Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Πύργος - Ατρόμητος 0-1



Μετά από την τουλάχιστον πανάθλια εμφάνιση που συνοδεύτηκε από την εντός έδρας ήττα από την Καρυές με 1-0, ήρθε η νίκη στο Πυργί επί του τοπικού Πύργου με 1-0.

Ο Ατρόμητος ευτυχώς πραγματοποίησε βελτιωμένη εμφάνιση απέναντι στην διαλυμένη ομάδα του Πυργιού, παίρνοντας απόλυτα δίκαια τη νίκη, η οποία μάλλον τον αδικεί ως προς την έκταση του σκορ. Στο φινάλε που το Πυργί είχε βγει παντελώς άναρχα για να ισοφαρίσει, ο Ατρόμητος στη κόντρα επίθεση έχασε τα «άχαστα».

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο αρχηγός Σίμος Σούκας με πέναλτι στο 40’.

Υ.Γ1. Πλησιάζει η Καθαρά Δευτέρα αλλά κατά πάγια συνήθεια κάποιοι αμολούν ήδη τον αετό τους. Πολλά πλέον τα φαινόμενα αλαζονείας και πλήρους διάλυσης. Ο «ακήρυχτος» πόλεμος και το πούλημα «τρελίτσας είναι στην ημερησία διάταξη. Παρακολουθούμε στενά το κατάντημά σας, το οποίο δεν έχει ταίρι πουθενά στην Ελλάδα. Καλά πάτε. Συνεχίστε.

Υ.Γ.2 Πως θα αντιδράσει άραγε το «όργανον», μετά τα ξεγυρισμένα μπινελίκια που άκουσε; Ή μήπως τα αυτάκια του έχουν πιάσει κερί;

8 σχόλια:

  1. Ελα ρε ρεπορτερ που είσαι χαμενος μας ανησυχησει 2εβδομαδες δν ειχαμε με τι να ασχοληθουμε...η καθαρη δευτερα ειναι κοντα θα έρθεις να βγάλουμε τα τουμπια Κ τα βουδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βούδια ε?....εχετε μπολικα εκει περα, γεματος ειναι ο τοπος.
    Γ.Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορω αν καταλαβαινεις και εδυ τι γράφεις στο υγ1 και υγ2.κ κατι αλλο θέλουμε εναν τραγο για την γυρα του χωριου σε περιμένουμε φιλακιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re sis oti grafi stravo den ine panta gia sas. Exi kai allous pelates o anthropos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:31για αυτο τους ειπα οτι ειναι γεματοι βουδια και οτι το στομα τους ξερει να βγαζει μονο "βουτσές". Τελος παντων τα συμπαθητικά αυτα ζωα δεν φταινε σε τιποτα και μάλλον τα προσβάλλουμε συγκρίνοντας με τα αλλα βούδια.
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  5. Εσυ που λες βουδια τους αγιοργουσους εισαι το μεγαλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ εδω εκφράζεις τους Αγιοργούσους? Ημαρτον και ελεος μαζι. Υπαρχουν εξαιρετικοί ανθρωποι Αγιοργούσοι αλλά και βόδια σαν και του λόγου σου. Αντε λοιπόν με τους ομοιούς σου και ξεβρωμίσου απο δω μεσα. Οτι γραψεις παραπερα θα σβηστεί διότι εκτός των άλλων είσαι και βλαξ, οπότε εισαι ανικητος!!!
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  6. posa pires apo thn kalamoth reporter tou louser

    ΑπάντησηΔιαγραφή