Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Να μας απαντήσει η διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Χίου.



Πριν θέσουμε το ερώτημα τρία όμορφα θεματάκια.

1) Αν γράφαμε εμείς το παρακάτω τι θα λέγατε πάλι στην ΕΠΣ Χίου? Τα γνωστά. Ότι είμαστε εμπαθείς, αντιπαθητικοί, κομπλεξικοί και ότι σας κράζουμε χωρίς κανένα λόγο και αιτία συν βέβαια τα κλασικά κοσμητικά επίθετα. Να όμως που την ανοργανωσιά και προχειρότητά σας, την βγάζει τώρα στην επιφάνεια ο συνεργάτης και μέλος σας στην ΕΠΣ Χίου. Εκεί τώρα τα παράπονα σας που σας κάνει ρόμπα.


2) Διαμαρτυρηθήκατε ποικιλοτρόπως για το θέμα που αναδείξαμε με τους παρατηρητές  αγώνα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Εμείς εκφράσαμε μία λογική απορία όπως και πολύς άλλος κόσμος. Την ίδια όμως απορία εξέφρασε και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ του οποίου η απορία ήταν ακόμα πιο δυνατή, σε σημείο που ακούστηκε από τα γήπεδα της Σταυρούπολης έως την γειτονιά μας που είναι λίγα τετράγωνα παρακάτω. Ή μήπως δεν την ακούσατε και εσείς οι άμεσα ενδιαφερόμενοι? Κάντε και εκεί λοιπόν τα παράπονά σας.

3) Θα σας πούμε όμως και την νέα γκάφα που κάνατε λόγω της κλασικά παντελούς άγνοιας κανονισμών που έχετε και  η οποία φέρνει στο νου τα παλιά και σας εκθέτει για ακόμα μία φορά ανεπανόρθωτα. Ο αγώνας Φάρκαινα – Ερασιτέχνη, λόγω της μόνιμης ανοργανωσιάς σας, σωστά διεκόπη από τον διαιτητή μην γίνει καμία στραβή και μπλέξει ο άνθρωπος χωρίς να φταίει. Έρχεστε λοιπόν και βάζετε τον αγώνα την επόμενη ημέρα. Για πιο λόγο? Επειδή ήταν αδιάφορος και άνευ  σημασίας?  Είστε όμως και τυχεροί διότι έχετε πλήρη άγνοια του τι κάνετε. Σας αναφέρουμε λοιπόν διότι ούτε αυτό ξέρετε,  πότε ένας αγώνας γίνεται την επόμενη μέρα. ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.


Σε κάθε άλλη περίπτωση ΕΠΑΝΟΡΙΖΕΤΑΙ που σημαίνει ότι το νωρίτερο που μπορεί να διεξαχθεί είναι μετά τρεις μέρες από τον ορισμό. Διαβάστε κύριοι μπας μάθετε τα βασικά του αθλήματος.


Όμως για να μην μας πείτε «ακριβούς στα λάχανα και φτηνούς στο πιπέρι», εμείς δεχόμαστε ότι καλώς κάνατε και τον βάλατε την άλλη μέρα αφού τα σωματεία συμφώνησαν και πρόλαβαν κακήν κακώς να μαζέψουν ότι παίκτες βρήκαν για να  βγάλουν την υποχρέωση.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

Εδώ όμως φτάνουμε στο ερώτημα, στο οποίο αν υπάρχει ευθιξία από την διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Χίου, περιμένουμε απάντηση. Ο αγώνας ΛΑΙΛΑΠΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ δεχθήκατε (κάκιστα) ότι διεκόπη χωρίς υπαιτιότητα κάποιας ομάδας, άσχετα αν ο Λαίλαπας έμεινε με λιγότερους από επτά παίκτες. Εφόσον δεχθήκατε ότι υπάρχει διακοπή χωρίς υπαιτιότητα ομάδων, όπως ακριβώς στο ΦΑΡΚΑΙΝΑ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, γιατί λοιπόν δεν ορίσατε και τότε την συνέχεια του αγώνα όπως προβλέπει ο ΚΑΠ ? Έχει κάποιος το θάρρος να καταδεχτεί να μας απαντήσει έστω και μία φορά?

Καλό Σαββατοκύριακο.

21 σχόλια:

  1. Ti na apantisoyn exoun moutra? Afou einai ena mpaxalo ola. Apo tixi teleionoyn ta protathlimata xoris fasaries

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI PIOIS EISAI ESY POY ROTAS? ENA TIPOTA EISAI. ENA XRONO ΘHTIA EIXES STHN XIO KAI THN KOPANHSES KAI EFYGES APO THN XIO. TRABA NA BREIS KATI ALO GIA NA ΞEDINHS. EDO EISAI ANEPYΘHMHTOS. ALLA OTAN SE KANOYN KAI ESENA PARATHRHTH OLA ΘA ΞEXASTOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. prosoxi sta ligmena genosima...kofta tha katastrafeis

      Διαγραφή
    2. τελικά ρε Ραπτάκη ήθελες ή δεν ήθελες να γίνεις παρατηρητής; Το παιδί για να επιμένει τόσο ή θα ξέρει τι λέει ή δεν το ποτίζουν καλά και λέει άλλα ντάλων

      Διαγραφή
    3. Το ποτιζουν παραισθισιογονα και βλεπει οραματα οπως και παρα πολλοι άλλοι. Περαστικα τους απο το χάσιμο
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  3. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει ή τους χειριστές ή τον υπεύθυνο (αν υπάρχει) του site της ΕΠΣ Χίου ότι η βαθμολογία της Β΄ είναι λάθος.
    Όταν η πειθαρχική βάζει -3 στη Δόξα για την ιστορία με τις Καρυές τους βάζει για να αφαιρεθούν όχι για να έχουμε να γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H EΠΣ Χίου έχει πρόεδρο τον Γιώργη τον Σαρρή και γενικό γραμματέα τον Τάκη τον Γιαγκίνη και κάνουμε οτι θέλουμε. Αϊντε παράτα μας επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ξυπνατεεε γι αυτό εχει σκυλιασει και γραφει εναντιον της ΕΠΣ ΧΙΟΥ .οσο ηταν στην Χιο τον Σαρη τον εγλειφε ουτε παγωτο χωνακι νατανε.Μολις δεν του κανε το χατηρι να τον κανει παρατηρητή λυσαξε.Ραπτακη ποσες φορες επειρνες τον Σαρη τηλεφωνα και σε γειωνε?ξερω ότι δεν θα το παραδεχτείς αλλα αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε δεν πατε καλα.τι ειναι πια
      ο παρατηρητης . Τιτλος τιμης η δινει κυρος και επειδη δεν του το εκανε σκυλιασε ο ραπτακης.ποσο αστειοι γινεστε. Απαντηστε για την ταμπακιερα και αστε τα προσωπικα.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχως 4:07 σου ειπαν είτε αυτά που ήθελαν είτε αυτά που ήθελες να ακούσεις και ερχεσαι τώρα εδω ανώνυμα να πουλησεις τρελίτσα. Αυτη είναι η διαφορά μας. Εσυ κάνεις ανώνυμα τον ρουφιάνο ενώ εγώ γράφω επώνυμα, χωρίς να βγάζω προς τα έξω ιδιωτικές συζητήσεις. Κάποιος είπε για λάσπη στον ανεμιστήρα πριν λίγο καιρό. Πρόσεξε αμα σφίξουν οι ζέστες μην κάτσεις μπροστά σε ανεμιστήρα. Άντε να στα ξαναπουνε τώρα και ξαναέλα πιο ενημερωμένος ρουφιάνε.

      Διαγραφή
  6. Ξερεις ποσοι εκει μεσα εγλυφαν και συνεχιζουν να γλυφουν ασταματητα?αλλα οι χειροτεροι ειναι αυτοι που τωρα γλυφουν εκει που εφτυναν για χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το blog είναι ολοφάνερο ότι ενοχλεί πολύ και χαλάει την σούπα μερικών. Συνεπώς η δημοσιογραφική δουλειά που γίνετε εδώ πετυχαίνει τον σκοπό της και ήδη πλέον την παρακολουθούν πάρα πολλοί και εκτός Χίου. Διότι δεν είμαστε «δημοσιογράφοι της βρύσης». Συνηθίστε λοιπόν μερικοί την ύπαρξη του blog ή μην μπαίνετε να χαλιέστε. Υπάρχει πάντως τρόπος να ησυχάσετε…είναι απλό. Μην δίνετε δικαιώματα να σας ελέγχουμε.
    ΔΥΣΥΧΩΣ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ… ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…..ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΗ.

    Καλό σας απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είμαι σε μια ομάδα, τρέχω, δουλεύω και ξοδεύω ( ακόμα λεφτά είναι και η βενζίνη για να πάω στην προπόνηση )και θέλω να εφαρμόζονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ οι κανονισμοί . Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά του Ραπτάκη με το Σαρρή και το αν ήθελε να τον κάνει παρατηρητή ή ότι άλλο.
    Μπορεί να απαντήσει ΜΙΑ ΦΟΡΑ κάποιος από ΕΠΣ. έχει ή δεν έχει δίκιο; γίνονται πράγματα εκτός κανονισμών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχουν προσωπικά κύριε 6:13 με κανέναν τους. Εδω μιλάμε για ποδόσφαιρο, κανονισμούς και νόμους. Αυτό είναι το θέμα και μόνον. Τα προσωπικά του καθενός μας είναι παντελώς αδιάφορα. Άλλοι έχουν χόμπι με αυτα. Αν ωστόσο θέλεις να εφαρμόζονται οι κανονισμοί έχεις το δικαίωμα σαν σωματείο να κάνεις αιτήσεις- ενστάσεις εγγράφως στην ΕΠΣ ζητώντας απαντήσεις στα θέματα που έχεις απορίες. Το κατά πόσο θα πάρεις απαντήσεις δε το γνωρίζω. Εκτιμώ πως δεν θα πάρεις, όπως μία μάδα πριν από λίγο καιρό που ακόμα περιμένει ...τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σε εχουν παρει χαμπαρι. 5 ατομα σε διαβαζουν και αυτοι οι μισοί είναι οι ρουφιάνοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φίλε είσαι απίθανο μαθηματικό μυαλό 5:2= 2,5.
      Τους δυο άντε και τους βρίσκουμε. τον 1/2::::::

      Διαγραφή

  12. Προβολές σελίδων χτες 365
    Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα 8.799
    Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων 377.603
    Εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια 10:52.
    Αλλά για αυτό το μικρό blog δες τους ρουφιάνους που μπαίνουν... Ξεχασες το προηγούμενο μήνα 8799 - 5 = 8694.
    Και μη τυχων αμφισβητήσεις το νούμερο διότι θα εκτεθείς ξανα. άντε τώρα και συ να κάνεις "φροντιστήριο" και ξανα έλα.

    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Γιωργο ηρεμησε λιγο. Μονο εγω κανω τουλαχιστον 20 επισκεψεις ανα ημερα. Ασε που σε καθε ανανεωση σελιδας προσθετει και μια επισκεψη ακομα. Το νουμερο ειναι εικονικο. Πρεπει να βρεθει κατι περισσοτερο ρεαλιστικο για να το μετρησεις.
      Ενας φιλος.

      Διαγραφή
  13. Οι ανανεωσεις σε μενα ειτε ειμαι συνδεδεμένος είτε όχι, δεν προσθέτουν τίποτα. Αυτα τα στατιστικά βγάζει η Google (συν πάρα πολλά άλλα) και όχι βέβαια το μυαλο μου. Και προφανω΄ς δεν είναι μοναδιές επισκέψεις.Δεν πήρα αυτό που λέει το καουντερ αλλα την GOOGLE. Αν αυτή λαθεύει εντελώς τότε και γω. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα βέβαια και προφανώς δεν κάνουμε κανενα διαγωνισμό με άλλους κι ουτε το εχω αναφέρει καν ΗΜΑΡΤΟΝ. Το επιχείρημα μου ήταν καθαρά για το γεγονός οτι ο τύπος συνέκρινε την ιδιότητα του με όσους μπάινουν εδώ.
    Νασε καλα
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θαρεις πως δεν τον εμαθε ο κοσμος τι παλαβος είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή