Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Και τώρα τρέχουμε...

ΘΕΜΑ: Τελικός αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΟΑΚΑ Σαββάτο 26 Απριλίου 2014.
Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί

Η διεξαγωγή το Σαββάτο στις 16 Απριλίου 2014 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας του τελικού αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών ομάδων μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού  δημιουργεί μια σειρά ζητημάτων που άπτονται της ασφαλούς, για διαγωνιζόμενες ομάδες, παράγοντες του αγώνα και θεατές, οργάνωσης και ολοκλήρωσής του.

Τώρα όλα θα πάνε καλά διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι μέχρι βέβαια τον επόμενο κόμπο. Τώρα όλα θα πάνε καλά γιατί παίζουν μεταξύ τους οι «εξεγερμένοι» που ξέρουν ότι θα τους τσακίσουν με το παραμικρό και θα είναι κοτούλες διότι αυτό που ήθελαν να πουν και να δείξουν το έδειξαν.

Αν το κράτος είχε άντερα θα έκανε ότι οι Άγγλοι που αυτοτιμωρήθηκαν. Αλλά δεν έχει διότι είναι δέσμιο διαπλεκόμενων ανθρώπων που θέλουν να κάνουν τις μπίζνες τους με οπαδικό στρατό και….εντολείς τους πάντα κατάλληλους στις κατάλληλες θέσεις.

Αν πολλοί από σας σκαλίζατε για να ενημερωθείτε το τι ετοιμαζόταν και τι λεγόταν από πολλές μέρες να συμβεί χτες, μέσα από οπαδικά σαιτ και blog κυρίως του ΠΑΟΚ (αυτή τη φορά), ίσως σκεφτόσασταν αλλιώς  το θέμα που είχαμε γράψει εδώ για τους παρατηρητές. Αλλά δεν ειχαμε απαιτήσεις. Ποτέ δεν έχουμε από αυτούς που βλεπουν ότι τους δείχνουν.

Τα αίσχη είχαν από πριν τεράστιο άλλοθι, οι οπαδοί είχαν ήδη μπολιαστεί από τους πάντες και κυρίως από τα ΜΜΕ, οι απαντήσεις της επόμενη μέρας είχαν ήδη γραφτεί και όλα είχαν στηθεί στην εντέλεια. Μία απλή βόλτα στο ιντερνετ χρειαζόταν. Εκεί που ο «νόμος» δεν έχει τα άντερα να ακουμπήσει ούτε τρίχα της κεφαλής τους. 



25 σχόλια:

  1. ντροπή σου τιποτα αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρωπίδα = δερμάτινη καλύπτρα που τίθεται ανά ζεύγος πλευρικά των ματιών των ζεμένων ζώων, αναφέρεται κυρίως στον πληθυντικό παρωπίδες.

      ΒΓΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙΣ

      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  2. apo pote ine ntropi i anadimosiefsi? iparxoyn kai poli chirotera gia to Sarri, Ksexnas to goal me toys zoulou? EDo toylaxiston ta Paokia ton kanoun Agio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΟΣΟΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν υπαρχει καποιος να στο κλείσει. Αλλά σε ενημερώνουμε οτι εμείς διαβάζουμαι τον χιοςπρεςς που ειναι πραγματικά καλή και υποδειγματική δουλειά δημοσιογράφου στο νησί μας και τα γράφει και χιώτης όχι ξενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που μας ενημέρωσατε γιατί το είχαμε μεγάλη ανησυχία.

      Διαγραφή
  5. Προς τους γελωτοποιούς του Βασιλέως:
    Γαύρο διαβάσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ! ΣΑΦΕΣ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΕΠΟ.....αρχισαν να τους τα χωνουν και οι δικοι τους? καλα κρασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιωργη γραφεις στο GOAL? Χτες εγραφες εδω για Αγγλια και αυτοτιμωρια και σημερα βλεπω στο GOAL ακριβως το ιδιο με τη Θατσερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ..ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΧΙΟΣΠΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

      Διαγραφή
  8. Να οι ομορφιες.Αν και γαυρος διαφωνώ.πανω απο ολα η Χιος
    Κουφαλα Μαρινακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για όσους δεν σκαλισαν το ιντερνετ να διαβασουν και αυτο μπας καταλαβουν πως οτι εγινε ήταν γνωστο στους παντες...πλην εξαιρεσεων

