Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Μα για πόσο ηλίθιους μας περνάτε;



 Το άσπρο μαύρο δεν μπορείτε να το κάνετε παντού και πάντα  Η τροπολογία προηγήθηκε της παραίτησης Σαρρή και αυτό το γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες αλλά και τα τσιμέντα. Εκτός και αν όλα ανεξαιρέτως τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα και μόνο εσείς αληθεια. Εαν εσας σας αρέσει να παραμυθιάζεστε, αυτό δεν σημαίνει οτι αρέσει και στους άλλους να τρώνε τα παραμύθια σας. Δεν περνάνε. 


Η τροπολογία ψηφίστηκε Δευτέρα βράδυ. Την Τρίτη στην Βουλή υπήρχε η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και ο Σαρρής παραιτήθηκε Τρίτη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ψηφίζεται στη Βουλή τροπολογία για την επιχορήγηση των σωματείων. Ιδού η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Γράφουν ψέματα;

Η ανάρτηση του CHIOSGOALS με πηγη την ΑΛΗΘΕΙΑ


ΤΡΙΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Στη Βουλή των Ελλήνων την ώρα που υπάρχει η ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου Δημοκρατίας, ο Σαρρής ανακοινώνει την παραίτησή του. Η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ ημερα Τρίτη 23 του μηνός.


Η δημοσίευση που έκανε και το SPORTSCHIOS αλλά και η CHIOMPALA ημερα Τρίτη.  




3 σχόλια:

  1. Αυτοι ειναι ικανοι να μας πουν οτι εχουμε Πασχα. Αντε πια σας βαρεθηκαμε.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ με την όρεξη σου ρε Ραπτακη να ασχολεισαι με κάποιον που δεν ξέρει ότι από την 14η μέχρι και την 24η αγωνιστική είναι έντεκα και όχι δεκα αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η τροπολογία κατατέθηκε την Παρασκευή μαζί με άλλες 142 τροπολογίες. Ψηφίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Οπότε ο Σαρρής για ακόμη μια φορά λέει κουραφέξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή