Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου. Το πέταγμα του αετού συνεχίζεται.



Αφήσαμε εδώ και καιρό την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου ασχολίαστη. Αφήσαμε για να δούμε αν υπάρχει βελτίωση, αν υπάρχει πρόοδος, αν αυτά περί δικαιοσύνης που πριν καιρό έλεγε ο πρόεδρός της στο ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ θα είχαν εφαρμογή στην πράξη.

Βελτίωση? Ναι προς τα πίσω. Πρόοδος? Ναι, στις λάθος αποφάσεις. Δικαιοσύνη? Τι είναι αυτό?


Το τριώδιο και οι απόκριες ανοίγουν μία φορά το χρόνο για όλους τους υπόλοιπους πριν της Πειθαρχικής. Για αυτούς δεν χρειάζεται να ανοίξει για να έρθουν απόκριες διότι δεν έχει κλείσει ποτέ.

Έχουμε και λέμε όσον αφορά τα πιο χτυπητά από τις αποφάσεις της τον τελευταίο καιρό.

1) Τιμωρία στον κύριο Χατζηδάκη (προσθεού δεν έχουμε τίποτα με τον άνθρωπο, την απόφαση σχολιάζουμε), 50 ευρώ λόγω εξύβρισης των Θείων. Μάλιστα. Μία ερώτηση σε αυτό το σημείο. ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ? Ο κύριος Χατζηδάκης ήταν υπότροπος άρα γιατί 50? Εκτός και η τιμή ξεκινα από τα 25 ευρώ. Όμως γιατί άλλοι με την πρώτη φορά πλήρωσαν 50 ευρω?
Αλλά στον Γιοβανάκη για κάτι εξαιρετικά ελαφρύτερο που είπε στην εξέδρα και άκουσε ο διαιτητής, του έριξε 200 ευρώ. Γιατί? Για να μην πάρει μεταγραφή στην ομάδα μας τον Ατρόμητο?
Μπορεί να μας πει το τιμολόγια ποινών η Πειθαρχική Επιτροπή ή είναι ανάλογα τα «κέφια»?


2) Στον Λαίλαπα επιβλήθηκαν 50 ευρώ πρόστιμο διότι αποβλήθηκαν τρεις και πάνω (άρθρο 16 παράγραφος 2) ποδοσφαιριστές του και πολύ σωστά. Στην Δόξα που επίσης αποβλήθηκαν τρεις στον αγώνα με την Φάρκαινα το 50ρικο τι έγινε? Του Λαίλαπα ήταν οι ηλίθιοι και της Δόξας οι έξυπνοι? Αλλά τα περί Λαίλαπα τα έχουμε πει. Θα θέλαμε να δούμε την βαθμολογία στο τέλος του πρωταθλήματος και την διαφορά μεταξύ 11ης και 12ης θέσης.

3) Μπορεί να μας εξηγήσει η Πειθαρχική Επιτροπή πότε μία ομάδα είναι υπότροπος? Ρωτάμε να μας πει διότι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο,  άλλοι να πληρώνουν παραπάνω και άλλοι για τα ίδια παραπτώματα, ακριβώς τα ίδια. Ποια ομάδα έχει τιμωρηθεί για το ίδιο ακριβώς  παράπτωμα στο οποίο έχει πέσει δύο φορές, με το ίδιο ποσό?

Υ.Γ. Προς αποκατάσταση της αλήθειας να σας πούμε ότι ΤΟΜΑΖΟΣ Δ.   στην ΔΑΦΝΗ, τον οποίο τιμωρήσατε  δεν υπάρχει.  


ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ

33 σχόλια:

  1. τι λεει αυτη την ώρα ο κ. Κούγιας στο σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Ότι έκανα το έκανα μέχρι την ημέρα που με πρότειναν μάρτυρα υπερασπίσεως οι κ. Σαρρής, Παπακωνσταντίνου, Κουρίδης, Υφαντής, Προύντζος, Σταθόπουλος. Σιχαινόμουν τον εαυτό μου. Μιλάμε για ανθρώπους χωρίς αγωγή, χωρίς ήθος, χωρίς παιδεία. Δεν έχουν σύστημα αξιών μέσα τους. κρατάω μια επιφύλαξη, με κάλεσε στο σπίτι του στη Χίο, γνώρισα τη σύζυγό του και την οικογένειά του που είναι εξαίρετοι άνθρωποι, αλλά είναι επικίνδυνος ο κ. Σαρρής. Όλοι αυτοί, έκαναν το σχέδιο εξόντωσης του Πιλάβιου. Αυτό έγινε στο ρουφ γκάρντεν του Χίλτον, παρουσία του κ. Μαρινάκη. Οι κουμπάροι του Πιλάβιου, καθόρισαν την καρατόμησή του. οι άνθρωποι αυτοί, καθορίζουν ποιοι θα βγουν πρωταθλητές, ποιοι θα υποβιβαστούν, ποιοι θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα. Υποτίθεται πως ήμασταν φίλοι μέχρι τότε που σφύριξε ο Κάμπαξης και ο Αμπάρκιολης. Όταν πήγα στον Δούρο, Σαρρής και Κουρίδης ήταν στην Ελβετία για το Euro. Απελπισμένος πήγα στον Δούρο, με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, έχει ένα μικρό καθαριστήριο, επιβιώνει με δυσκολία. Μου φωτογράφισε αυτούς τους ανθρώπους. Κατάλαβα αμέσως τι συνέβαινε, απλά δεν μπόρεσα να το πω και ήθελα να μαζέψω στοιχεία».

    Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/252724/kougiasstin-diki-exodothika-den-adehetai-to-elliniko-podosfairo-/#ixzz2uJmIKluI
    Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ 10% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΜΠΟΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια ανακοινωση για το ποτε θα γινει το δαφνη ατρομητος
    στο επισημο της επσ το εχουν για την κυριακη 2 μαρτιου ισχυει ναι η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπες διαβασε ρε άνθρωπε να μορφωθείς. Το παιχνίδι άλλαξε γιατί είπε η πρόεδρος του πολιτιστικού του Αγ. Γιώργη ότι είναι σημαντική εκδήλωση τα καρναβάλια στο χωριό. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ= ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Εφαρμογή από την ΕΠΣ Χίου. ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ευτυχως να λες που το ειπε η προεδρος και πηρε αναβολη το ματς αλλιως θα γινοταν Κυριακή? Χτες στο ραδιο λεγανε για Κυριακη αν και εδω το blog εγραψε για 5 του μηνος απο την Κυριακη και μου εκανε εντυπωση. Δε μπορει κατι παλι του σφυριξανε και το εγραψε. Ολοι καρναβαλια ειναι συνεπως εχουν δικιο να λενε πως ολες οι εκδηλωσεις ειναι σημαντικες. Ποια η διαφορα μεταξυ καρναβαλιου στον Αι Γιωργη με την ΕΠΣ αφου καρναβαλι ειναι και αυτοι μωρε τι να λεμε τωρα

      Διαγραφή
  5. τελικά αποκτήσαμε ακόμα ένα παλιόπαιδο :ΑΛΕΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λόγω της σπουδαιότητας των πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Αγ.Γεώργη και μετά απο την διαβεβαίωση της προέδρου του εκπολιτιστικού συλλόγου του χωριού. ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΜΕΘΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ? ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΕΠΣ? ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ?ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ? ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Η ΕΠΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?. ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΕ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν τα ξερετε καλα...ο προεδρος του χωριου ειναι γαμπρος του προεδρου του ατρομητου και η προεδρος του πολιτιστικου συλλογου ειναι αδελφη του προεδρου του ατρομητου...τους εβαλε ολους μπροστα γιατι και αυτος την κυριακη λεει βγαζουνε κατι βουδια στον αγιο γιωργη και πρωτος πρωτος μεθοκοπα ο προεδρος μαζι με τους παικτες...με λιγα λογια ολο το σοι κυβερνα τον αγιο γιωργη ...ειναι και αριστερος ο προεδρος του ατρομητου οποτε επεισε και τον ετερο φιλο του δημητρακοπουλο..αυτα τα ολιγα..ξυπνατε ..σας κοιμησε ολους το παληκαρακι που εμαθα τον λενε μαρινακη στον αι γιωργη γιατι εχει 6 ομαδες και τις κανει οτι θελει και ψαχνετε τωρα λαγους με πετραχιλια..αυτα τα ολιγα και αν ειμαι λαθος να βγη καποιος και να με διαψευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχει σημασίας ποιος είναι γαμπρός ή αδερφός και ποιανού. Εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο που είτε το θέλουν είτε όχι μερικοί έχει ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
      Τώρα το περιστατικό αυτό ήρθε να δείξει ακόμα μια φορά πόσο λίγοι είναι. Όλοι ξέρουμε ποιος πήρε τηλέφωνο ποιον και τι ζήτησε. Από κει και πέρα ακούγεται ότι υπαρχει αίτημα αναβολής από τον Ατρόμητο το οποίο συνυπογράφει και η Δάφνη. Αν ισχύει έχουμε ακόμα μια φορά παράβαση του Κ.Α.Π. Σιγά το πράγμα θα πουν οι κύριο που στην αρχή της περιόδου έβγαιναν και έλεγαν πως φέτος δεν θα κάνουν δεκτές αλλαγές (υπάρχει δημοσίευμα σε γνωστή ιστοσελίδα).
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ατρόμητος έχει "δικαίωμα" να ζητά αλλαγή μέρας γιατί ότι και να πει κανείς οι εκδηλώσεις ενός χωριού αφορούν όλους.
      Το θέμα είναι ότι άργησε να το ζητήσει και όταν το έκανε όλα έγιναν λάθος και από τον Ατρόμητο αλλά κυρίως από την ΕΠΣ.
      Καλές Απόκριες και καλούς χαρταετούς.

      Διαγραφή
  8. ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΤΕ....Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στα χαρτιά....ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΟΜΩΣ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΦΕΣΗ...ΤΟΤΕ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ε?.....ΙΣΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εφεση καναμε και την κερδισαμε.οποτε??μαλλον η αδικια γινετε νοος στην ελλαδα και κανενας δεν εχει δικαιωμα να ειναι νομιμος...μιλατε και εσεις??

      Διαγραφή
    2. νομιμη αλλαγή αγώνα με αίτημα και των δυο ομάδων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Οπότε άντε παρατάτε μας.

      Διαγραφή
  9. ΜΟΝΑΧΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ!! ΟΥΤΕ ΔΑΦΝΗ ΟΥΤΕ ΕΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κάποιοι να μαζέψουν τη γλώσσα από το δρόμο. καλά είναι το γλύψιμο πια.ντροπή!!!
    Ερώτηση ( δέχομαι όλες τις απαντήσεις):
    Αν βρω ένα σύλλογο και οργανώσω αιμοδοσία με τη συμμετοχή αθλητών της ομάδας, τη μέρα αγώνα που θέλω να αναβάλλω γιατί θα μου λείπουν παίκτες, αν ζητήσω από την επιτροπή την αναβολή τι λέτε θα μου την κάνουν δεκτή; Τι είναι σπουδαιότερο; τα καρναβάλια ή η αιμοδοσία;. Υπομονή και θα πάρουμε όλοι σύντομα την απάντηση. Άντε γιατί ορισμένοι νομίζουν πως μιλάνε σε φυτά και όχι σε ανθρώπους. Το σύνδρομο της γλάστρας μάλλον θα φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΠΙΑ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΥΣ"....ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ......ΕΚΕΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΜΑΛΛΟΝ......ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει επισημο σαιτ.μονο πρωτη ομαδα ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ.βλεπε τωρα τον ατρομητο πρωτο και μετα διαβαζεις και τα σαιτ.

      Διαγραφή
  13. XAΡΝΑΑΑΑΑΑ ΧΟΥΡΝΟΥΟΥΟΥΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η ανακοίνωση του Ατρόμητου γιατί δεν βγήκε στο επίσημο σαιτ της ομάδας??? θα μας απαντήσει κάποιος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..... ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η CHIOSPRESS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ανακοινωση εχει σταλει σε ολα τα σαιτ και τηλεορασεις..ξυπνατε.

      Διαγραφή
    2. e oxi kai se ola kopse kati nte

      Διαγραφή
  16. ρε μάγκες θα μου απαντήσει κανεις; Αν ζητήσω αναβολή για να πάνε οι παικτες να δώσουν αίμα θα το δεχτούν; Τι πιστεύετε; Και δεν μιλάω υποθετικά είναι γεγονός που θα συμβεί μες το Μάρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καντο εσυ ρε μεγαλε να δουμε και ποιοι παικτες σου θα δωσουν αιμα επιτελους..αμα δωσουν τοτε θερμα συγχαρητηρια ...οχι λογια και πορδιες.

      Διαγραφή
  17. Ρε πονηρουλη που θες να ξερω απο τωρα ποιοι θα μπορουν να δωσουν εκεινη τη μερα.Αιμα δινουν οχι ούρα.Εγω ρωτω αναβολη θα μου δωσετε;τωρα ποιοι ειναι μονο λογια και κλανιες αστο πιο καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9.22 η ανακοινωση που ειναι έρχεται.......γιατί προφανως κάποιο λάθος κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΩΣΤΕ ΣΠΕΡΜΑ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ. ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τότε θα μπορεί και η κινητή μονάδα αιμοδοσίας και τα μέλη του Εκπολιτιστικού συλλόγου που θα την διοργανώσει και τα μέλη της ομάδας που θα συμμετέχει. Μήπως πρέπει να τους ρωτήσουμε το πότε;
      Τώρα αν εσύ θες το σπέρμα από όλους μας στη διάθεση σου αρκεί να είσαι συνεργάσιμος (η)

      Διαγραφή
  20. ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Χιώτικα καρναβάλια
    http://www.epsxiou.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=6

    Το είδαμε κι αυτό από τον διωκόμενο Γ.Σαρρή: Αναβολή αγώνα λόγω καρναβάλου! Που το γράφει ο ΚΑΠ και δεν το βλέπουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pes re magka oti to grafi i diki .
      Oxi tipote allo, min nimizoun oti ta les esi kai ta valoun mazi sou, oi ipostiriktes ton karnavalion

      Διαγραφή
  21. simera oloi sto panigyri tou atromitou kai tou morfotikou syllogou

    ΑπάντησηΔιαγραφή