Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ήταν πραγματικά μία Καλλονή...



Στο σημερινό φύλλο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΙΟΥ, όσοι φυσικά ενδιαφέρονται, μπορούν να διαβάσουν την ανάλυση και τα σχόλια που έκανα για την απόλυτα πετυχημένη πορεία της ΑΕΛ Καλλονής στην Super League.

Γ. ΡΑΠΤΑΚΗΣ






11 σχόλια:

  1. πολυ ωραιο ρεπορταζ συγχαρητήρια γιώργο, ισάξιο εφημεριδων της Αθήνας μπράβο γιωργο
    εστω με εσενα καταλαβαινουμε τι διαβάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο γιωργο εισαι μεγαλο ψωνιο. ευτηχος που δεν σε κανανε και παρατηρητή. το μπελα τους θα εβρισκαν μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως "ΕΦ-ΤΟΙΧΟΣ" τιτάνα και γλύτωσαν.
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  3. 8.29 το αρθρο του κ. γιώργου είναι γραμμένο έστω στα ελληνικά και με συντακτικό δεν είναι ακαταλαβίστικα σαν αυτά που σου αρέσουν εσένα να διαβάζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τι ιδιότητα μπηκατε σε γήπεδο της Σούπερ Λιγκα και βγήκατε φωτογραφία με τον προπονητή της Καλλονής μαλλον φωτοκολάζ ειναι η φωτο και όχι πραγματική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τι ιδότητα? Πήγε και έστησε το ματς υπερ της Καλλονής και αν θυμασαι η Καλλονή έριξε μέσα στη Βέροια ενα θεοκουφο 3-0 . Πήγε Χαριλάου αλλά στο ημίχρονο και η Καλλονή έκανε με μαγικό τρόπο στο β ημίχρονο ανατροπή με τον Πανιώνιο. Ξαναπήγε Χαριλάου και τσουπ διπλό με τον Άρη. Όπου πάει διπλά φέρνει. Τυχαίο? Δε νομίζω.

      Διαγραφή
    2. ρε γατάκι είσαι και άμυαλο αλλά τι να πει κανείς ; σκέψη θέλει να βρεις με τι ιδιότητα μπήκε; τον έβαλε ο κολλητός του ο τεράστιος Σταυρακάκης. Γι αυτό σας περνούν γενεές δεκατέσσερις και οι δύο. Άντε πονηρούλη.

      Διαγραφή
  5. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΠΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ...."ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ"......ΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε ψευτόμαγκες τι έγινε; όποτε γράφτει κάτι εδώ μέσα κατά της ΕΠΣ και του Σαρρή βγαίνεται και βρίζεται, που είστε τώρα να τα βάλετε με το Μπέο; Και τι δεν είπε για τον Σαρρή. Άντε να σας δούμε, Άλλα που να βγείτε στο sportschios. εκεί κρατάει στοιχεία.
    Κάντε μας μια χάρη κύριε Ραπτάκη και ανεβάστε και εσείς τις δηλώσεις Μπέου να βγουν τα παιδιά να γράφουν να γελάσουμε λίγο. Σας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραίο άρθρο κ. Γιώργο μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή