. ξεκάθαρα μιλάει για κλήρωση και ενδεχομένως μπορεί να βγει τυχερή η Δάφνη, όπως "γινόταν" τα τελευταία χρόνια με την εκάστοτε Χιώτικη ομάδα. Κανένα απολύτως δεδομένο δεν άλλαξε συνεπώς μην γράφεται ψέματα για να «λιβανίζεται» αυτιά, άσχετοι.  


7 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΕΓΝΟ ΔΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΣΚΙΣΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παγχιακό συλλαλητήριο αμέσως. Αίτημα: Να βάλει πλάτη ο Γκιρτζίκης τώρα.
    Στα σοβαρά τώρα, ενταξη έφυγε όπως έφυγε ο πρωην Πρόεδρος. Το μισό Δ.Σ. δικοί του δεν είναι? Οπότε εκτός το οτι τον δίνει μας λεει ότι ή δεν ασχολείται καθόλου ή ότι δεν μπορεί τίποτα πλέον.
    Υ.Γ. γιατί έχει αλλάξει αυτό μετις διαιτησίες και από σίγουρο και δεδομένο έγινε πρόταση προς τον κ.Μαχαιρα?
    Υ.Γ.2 Οι παρατηρητές τα γράφουν όλα όσα βλέπουν και είναι πάντα άψογοιστα καθήκοντα τους? Πρώτα δειτε την καμπουρα σας και μετα των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τωρινη ΕΠΣ εινα οτι χειροτερο εχει περασει ποτε απο τη Χιο. Πιο αχρηστοι απο αυτους δεν υπαρχουν ρε. Εχουν πλακωθει μεταξυ τους και κανουν τη μια μαλακια πισω απο τη αλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα καλύτερα έχονται........ ομορφάντρες μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκτος απο κομπλεξικος ειναι και ψευτης ο μαχαιρας....ειχαν παει ειπε οι διαιτητες στη καλλιμασια στα αποδυτηρια και δεν αντιληφθηκαν το χεσιμο που του εριξε ο προπονητης του ηρακλη....τωρα πως εγινε αυτο να πανε αποδυτηρια οι διαιτητες στο 25 λεπτο που ειχε γινει η συραξη στον αγωνιστικο χωρο και ο ξυδας διεσχισε ολο το γηπεδο για να ερθει στη κερκιδα να βρισει τον κομπλεξα δε μπρει κανεις να τοερμηνευσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TA KOROIDA NANE KALA POY PLERONOYN SYNEXEIA GIA NA KANOYN AYTA TA KOYRELIA DHMOSIES SXESEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ, επαγγελματικά κονέ κάνουν μερικοί πονηροί

      Διαγραφή