    Αυτό το παιχνίδι της Μ.Τετάρτης είναι σημαντικό για τον εξής λόγο: εμφανίζεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ όψη του θηρίου, ΒΛΕΠΕΙΣ κατάματα τον καρκίνο, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ τον Π Ο Λ Ε Μ Ο που καλείσαι να δώσεις, ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙΣ τον «δυσεβή και παράνομο λαό» που πρέπει ν' αντιμετωπίσεις και το πώς το ΣΥΣΤΗΜΑ ενεργοποιείται ΑΜΕΣΑ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ το ΥΓΙΕΣ υπόβαθρο του μέσου ΕΛΛΗΝΑ, που χωρίς υπερβολή σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ, οπουδήποτε στην ΕΛΛΑΔΑ, ανεξαρτήτως βορρά-νότου, ένα πράγμα είπε : « καλά τους κάνατε»!

    http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/arkadopontios/63082-laos-dysevis-kai-paranomos

    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι παρακάτω γραμμες ειναι του δημοσιογραφου Σταυρου Κολκα ρεπορταζ ΠΑΟΚ....

    ......Το παιχνίδι έγινε κανονικά, δεν είχε καμία διακοπή μέχρι το 80΄. Εκεί, χάθηκε ο έλεγχος, αλλά γιατί; Όταν μετά από όλα τα παραπάνω, βλέπεις έναν διαιτητή να προσπαθεί μέσα από τα σφυρίγματά του να επιβάλλει ή τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ ή το χάος, θα αντιδράσεις θέλεις δε θέλεις. Έτσι λειτουργεί η μάζα, έτσι λειτουργούν οι οπαδοί, έτσι λειτουργεί όποιος αισθάνεται να του βιάζουν κάτι που αγαπάει μπροστά στα μάτια του.

    Οπότε ο κύριος Κόλκας δικαιολογησε τα παντα και βεβαια η δουλεια του ως ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ειναι εξασφαλισμενη.Ετσι λειτουργει το συστημα.Τετοιου ειδους δημοσιογραφοι εχουν ολες οι ομαδες, τους οποίους την γνωμη ακουν ως Θεικη ριση οι οπαδοι.....

    Το πιο αστειο το ειπε παντως ο παρατηρητης του αγωνα..."απο τον καπνο δεν ειδαμε ποιος εβαλε τα ψαρια στο παγκο..". Η αστυνομια πως ειδε και τον συνελαβε δεν μας ειπε?

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα αισχη της Ριζουπολης απαντηθηκαν και....ολα καλα.

    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PREPEI NA EISAI TELIKA POLH AROSTOS KAI POLH KOMPLEΞIKOS. XREIAZESAI ΨYXOLOGIKH YPOSTIRIΞI. KOITAΞE TO PRIN XHROTEREΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όσοι από τους γελωτοποιούς έχετε fb ρίξτε μια ματιά στη σελίδα του sportschios που λέει για σκέψεις παραίτησης Σαρρή. Διαβάστε τα ΕΠΩΝΥΜΑ σχόλια και αν είστε μάγκες απάντήστε σε αυτούς και εσείς επώνυμα.
    Εδώ λέτε ότι θέλετε μέχρι και ψυχολόγοι γίνατε. Άντε να σας δω απαντήστε σε αυτούς. Είναι και μια ευκαιρία να ανέβουν και οι μετοχές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ESENA ARWSTE AYTOS SE NOIAZEI MONO, KALA KANEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για βρείτε και διαβάστε και τη συνέντευξη Βελλή ( του Απόλλωνα ) στην Καθημερινή. Πως τον αφήνετε και αυτόν να μιλάει έτσι για τον Πρόεδρο; Βγείτε να τον βρίσετε και αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ......ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΥΝ.....ΟΛΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ......Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαβαστε την ελευθερωτυπια τι λεει ο Βελής για τον κ. Σαρρή. Αυτόν δεν θα τον βρίσετε μόνο στο ραπτάκη ξέρετε να κανετε μαγκιες
    ουστ απο εδω κρυφτειτε γρήγορα στα λαγούμια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι λεει ρε παιδια ο ΠΑΟΚ.ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ?ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥ.ΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά Γιώργο. Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χρόνια πολλα στον πρόεδρο μας γιώργο σαρρη
    τιμή για τη χίο μας η παρουσία του στην επο
    να μας ζήσει και πολύχρονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι μεγαλη τιμή για το νησί. Χρόνια του πολλά, πολύχρονος και πάντα μα πάντα με υγεια.
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή